שחקן טוב אופי חרא
שחקן טוב אופי חרא
|
|
אלק אופי חרא כל השחקנים שמשחקים איתו אוהביםאותו , חכה חודשים ואז תגיד עם הוא שחקן טוב ועם הוא שחצן הוא שחקן גדול אבל בוא נראה אותו במבחן האמיתי .
Siete
אתם זייני שכל באמא שלי.
הבן אדם כולה אמר שיבקיע צמד נו ו?
הוא הגיע למילאן אחת הקבוצות המפוארות באירופה, הוא מתלהב מעצם העובדה בכלל
שהוא משחק, על מה אתם מדברים? איך אפשר להגיד על ילד בן 18 שהוא שחצן? מילא
תגידו מישהו בוגר, אבל הוא?.. כולה אמר יבקיע צמד, זה השאיפות שלו, וחבל שלא כל שחקני
הכדורגל כאלה ושואפים לעצמם להגיע למטרה מסויימת בכל משחק, אם זה היה ככה, המוטיבציה
הייתה הרבה יותר גדולה. למרות כל זאת, כישרון הוא כן, השאלה איך הוא ישתלב במילאן, לא כל
שחקן יכול לשחק במעמדים כאלה בגיל כל כך צעיר וגם להשתלב עם כל הניסיון של שחקני מילאן,
בואו נאחל לו בהצלחה וזה הכול, בלי הרבה שטויות.
DESIRE בטחלס אתה צודק אבל יש בו משהו כמו לקאקא כזהההההה לא יודע אני אוהב תמשחק שלו , יום ראשון נראה , נחזיק לו אצבעות .........
Siete
אני דווקא לא חושב שזה לבוא להתשחצן אלא זה להפחיד את נאפולי..
כולכם יודעים שפאטו חלוץ מצוין (אני בטוח שלפחות חצי מכם ראו וידואים שלו ביו טיוב) ואם אתם חושבים שהוא ישלשל תותים מהלחץ על המגרש אתם טועים בגדול.. כי פאטו כבר שיחק בשביל הנבחרת הצעירה, זכה בתארים, וגם בקבוצה שלו הוא זכה בגביע העולם לקבוצות, סיבסב את פויול אל האצבע בגמר נגד ברצלונה, בקיצור, הוא לא בלוף תאמינו לי.. אני רק מאוד מקווה שהוא יקיים את ההבטחה שלו כי המצב של מילאן על הפנים חחח..
אם פאטו אמר את זה, זה כנראה מהתרגשות ואולי הפגנת ביטחון עצמי שכנראה יש לו, אבל לא פעם ולא פעמיים הגאזטה פרסמו דברים שלא היו ולא נבראו אז אני יחכה להודעה רשמית שתבטל את האמרה הזאת, בכל מקרה אם הוא אמר את זה, זה לא משנה אני בטוח שהוא ייתן תפוקה מלאה הוא יהיה שחקן ענק.
יהיה כיף!
הוא אמר את זה בראיון למילאן צ'אנל או איך שלא קוראים לזה.
טוב שהוא מפגין ביטחון עצמי..פאטו יהיה אחד האחראים על העונה של מילאן
נו תעשו לי טובה!
מותר להפגין בטחון אבל לא אובר בטחון.
נראה אחרי המשחק מה הוא שווה
כי סרטונים ביוטויב לא שווים כלום וכמה משחקים בברזיל לא שווים כלום וגם לא משחקים בקבוצה הצעירה של ברזיל.
אגב אדם, הוא לא הקפטן של ברזיל עד 21 אלא לוקאס הוא הקפטן[שחוגג היום 21 אז תמזלטו]
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רונאלדו לא החלוץ הטוב בזמנים ? טוב מה שתגיד אז מי יתר טוב ממנו סמואל אטו ?
Siete
ראול
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הנה עוד אחד מצחיק אלק ראול על הנעל שלו תלוי , שמע גם לדעתי רונאלדו יותר טוב אבל לראול היה ולדעתי יש את היכולת לסיים הכי טובה באירופה עם זה בנגיחה עם זה ברגל ועם זה באלוהים יודע מה , רונאלדו פנומן עובר 3 שחקנים ושם גול מה הקשר פלה עכשיו ...... טוב שזה לא היה בשנות הטיזי.
Siete
"איך אתה מעז להשוות אותו לרונאלדו ? רונאלדו הוא החלוץ הטוב ביותר בכל הזמנים וללא ספק הכי מהיר שהיה .."
זה מה שאתה רשמת לא אני, דיברת על כל הזמנים, אז גם אני רשמתי מי הכי טוב בכל הזמנים.
בכל מקרה, ראול לא הגיע למעמדים של רונאלדו מבחינת מונדיאל שזה נחשב להישג הרבה יותר גדול מכל
תחרות כלשהי, וזה ההבדל הגדול ביניהם. כי אלופות, אליפויות, גביעים שתיהם היו, מבחינת טכניקה אפשר
לומר שרונאלדו יותר טוב גם ככה אני מאמין, אבל מבחינת חשיבה וגאוניות ראול עדיף עליו.