קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] ויתור על רמת הגולן.
    על ידי EMINƎM בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-10-2010, 19:20
  2. עזרה רמת הגולן
    על ידי thedarkman27 בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-05-2010, 23:57
  3. [כתבה] שלג בהרי הצפון: הלימודים בצפון רמת הגולן נדחו בשעתיים
    על ידי Kitce בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-02-2010, 15:10
  4. [צילום] רמת הגולן תמונה יפה מאוד
    על ידי Offer בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-04-2008, 14:34
  5. אסור להחזיר את רמת הגולן
    על ידי triple_x בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-04-2008, 00:24
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

"ישראל תפנה את רמת הגולן תוך 15 שנה" - עמוד 2

הסורים לא מהווים בעיה. הבעיה שלנו זה האיום האיראני.

ישי התותח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאמינו לי הערבים מפחדים מאיתנו כמו שתמיד היו פוחדים פשוט בשנים האחרונות יש לנו ראשי ממשלה שמואלנים שמראים למדינות ערב שישראל "נייחלשה" נדבר תכלס לא נילחשנו אלא נירדמנו לזמן קצר מקווה עכשיו כל הצבא היתרענן טוב טוב אחירי התרגילים ואחרי הלקחים של המילחמה האחרונה
    אבל במהרה יפנו אותם(אולמרט המניאק)הם לא ילכו רחוק תאמינו לי !! מדינה צייונית תמיד תישאר צייונית

וואלה כשאני מיסתכל על ההיסטוריה של ישראל על הזמנים של מילחמת 6 הימים מקנא באנשים שחייו אז במדינה שלנו!!! מדינה צייונית היתה

היום מה יש במדינה מלא חרא שזה כל השמואל חרא אחד שלם
    ומי דיבר על ההיתנחלויות דבר ראשון זה חוקי לגמרי בעיניי ובעיני רבים חוץ מהמניוקים שזה השמואל
    והלואי וכולנו ניהיה יהודים כמו המיתנחלים!!!!
    ולדעתי המיתנחלים הם היהודים הכי אמיתיים והגברים האמיתיים
    הם לבד שומרים על הישובים שלהם עושים פטרולים ביושיבם שלהם כמובן גם צה"ל שומר אבל לגור מסיבב לכפרים של ערבים ששורצים שם מחבלים וכמה מחבלים נכינסו להיתנחלויות והרגו אנשים אני עוד זוכר מחבל ניכנס להיתנחלות ורצח 2 תינוקות בזמן שהם יושנים יעני הוא ראה הכל ראה שזה תינוקות
    ואגב רוב המיתנחלים הם בשירות קרבי !!!
    ירבו אנשים כמוהם במדינה שלנו ואולי ישתנה לנו משהו לטובה פה!!

וצריך לישרוף את כל החרא פה ומהר !!!לפני שיהיה מאוחר
    נערך לאחרונה על ידי Jigit; 28-12-2007 בשעה 19:25.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jigit צפיה בהודעה
    תאמינו לי הערבים מפחדים מאיתנו כמו שתמיד היו פוחדים פשוט בשנים האחרונות יש לנו ראשי ממשלה שמואלנים שמראים למדינות ערב שישראל "נייחלשה" נדבר תכלס לא נילחשנו אלא נירדמנו לזמן קצר מקווה עכשיו כל הצבא היתרענן טוב טוב אחירי התרגילים ואחרי הלקחים של המילחמה האחרונה
    אבל במהרה יפנו אותם(אולמרט המניאק)הם לא ילכו רחוק תאמינו לי !! מדינה צייונית תמיד תישאר צייונית

וואלה כשאני מיסתכל על ההיסטוריה של ישראל על הזמנים של מילחמת 6 הימים מקנא באנשים שחייו אז במדינה שלנו!!! מדינה צייונית היתה

היום מה יש במדינה מלא חרא שזה כל השמואל חרא אחד שלם
    ומי דיבר על ההיתנחלויות דבר ראשון זה חוקי לגמרי בעיניי ובעיני רבים חוץ מהמניוקים שזה השמואל
    והלואי וכולנו ניהיה יהודים כמו המיתנחלים!!!!
    ולדעתי המיתנחלים הם היהודים הכי אמיתיים והגברים האמיתיים
    הם לבד שומרים על הישובים שלהם עושים פטרולים ביושיבם שלהם כמובן גם צה"ל שומר אבל לגור מסיבב לכפרים של ערבים ששורצים שם מחבלים וכמה מחבלים נכינסו להיתנחלויות והרגו אנשים אני עוד זוכר מחבל ניכנס להיתנחלות ורצח 2 תינוקות בזמן שהם יושנים יעני הוא ראה הכל ראה שזה תינוקות
    ואגב רוב המיתנחלים הם בשירות קרבי !!!
    ירבו אנשים כמוהם במדינה שלנו ואולי ישתנה לנו משהו לטובה פה!!

וצריך לישרוף את כל החרא פה ומהר !!!לפני שיהיה מאוחר
    א. כשאומרים שפעם הערבים פחדו מאיתנו אתה יודע למה התכוונו? לזה שאם היו גונבים פרה אחת מישראל אז צה"ל היה נכנס והופך להם שם את החיים.
    פיגועים!? הם לא העיזו להתקרבבבב למחשבה הזאת!
    ב. לא, המתנחלים לא היו שומרים על עצמם, צה"ל היה שומר עליהם! וחיילים היו נהרגים בגלל שהם שומרים על התנחלויות.
    אין ויכוח לגבי זה שהם הכי קרביים שיש אבל צה"ל איבד לא מעט בגללם.

ישי התותח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    א. כשאומרים שפעם הערבים פחדו מאיתנו אתה יודע למה התכוונו? לזה שאם היו גונבים פרה אחת מישראל אז צה"ל היה נכנס והופך להם שם את החיים.
    פיגועים!? הם לא העיזו להתקרבבבב למחשבה הזאת!
    ב. לא, המתנחלים לא היו שומרים על עצמם, צה"ל היה שומר עליהם! וחיילים היו נהרגים בגלל שהם שומרים על התנחלויות.
    אין ויכוח לגבי זה שהם הכי קרביים שיש אבל צה"ל איבד לא מעט בגללם.
    אני היתי גר בהיתנחלות בשומרון דבר ראשון למיתנחלים נתנו רישיון נשק הם היו עושים פטרולים מסביב לישובים שלהם וצהל היה יושב על הישובים לא על כולם על חלק מהם ועל הרוב היו פטרולים של תושבי ההיתנחלויות עצמם

ועל תגיד איבדו ביגללם למה עליך לא מאבדים אתה מגיב במין סטירה שמואלנית כזואת
    הם יושבים על אדמה של מדינת ישראל !! אותו דבר כמו שאתה יושב איפה שתה יושב הם יושבים שם !!
    חיילים לא נהרגו כשעצרו מחבלים בדרך לת"א או לערים הגדולות חח בחייך אחי חלאס להגיב שטויות כלאו היתנחלויות זה חלק מאיתנו וזה חלק מהערים שלנו!! בוא נגיד ככה זה חוד החניט של ישראל משם הכל בא עם שם יהיו חלשים גם פה יהיו חלשים !!!!
    אין פה ויכוח בכלל!!!!!

שבת שלום אחי!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Jigit צפיה בהודעה
    אני היתי גר בהיתנחלות בשומרון דבר ראשון למיתנחלים נתנו רישיון נשק הם היו עושים פטרולים מסביב לישובים שלהם וצהל היה יושב על הישובים לא על כולם על חלק מהם ועל הרוב היו פטרולים של תושבי ההיתנחלויות עצמם

ועל תגיד איבדו ביגללם למה עליך לא מאבדים אתה מגיב במין סטירה שמואלנית כזואת
    הם יושבים על אדמה של מדינת ישראל !! אותו דבר כמו שאתה יושב איפה שתה יושב הם יושבים שם !!
    חיילים לא נהרגו כשעצרו מחבלים בדרך לת"א או לערים הגדולות חח בחייך אחי חלאס להגיב שטויות כלאו היתנחלויות זה חלק מאיתנו וזה חלק מהערים שלנו!! בוא נגיד ככה זה חוד החניט של ישראל משם הכל בא עם שם יהיו חלשים גם פה יהיו חלשים !!!!
    אין פה ויכוח בכלל!!!!!

שבת שלום אחי!!
    אני לא מתכוון על של מי האדמה.
    אני אומר שמתנחלים מקימים התנחלויות באמצע השטחים ולא יודע מה היה אצלכם אבל יש התנחלויות שצה"ל שומר עליהן וכן הן נמצאות בתוך השטחים.
    ואני לא יושב בתוך השטחים.

לא שאני נגדכם אני לא שמאלני אבל שמירה על התנחלויות עולה לצבא אין מה להתווכח על זה.

ישי התותח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    אני לא מתכוון על של מי האדמה.
    אני אומר שמתנחלים מקימים התנחלויות באמצע השטחים ולא יודע מה היה אצלכם אבל יש התנחלויות שצה"ל שומר עליהן וכן הן נמצאות בתוך השטחים.
    ואני לא יושב בתוך השטחים.

לא שאני נגדכם אני לא שמאלני אבל שמירה על התנחלויות עולה לצבא אין מה להתווכח על זה.
    רק שתידע לך 80 אחוז מהיתנחלויות יושבות על מקומות טובות שקששה לערבים לעבור חוסכות לצה"ל עבודה

דבר שני אחי אני לא מגדיר היתנחלות שהיא יושבת באמצע השטחים מגדיר יושבת שיושבת בשטח שלנו נכון שזה מקום מסוכן ויש שם מסביב הרבה כפרים וערים שנימצאים שם הרבה ערבים
    אבל אין מה להסביר לך אחי כך את ההיתנקות מעזה יסביר לך הכל אחי
    אז שבת ניפלא שיהיה לך אחוייה!!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,100 | הודעות: 8,173,687 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect