מקווה שיינעלו ולא יגיבו פה בטימטום
אני למשל מציע בכלל לא לשתות
לא נגעתי בכלום חוץ מיין עם אוכל בימי שישי כבר שבועיים וחצי !!#@!@#!@ ואני מרגיש עשר!
מקווה שיינעלו ולא יגיבו פה בטימטום
אני למשל מציע בכלל לא לשתות
לא נגעתי בכלום חוץ מיין עם אוכל בימי שישי כבר שבועיים וחצי !!#@!@#!@ ואני מרגיש עשר!
|
|
אתה חושב שאתה מתכוון ל absolut
Slipknot
אחי אם אתה רוצה וודקה יחסית זולה ותיהיה בטוח שאיכותית ולא פחת טובה מאבסולוט,חורטיצה ואללה וודקה אלופה
פינלנדיה הכי טוב ב55 שקל אחלה של וודקה
אני קונה פינלנדיות של 5 ליטר חחחחחחח זה בטוח לא מזוייף XD
גם אני לא ממליץ לקנות וודקה שעולה פחות מ60 שקל, לצערינו הכסף מדבר פה כמו בכל דבר..
אבל אם אתה ממש מתעקש לא לשים עוד 15 שקל, אז תנסה לשתות חורטיצה.. נראה לי הכי פחות גרועה לתקציב הזה...
אבא של חבר שלי שותה גולדן רינג בחיים שלי לא ראיתי וודקה יותר זולה נראה לי היא עולה או 14 או 15 זה כמו לשתות חומצת מלח נראה לי
תפסיקו להציע לו חורטיצה יעלובי נפש
הוודקה הכי מסריחה
עדיף אל תציעו כבר
חורטיצה עלק
איכס גועל נפש
וזה שפתח תאשכול
עם התקציב הזה אל תקנה כלום הכל אותו גועל נפש
תתארגן על עוד 20 שקל ותקנה אבסולוט\פינלנדיה
עדיף על להתקמצן על 20 שקל ולמות
נערך לאחרונה על ידי eriK; 02-01-2008 בשעה 10:17.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
במחירים האלה זה אבסולוט או פינלנדיה,
אם תרצה להשקיע, קנה רוסקי פלטינום ולא חורציצה, היא מגעילה.
ואני לא מדבר איתך בתור ילד בן 14 שמתלהב שהוא שותה,
יש לי נסיון רע מאוד עם אימפריאל/סמירנוף ושאר הוודקות שקונים ב 10 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי recoilnadav; 02-01-2008 בשעה 13:43.
אני ממליץ לך בטווח מכירים הזה לקנות קגלוויץ..אולי זה לא איכותי אבל זה עדיף על אלכסנדרוב אימריאל ואלסקה
ICQ 335539741
נמירוף לבן היא וודקה ממש טובה ועולה איזה 50 שקל בערך.אם הייתי צריך לבחור בין סמירנוף, פינלנדיה או אבסולוט הייתי בוחר בנמירוף. מי שאומר שזה יעשה בעיות בבטן לא ניסה את נמירוף.
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill