קחו אותו לאיזה מסיבה, ותשלמו על השתייה שלו![]()
קחו אותו לאיזה מסיבה, ותשלמו על השתייה שלו![]()
|
|
נרגילה יפה כזאת.
מה התקציב שלך בכל מקרה?
חחחחחח
אתם מבינים
הילד הזה לא שותה לא מעשן לא לובש שעונים...בעיתי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תחשבו על משו יותר כללי...
מה הייתם קונים לחבר שלכם שלא קשור לסמים סקס ואלימות
משו יותר "אלגנטי" בוא נגיד ככה
צץ לי רעיון אבל אני לא יודע מה מתאים
מה יכול לעשות חדר "גדול יותר"
לא מראה משו אחר
יש לו חדר קטן
^^
???
וואי עלה לי רעיון!
קנה לו סט מדבקות הזה, שמדביקים על האוטו, אחד החזקים (מוכרים את זה בכל ניקויי הרכב והמוסכים)
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 27-12-2007 בשעה 18:39.
אמרתי את זה פעם, ואגיד את זה שוב:
ויברטור.
BMW
טוב אחי עם הוא לא מעשן , לא שותה ולא כול אלה הכי פשוט תן לו איזה 200 - 250 שקל שיעשה איתם מה שבראש שלו .
אני מנסה להזכר במה שאנחנו עשינו ואולי גם נחשוב על משו לעשות במסיבות 18 של חברים..
אחד לקחנו לאיזו מסעדה שהוא אוהב , "בית הפנקייק" - הסענו אותו , בעיניים עצומות .. שמנו אותו על כיסא על השולחן!
כל אחד הזמין מנה של פנקייקים וגם הזמנו משו מיוחד שזה יענו 6 פנקייקים 1 על השני וכזה זיקוק למעלה.. עם מלא פיצפוצים וזה.(ביקשנו שיעשו לנו במקום חחח אין כזו מנה באמת)
בקיצור שהכל הגיע הורדנו לו את המכסה עניים והפלא ופלא .. - הוא ממש אהב.. גם קמנו חברים , ובירכנו אותו וזה..
לאחד אחר - שעזב את הארץ ... (אבל אפשר גם בלי שיעזוב) , הוא נשאר כדי שנחגוג לו.. אז עשינו לו אלבום תמונות .. כל עמוד תמונות של מישהו אחר ואיזה מכתבון כזה בשבילו.. ואז אח"כ תמונות שלנו יחד עם ברכה מכולם ובסוף תמונה אחת שלו - מורכבת ממלא תמונות שלנו (תמונות קטנות קטנות כאלו שמרכיבות תמונה גדולה).
חבר אחר - לקחנו למשחק גביע של הכדורסל שנה שעברה.. והצלחנו להכנס לחדר הלבשה של הפועל! חחח (אבא של חבר שלנו הוא פקח שוטרים והוא היה בתפקיד שם באותו יום .. אז הוא פשוט העביר אותנו חחחח)...
מקווה שעזרתי.. נחשוב על עוד כמה אולי בהמשך ונערוך..
קנה לו דג זהב=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]