|
|
ברמז כתוב שלפני זה התרחש מוות ... אישתו/קרוב משפחה או מישהו שקרוב אליו מת ?
><
~PSP 3.80 M33~
זה היה השחף שלו?
טוב נזכרתי בחידה ידעתי שראיתי אותה איפשהוא אבל לא זכרתי איפה , בכל מקרה חסרים לך המון פרטים מהחידה , כמו שהוא היה עם אשתו על אי ...
אישתו/ילדים שלו או משהו כזה.. טבעו או נהרגו מתי שהוא והשחף אכל את הדגים שאכלו את חלקי המשפחה שלו, והוא גילה את זה אחרי שהוא אכל את השחף..?
.אגב, בכותרת שלך - זה "אם" לא "עם"..
ערכתי לך
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 20-02-2008 בשעה 22:36.
זו חידה שיש עליה 10 תשובות לפחות כמו שאמרתי יש פה המון תשובות אפשרויות ואם תריץ חיפוש קל תקבל את כל התשובות לשאלה הזו , מה שאתה יודע אני יכול להביא עוד 10 תרחישים אפשריים , את השאלה הזו אולי שאלו בלשים אבל ידעו שאפשר לענות עליה בקלות בהמון אופציות ככה שזו לא הייתה מה"שאלות" המכשילות אני חושב ששאלו אותם , כי כולם בסופו של דבר היו צודקים אולי רצו לבדוק כמה הדימיון וה"צעד" קדימה שלהם מפותח או עובד , בכל מקרה אם זה עם האישה והחבר על האי זו אופציה 1 , יש גם את הספן הילד האיש והאישה על הסירה זו אופציה 2 ואפשר להביא עוד כמה וכמה תרחישים לעניין (יש תרחיש גם עם השם "שחף") , ויש תרחיש עם התאבדות האישה באמצע הארוחה , בקיצור זה אין סופי
VIPER - לא.
וMOSHE..שמע אחי אתם עושה מזה יותר מידי סיפור סתם חידה לשבת לחשוב ככה להעביר את הזמן..רוצה תענה לא רוצה אל תענה לא צריך לרשום סתם שטויות.
VIPER צדק זו אחת התשובות , לא מסתבכים פשוט אתה תגיד להכל לא לא לא לא לא עד שכולם יתאשו ובסוף תביא עוד גירסה אחת מיני רבות לחידה הזו , החידה מוכרת וזה לא סיפור אמיתי משהו השלה אותך ,
לילה טוב.
כמו שמשה אמר, זאת מין חידה פתוחה, אין שום דבר שמחייב תשובה אחת, אז בכל זאת איך תבדוק אם התשובות שמתקבלות נכונות? להשוות לתשובה "הנכונה" מבחינתך זה דבר שגוי, אתה פשוט צריך להתסכל על החידה ועל התשובה, ולבדוק: האם יש משהו בחידה ששולל את התשובה? הופך אותה ללא נכונה? בגלל שבחידה שלך חסר פרטים אני לא חושב שיש סוף לפתרונות ה"נכונים", תמבין אותי?
עכשיו בוא נשאל ככה, כתבת שלפני זה התרחש מוות של מישהו, אם המוות לא היה מתרחש, האיש בסיפור עדיין היה מתאבד?
זה תלוי..הקטע פה שאתם לא יודעים את הסוף ולא אני לא מתכוןן להגיד "לא לא לא לא לא" להכל אתם שואלים אני עונה המטרה הייתה פה לגלות למה הוא התאבד ותחלס זה די מעניין וכן זה לא סיפור אמיתי ובטח שלא שואלים את זה בלשים אמרתי את זה כדי לסקרן את הקוראים אבל אני רואה אנשים פה לוקחים ברים כבד מידי..לא משנה אפשר לסגור לילה טוב.