או שתביאו בנגילה קטנה ואז לא בעיה להחביא
או שתיקחו גוף ראש צינור וכול אלה ותחלקו אצל אנשים ושמה מסדרים מבקבוק מים חותכים ומעשנים איתו זה בן זונה
חצי שנה היתה לי נרגילה על בקבוק פריגת(לא היה מזומן באותו זמן)
או שתביאו בנגילה קטנה ואז לא בעיה להחביא
או שתיקחו גוף ראש צינור וכול אלה ותחלקו אצל אנשים ושמה מסדרים מבקבוק מים חותכים ומעשנים איתו זה בן זונה
חצי שנה היתה לי נרגילה על בקבוק פריגת(לא היה מזומן באותו זמן)
|
|
אצלנו לא בודקים..
אבל בכתה ט' פחדנו שיבדקו
אז חבר שלי הכין נרגילה מבקבוק רגיל גדול, קשים ותפוח...
ויצא קטלני עם עשן והכל חחחח
ואל תשאל אותי מה הוא קימבן שם
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 20-02-2008 בשעה 18:08.
שמע אחי קודם כל לא בודקים... ואם בודקים אז בודקים תתיק הגדול אנחנו שמנו אותה שלמה בתיק הקטן ועלינו איתה לאוטובוס אחי גם תאלכוהול שמנו אותו כמושהוא בבקבוק פינלנדיה בתיק הקטן ... פשוט לא עושים רעש וסותמים תפה מתהגים כרגיל ולא מראים לאף אחד בשביל להתלהב ותנרגילה עישנו בשירותים / מקלחת זה היה מין חדר גדול כזה אז הבאנו כיסאות ולא הריחו... בתאכל זה לא בעיה לעשן שם אתם עושים סיבוב קטן בין איפה שאתם יושנים ומואים איזה זולה נחמדה תהנה
כמו שכבר אמרו, תחלקו בין התיקים... ואת השתיה החריפה שימו בבקבוק ששומר על המים החמים ....
חחחח תביא בקבוק של אקבא נובה תפוח וצינור של מזגן באורך 40 ס"מ בערך
והרבה סלוטיים
תכינו מזה נרגילה בת זונה
לא בודקים תיקים מכיתה א' אומרים שיבדקו תיקים בבית הספר שלי ועדיין בחיים לא בדקו לי ... נרגילה זה לא כל כך טוב להביא לטיול שנתי בגלל שהיא עושה ריח ממש חזק... והגחל והכל זה ממש בלאגנים אבל כבר אתה מביא תעטוף את הכד בכמה חולצות גם את הראש רצוי... ואם אתם מפחדים אז שכמה ילדים כל אחד יקח חלק אחר , שום דבר חוץ מהגוף לא נראה כל כך מחשיד....
תהנה
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
לגבי אלכוהול:
תקנו בקבוק קטן כאילו לא הדוגמיות האלה האחד לפני שעולים 25-30 שקל
כל אחד קונה לעצמו שם בביצים אצלי זה עבד עליתי לאוטובוס שמתי בתיק
לגבי נרגילה:
או שמביאים אחת קטנה ודוחפים אותה באיזה חור או שמיביאים גדולה מתברגת ומתחילם להתחלק בשלל
או שפשוט שמים אצל הילד הכי חנון פיצוצים בכיתה
או שקטע שהיה אצלי נגיד אחד החברים מאחר יענו ממש מאחרי לקטע שכבר בדקו את התיקים והוא עיכב את המורה ואחד ההורים מביא אותו וההורה אומר זה בסדר בדקתי לו כבר בבית וישר עולים לאוטובוס זה נשמע מופרך אבל אם עושים את זה טוב זה עובד
אנחנו היינו לוקחים רק את הגוף.
מכינים כד מבקבוק פלסטיק ולא צריך צינור...
ראש מכינים מתפוח גדול (אם אתה יודע איך)
וטעם שמים בכיס.
חחח אצלנו היו אחלה ריחות בטיול דובדבן תפוח אבטיח הכל ואפחד לא טרח לבדוק חח אם אני יתחיל לספר על הדאחקות והפאדיחות של הטיול השנתי ועל הילד שהתגלגל בחצץ חחחח זה לא ייגמר אתם תיפלו על הריצפה
לא בודקים אסור להם לגעת לך בתיק או להקש שתפתח אותו המורה ליש אמרה