|
|
אפילו אם האוהדים של ביטר ישגרו טילים על ההתאחדות הוא לא יעזוב אותם..הוא צריך את הקולות שלהם
ועזוב בכלל את העניין של הגרפיטי,הסיפור ש5 אוהדי ביטר דקרו שחקן נוער בהפועל ירושלים..איכסה.
נערך לאחרונה על ידי Silva; 16-01-2008 בשעה 16:30.
אעלק קומץ הרי זה מעשים שהארגון המגעיל של אוהדי ביתר לה פמליה גאה שהוא עושה אותם.
תעשה לי טובה קומץ.
וגאידמק יגיד עכשיו במסיבת עיתונאים שמגיע ללוזון אבל הוא מגנה
יופי כוס אמא שלו!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איזה גועל נפש של התנהגות
בברכה,
יגל שורקי
אני לא בעד לסגור אירגונים של אוהדים
אבל בוא נגיד ככה שהקומץ המגעיל שמכנה את עצמו LF הלא הוא הלה פאמיליה עבר כבר כל גבול
גם במעשה הדקירה וגם במעשה של השריפה בהתאחדות.
זה לא כל אוהדי זה אלו ששייכים לארגון הזה לדעתי מה שצריך לעשות זה לפרק את הארגון הזה ושאוהדי
ביתר יקימו אחד חדש במקומות הLF לא מוסיף שום כבוד לביתר אלא רק פוגע בה
I LOVE INTER
חחחחחח הוא אמר במסיבת עיתונאים שהוא רוצה שיהיה ערבי וברגע שיגידו לו שיש ערבי מתאים הוא ירצה אותו מעניין מה האוהדים שלכם יעשו
כל הכבוד להם.. דרך אגב לא רק שהם רשמו בית"ר הם רשמו גם "LM שזה אומר לה פאמיליה , זה הארגון המטורף של בית"ר אחח אני מת על השטויות שלהם ..
![]()
שרוף שרוף שרוףףףףףףף על בית"ר .
הנה הגיע המושפע שחושב שכל מעשה כזה זה טוב, והתגובה הבאה שלו תהיה "שמאלני, מניאק בלה בלה בלה"
חחח לך תגיד לאוהדים של בית"ר שזה בסדר מה שעשו ולא לחבורת מחנה על העץ של החברים שלך ונראה מה יגידו לך.
וואלה כן גם אני שונא ערבים וגם אני שונא את ההתאחדות אבל זה מוגזם, לרדת לרמה של ערבים ולעשות כזה דבר, מי שעשה את זה צריך להענש.
זה כולה 3-4 אנשים שהם בטח מושפעים וחושבים שלה פמיליה קם בשביל לעשות דברים כאלה שיכנסו לכלא הורסים ת'קבוצה.
יהיה כיף!
כנראה בית"ר לא חשובה לך
הרי בינינו בכל מקרה לא היית נוסע נגד סכנין
בכל מקרה לא אכפת לך שזה התאחדות אדומה ומושחתת
וכנראה אתה חושב שלוזון אחלה יו"ר והכל סבבה
אבל אני לא חושב ככה
בית"ר זה הדבר הכי חשוב לי בעולם ויש אנשים עם כוח שמנסים להרוס אותנו ואת הסמל ואת הקבוצה עצמה..
תתחיל לפתוח תעיניים שלך ואל תהיה כזה תמים..!!
עד המוות בית"ר!!
מה אתם מטומטמים?
זה רק פאקינג כדורגל תראו איך אתם מתנהגים חבורה של חולגנים בלי השכלה.
ערסים מפגרים, בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה, פשוט גועל נפש אתם מגעילים אותי.
אם רק היה לי כפתור להשמיד את כולכם הייתי עושה את זה כבר מזמן.
צאו מזה כדורגל זה לא הכל בחיים, ואם כן אז תתאבדו חבורה של כלום שהורסים את המדינה.