הדימום האף לא קשור לנרגילה , תרד מזה .
הדימום האף לא קשור לנרגילה , תרד מזה .
|
|
אחי... כבר ענו לך פה 1000 על השאלה הראשונה והתשובה היא באמת שמגיע פחות חמצן למוח וזה מה שקורה... אתה מתחיל לקבל סטלה אני פעם קיבלתי סחרחורת ונפלתי זה קורה אחי... הדימום מהאף לדעתי כן קשור... זה היה פעם גם לחבר שלי... אחרי שאחד אחר התעצבן עליו כשהוא הפיל את הנרגילה ודפק לו אותה בפנים! חחח סתם אחי פעם קרה לחבר שלי אין לי מושג למה.. כל אחד מגיב אחרת אז וואלה יכול להיות בגלל זה... ובאמת אם אתה באמת חייב כל כך לעשן תתחיל סיגריות ועזוב נרגילה... פחות בריא
סחרחורת תקשיב כן אולי אתהלא רגיל וגם אם כן לפעמים קורא אני מעשן 5 שנים ועדיין מידי פעם מקבל
עוד משו לכאבי ראש והכל
תשים לב שהטעם והגחלים זה חברות טובות לגחלים הכי מומלצים זה: סטאר[חפיסה מוזהבת עם ציורי כובים אדומים] פגסוס[חבילה בצבע כסף] והגחלים של נחלה[צבע זהב שרשום נחלה על הנייר שעוטף]
לגבי הטעם: אך ורק נחלה לא משנה זה טעם העיקר של נחלה יש על החיבלה שתי פסים בדרךך כלל למטה ולמלעה וציור של שתי עצי דקל ולמקרה שאין אז אפרודיטה שהטעם בתוך שקית עם ציור של ספינקס כזה של המצרים
חשוב מאוד מאוד לדעת איזה טעם וגחלים שמעשנים דבריםא השוק נגיד תקבל כאבי ראש ובחליות ואפילו תקיא
לגבי דימום מהאף שילך לרופא אין קשר לנרגלה אולי באמת בגלל הקור או שהיה מצונן או שיש לו בעיה באף תמיד ולא רצה לספר לכם
דבר ראשון אחי תאכל לפני שאתה מעשן אל תעשן על בטן ריקה והכאב ראש בא מהנשימות העמוקות ..