ראיתי !!!
אחלה סרט!!
מומלץ!!
|
|
סרט אחד הכי יפים שראיתי...
עם כל הכבוד לבימאים המוכשרים, לתסריטאים המדמיינים ולוויל סמית, הסרט הזה הוא ערמה של קקה קולנועית! הסיבה היחידה שהמשכתי לראות את הסרט הייתה הסקרנות החולנית של נו..מה עכשיו יעשו?! באמת סרט תת-רמה שמביישת את כוכב הסרט. לראות את וויל סמית במצבים נפשיים קיצוניים בעוד חבורה של זומבים (שכנראה הועתקו מהמומיות לדורותיהן) משוועות להרגו.
אני קורא גוואעלד!!! על הסרט וממליץ לחפש דברים איכותיים יותר.
יום-טוב לכל חברי הפורום.
סרט טוב אבל לא שווה ללכת לראות בקולנוע
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
חחח הסרט הזה היה שילובים של כל מיני סרטים כמו מלחמת עולמות אממ האוייב שבפנים ועוד כמה חח
אבל אהבתי לאללה תסרט למרות שהוא קצר
ולא הבנתי משהו אחד נכון היה חלק שכזה אישתו והבת שלו עולות על מסוק ואז כזה רואים שהגשר מתפוצץ והמסוק מתרסק
אז למה הגשר התפוצץ ?
fucking legendary movie
דבר ראשון הסרט מתרכז בוויל סמית ואיך הוא משתנה כתוצאה מהאבדות שהוא סופג בחייו וזה מה שהתייחסתי אליו כשראיתי את הסרט ולא העלילה...אבל בכל מקרה אני מת על סרטים כאלו עם הסיפור של המאבק הישרדות של האנושות אבל לא נגד חייזרים אלא סגנון כזה...הזכיר לי את children of men אני מת על סרטים כאלו
בעזרת השם שיצרו עוד סרטים בסגנון הזה זה פשוט עושה לי את החיים
נערך לאחרונה על ידי mеidan; 28-12-2007 בשעה 04:08.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אני דווק מאוד אהבתי את הסרט.
נכון שבאמת בהתחלה(בערך בסביבות החצי שעה הראשונה) לא נראה שום דבר מעניין בסרט אבל המשחק של וויל סמית' היה מאווד טוב כמו בכל הסרטים שלו.אהבתי מאוד את הסרט ומומלץ ביותר :]
אני בת.תודה.
ראיתי את הסרט הרגע בקולנוע..
אם היו עושים איזה משהו רומנטי ביניהם זה היה דפוק..מה כבר היו עושים?! הם היו מחפשים תרופה ומתאהבים בין לבין?זה לא היה נראה טוב..
אה,משהו שלא ממש הבנתי..הזומבי שחשף עצמו לשמש כשרוברט לקח את הזומבית הוא זה שהיה עם הכלבים?וגם הוא יותר אינטיליגנט משאר הזומבים?כי הוא שם לרוברט מלכודת והיה המפקד שלהם..והוא אותו אחד ששבר את הזכוכית במעבדה?כי נראה לי שהאור שהאישה עשתה הרג אותו לא?!
בקטע עם הזומבי הזה היו יכולים להרחיב איזה משהו,היו יכולים לעשות אותו מדבר..
ומסכן רוברטהוא היה צריך להרוג את מי שהוא הכי אהב
![]()
הנה הביקורת שלי:
אתמול החלטתי לראות תסרט, חשבתי וואלה משהו יפה חייזרים, מלחמת עולמות וזה (לא קראתי תקצירים שלו), אוקי הבנתי שמדובר בכלל בנגיף מסוים שהשמיד את כולם..אוקי אפשר לחיות עם זה..אבל הסרט כ"כ אבל כ"כ משעמם! אין לו עלילה, הכל אותו דבר, בזבזתי שעה וחצי מהחיים שלי על סתם!
כל הסרט לא הבנתי למה הוא יוצא החוצה מתגרה בזומבים ואז בורח הביתה מה הוא דפוק?
הדבר שהכי הצחיק אותי בסרט והיה הכי מעניין זה שהראו קטעים משרק..אין ספק.
סרט לדעתי המאכזב של השנה, ורק בגלל שהסתכלתי אותו אני נחשב למטומטם יותר..
סרט מעפן ברמות
אז מה רצית שיעשה?יסתגר כל ה3 שנים האלו בבית?
יש לי שאלה לגבי התמונה הבאה: http://www.imdb.com/gallery/ss/04802...0480249&seq=30.בסרט לא היה ת'חלק הזה,מישהו יודע למה?:o
נערך לאחרונה על ידי LeBron; 02-01-2008 בשעה 14:30.