כולה 6 נקודות זאת ליגה אנגלית אפילו קבוצת תחתית לוקחת נקודות לצמרת
|
|
אחי אני רוצה להאמין אבל אליפות אפריקה הורסת הכל שבוע הבא ליברפול לאמפרד יהיה כשיר בעזרת השם גם שבצנקו ובעזרת השם הכי הרבה גון טרי .
Siete
יש!!!!!!!אנחנו חזרנו להוביל יאללה ארסנל!!!!!!!...עכשיו הכי חשוב שבארסה אהובתי תצמצם את הפער.
נערך לאחרונה על ידי maxim665; 03-02-2008 בשעה 20:27.
Celsea Is My Love
מה מפגש בולט בין אלמריה לריאל..? אלמריה לא קבוצה.. ריאל תנצח..
סליחה- ריאל לא קבוצה אבל רוביניו וקסיאס ינצחו...
כל משחק של ריאל אצלך בולט, כל שחקן של ריאל הוא הכי טוב שיש..
עריכה>>> 1-0 אלמריה!!!!!!!!!! דקה 16!!!
קנבארו הרחיק עם התחת ישר לשחקן של אלמריה.
הכדור האמת נעצר ע"י קסיאס ולא נראה לי שעבר את הקו אבל מה אכפת לי- 1-0 אלמריה!!!
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 02-02-2008 בשעה 22:04.
אני לא מבין אנשים שאומרים שקנאברו שחקן טוב, צריכים להחתים אותו במכבי פ"ת ל40 אלף שקל לעונה, כל משחק של ריאל לא נגמר בלי איזה טעות גורלית של קנאברו, הוא פשוט אפס צריך לצלוב אותו, מעבר לזה שאני שונא אותו כשחקן אני לא יכול לראות את ריאל כל הזמן אוכלים בגללו שערים מפגרים.
בלם אפס.
יהיה כיף!
בנתיים כבר 2-0 לאלמריה, ריאל היום מפסידה את הנקודות מחר ברצלונה נגד אוסאסונה.
ריאל מדריד עם 53 נקודות נכון לעכשיו וברצלונה עם 44 נקודות.
מה שאומר שאם ריאל תפסיד היום מה שנראה לי שיקרה וברצלונה תנצח מחר הפער בין ריאל מדריד יירד ל6 נקודות והצמרת עוד פתוחה.
נקווה שזה מה שיקרה אפילו שברצלונה השנה מעצבנים עם המשחקים שלהם אני מעדיף שתהיה ליגה צמודה ואולי זה ייתן לברצלונה מוטיבציה לשחק יותר טוב.
יהיה כיף!
הגול היום של אדוארדו בארסנל היה אחד היפים אם לא הכי יפה שראיתי העונה
חח ריאל בפיגור עכשיו 2-0 מול אלמריה
זה לא היה צפוי S:
רוביניו , גוטי , דיארה , גוליו באפטיסטה , מיטצל סלגדו הביאו סיבה טובה מאוד בשביל לזיין אותם בהרכב לפעם אותה , בלבואה האפס הזה ראול 3 מטר ממנו מביא לו כדור חזק לראש שגבוה ממנו במטר , רוביניו אפס והוכיח היום שלא קשור מה יהיה הוא בחיים לא יהיה השחקן הכי טוב בעולם ותמיד יהיה צריך ליהיות רמה מתחת , דיארה סתם אפס , וקנאברו הבנו שהוא טוב רק במשחקים גדולים , מחכה כבר שהיינצה ופפה יחזרו שתסתדר לנו ההגנה ולא נצטרך לסבול את טורס ( אנטי התקפה) , ומיצל ( פשוט אנטי) סאמקק כמה שזה מעצבן לראות את גוליו באפטיסטה ורוביניו בועטים ממצבים בלי קשר כנל גוטי שעוד איך שהוא אפשר לסלוח לו .
Siete
סוף סוף קבוצה שמענישה את ריאל
אלמריה שיחקה עם הרבה התלהבות,נלחמה והגיע לה לנצח...דיארה נראה כאילו הוא שיחק עם אלמריה,וריאל צריכה לקוות שפפה יחזור מהר מאוד...כי מה שעושים לסלגדו זה לא יאומן
מה אתה דפוק? על משחק אחד שריאל לא הגיעה אליו אתה מצהיר על זה שרוביניו לא יהיה השחקן הכי טוב ובלה בלה בלה, רמה מתחת הוא לא יהיה כי הוא כבר בטופ העולמי וזה לא משנה איך נראה היום המשחק, משחק הבא ריאל ינצחו ולכל שחקן אתה תעניק את תואר השחקן הכי טוב בעולם לעמדה שלו אז מה הקשקוש הזה.
יהיה כיף!
וואו כמה שטויות אתה מדבר :\
אין הרבה מה להגיד. ריאל התעוררה מאוחר מדי, וגם זה לא נמשך יותר מדי. אלמריה שיחקה מצויין בנוסף לכמה הצלות מעולות של השוער שלה. סאלגדו, אין מה לעשות, כבר לא צעיר. לכל קבוצה יש הימים החלשים שלה ולכל קבוצה יש הימים הטובים שלה. ורוביניו? שחקן מצויין, אבל כמו שלכל קבוצה יש הימים החלשים שלה, ככה גם לשחקנים. בכל מקרה, מקווה שבארסה תנצח מחר, שיהיה קצת עניין בליגה והאליפות תפתח טיפה מחדש.
אגב, סקיילנסר, אתה מאלה שאוהד קבוצות רק בגלל השם ו/או ההישגים אה? משחק אחד שריאל מפסידה וכבר אתה יוצא על חצי מהשחקנים כאילו הם חייבים לך משהו >_>
נ.ב.
אני היחיד ששם לב כמה פעמים שחקני ריאל החליקו על הדשא? מה הם ריססו שם?![]()
נערך לאחרונה על ידי n00bzZ; 03-02-2008 בשעה 00:00.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
צודק ב100%, רק לפני שבוע ממך סקיילנסר שאמרת שריאל הקבוצה השנייה
הטובה בעולם חח, תהיה החלטי.. אז הפסידו מה קרה.. מה נראה לך הם
רובוטים כל שבוע מציגים אותה יכולת? ממש לא, גם לריאל יהיו ימים רעים כמו
היום. הנה מנצ'סטר גם איבדה היום, את מי זה מעניין בכלל, זאת הקבוצה שלי
וזאת הקבוצה שאני אוהד ובעיניי היא תמיד תהיה ותישאר מספר 1 בעולם.