|
|
בסדר אחי נואל תשגע אותי אין לי כח אליך וראית אפילו לא מצאת עות אחת ואני כותב בסדר ומדבר עוד יותר בסדר אז עזוב אותי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חלאס להספים
![]()
סתם בשביל הקטע...בסדר אחי נואל תשגע אותי אין לי כח אליך וראית אפילו לא מצאת עות אחת ואני כותב בסדר ומדבר עוד יותר בסדר אז עזוב אותי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רושמים אות ולא עות...
ולא אתה לא..
התכוונתי טעות מה קשור אות למה שתמצא אות אז ברחה לי אות זה עדיין לא שגיאת כתיב!! נו בקיצור עזוב קצת תקט לא יזיק לך!
נו חאלס, תהיו לי בריאים... נרגילה עזוב, תתייחס לנושא, אל תצפה מכל משתמש לרשום עם פיסוק וכתיבה ברמה נורמלית+
אנונימי, תנסה לברר דרך החברה הטובה שלה, זו שיש לך קשר טוב איתה, מה היא מרגישה אלייך.. דרך מאוד טובה להתחיל זה דרך החברות
שאתה עף יותר מהגיל שלך ומשחק אותה שפיץ שכולך פלצן חחחחח זה לדעתי מה שהיא התכוונה סמיילי עם כנפיים חחחחח
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
תודה לזה שמעל העייף,(הפסיק הראשון שלי חח סתם) ועייף מה נסגר מה זה קשור היא בכלל הייתה איתי כמו ברוגז ואז אני מתחיל עכשיו לחזור לדבר איתה שלום שלום מהקורה וכאלה...
ואני לא מרגיש יותר מהגיל שלי אמרתי לך שאני ביישן אז מה קשור!
מה ביישן למה? אחי אני לא יודע בן כמה אתה אבל שמע לעצה של בן 18
אל תשים על אף בחורה אל תבייש לידן אם באלך לזיין למישהי תצורה תעשה את זה שים זין מה חושבות עלייך אם תתחיל עם 10 בנות ודבר בזרימה שלך גם אם לא תצליח עם 9 מתוכן תישאר תמיד האחת שתרצה אותך קיצר כפרה אל תבייש משום בת תחשוב שאתה וואלה נראה טוב אשכרה דוגמן ווואלה כיף לזרום איתך לך בגישה חיובית תתביא ים בנות מילה עלייי אחר כך תבוא תגיד וואלה אחי צדקת
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
וואלה אחי ננסה וניתן ללך תשובה חח.
ואחי כבר ירד לי מההיא נמאסה עליי אני כבר לא מדבר איתה לא מוציא מילה עלידה אפילו זהו שתילך להזדיין ה****** ואני ימשיך בשלי אחי !!! תודה רבה לכולם ובמיוחד ל"עייף בכיתה חם במיטה"
האא המילה ****** הופכת לכוכביות חח ""שר מו טה" חח
איזה ******* חחחחחחחחחחחחח