מקסימום נראה באינטרנטוהמשחק בערב אז נראה לי ישדרו.
מקסימום נראה באינטרנטוהמשחק בערב אז נראה לי ישדרו.
|
|
לא ישדרו בדוק עם זה בראשון זה כמה ימים וזה ההתחלה אחי יומים אחרי זה גם ערב חג לא יודע בקיצור אכלנו אותה בנתיים נחכה לנס ויש עוד 4 חודשים
Siete
אני היחיד כאן שחושב שאנשים שמתו בשביל ארץ ישראל יותר חשובים מהסופר קלאסיקו?
אם זה באמת ככה והמשחק לא ישודר, אני מתנתק מכל העולם עד השידור החוזר, כדי לא לדעת את התוצאה.
זה יכול להיות גם ייתרון, בלי לבזבז זמן על מחצית
ד"א, עכשיו בדקתי וערב יום הזיכרון יוצא ב 6.5, זאת אומרת שב 7.5 זה כבר עם יום העצמאות,
אם המשחק ישוחק מאוחר כמו ש n00bz אמר, יש מצב שהוא ישודר כרגיל.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 12-02-2008 בשעה 20:42.
יום העצמאות יוצאים , זה הקטע , בקיצור נראה בטח אני ישב עם חברים באיזה מקום .
Siete
תירגעו תמיד יש שידור חוזר מה אתם בלחץ!
לא יודע מה קורה לכם!! אנשים מתו וזה מה שאכפת לכם הסופר קלאסיקו.. אמנם אחד המשחקים החזקים אבל לא נורא.. .חוצמזה יש שידור חוזר...
מה יותר חשוב לך.?!
משחק מזדיין או יום זיכרון לחיילים גיבורים שנפלו במלחמות במטרה להגן עליך?!
לא שאני לא רוצה לראות את המשחק, אבל עדיין יש סולם עדיפויות.
תחשוב על זה.!
מה כולם פה ישר בוכים על איזה משחק מסריח כוסאמא של כולכם , לא יכולים יום בשנה לעשות כבוד ?
לכל המודאגים בנוגע למשחק...
קודם כל יש סיכוי גדול שישדרו אם זה ביום העצמאות.
דבר שני, המשחק הוא משחק גדול, ולכן האיכות שלו באינטרנט תהיה ברמה גבוהה מאוד.
יהיו קירטועים פה ושם, אבל לא רציני. כמעט כל האתרים האנגליים ישדרו אותו, ולכן תהיה איכות
מצויינת ולא מסין למי שרשם פה. גם השידור יכול להיות באנגלית דרך אגב.. אני יברר לכם את
זה כשיהיה את המשחק, מי שבאמת ירצה לראות שיודיע לו ואני יסדר לו שידור דרך האינטרנט בצורה
הכי טובה שהוא יכול לראות :]
קצת כבוד לחיילים..
יום הזכרון> סופר קלאסיקו
תראו שידור חוזר
בוא נגיד ככה , שבלי החיילים האלה שהקריבו את עצמם , לא יכלת לראות בכלל משחקים של ריאל..[תבין לבד למה]
ועוד משהו :
בלי החיילים האלה לא היה בכלל את בית"ר!!!תאר לך גמר ליגת האלופות הקבוהצ שאתה אוהד ( בטח ביתר ) נגד הקבוצה שאתה הכי שונא בגמר ליגת האולופת בשבילנו זה אותו דבר
**אנשים חייבים שימותו להם [חס וחלילה] בנים בצבא כדי שיבינו את חומרת המצב.. יש כאלה שמעדיפים לראות משחק של ריאל במקום לתת כבוד לחיילים שנהרגו..**
חלאס לחפור אומרים לכם שזה על יום העצמאות
Siete