חחחחחח אהבתי =]
חחחחחח אהבתי =]
Kobe Bryant
|
|
חחחחחחח יפה אחיי נחמד תודה..
חחחח... אני יעשה את זה ויבקש ממישהו שמהצד יצלם והעלה לyoutube.
חחח חזק!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
18 חזק חחחחחחחחחחחחחחחח
אהבתי :)
אני? מלכה
נחמד +
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
אהבתי חחח אני עובד במקדונלדס
1. כשמגיע תורך להזמין, בקש הסבר מפורט על כל מנה. אין לי בעיה עם זה יותר מדי מסביר להם בקצרה...
2. טען שלפי החישוב שלך מגיעים לך עוד שלושה צ’יפסים לפחות. אהבתי חחח
3. בקש להחליף את הצעצוע. ארבע פעמים. אצלנו בסניף יש רק סוג אחד של צעצוע כדי שהדבר הזה בדיוק לא יקרה...
4. בקש מהעובד להגיש לך את האוכל לשולחן. יש כאלה שיגישו ויש כאלה כמוני שפשוט ממשיך לקחת הזמנות עד שהבנאדם בא ושואל למה אתה לא מביא לי את זה...
5. איים שלא תיתן לו טיפ בסוף הארוחה אם לא יעשה את זה. אסור לנו לקבל טיפים ככה שזה לא משנה
6. שאל אותו איפה קנה את הכובע היפה ואם הוא יכול לארגן גם לך אחד כזה. אם עושים יום הולדת לילדים אז מקבלים כובעים כאלה
7. בקש הרבה שקיות קטשופ, בלי ארוחה, "ותארוז לי בשקית". אין לי בעיה עם זה אפילו אזרוק כמה מיונזים...
8. דרוש בתוקף "מק-סושי" ועשה סצינות אם אין. יש תרוסים שרוצים תא חם ויש תאמריקאים שחושבים שמילקשייק זה שתייה בארוחה...
9. בקש ממנו להקריא לך את כ-ל המחירים כי אתה לא רואה טוב. אין בעיה עם זה אני זוכר את כל המחירים
10. בקש ממנו להוציא את קוביות הקרח מהמשקה שלך. רצוי ביד. עכשיו בגלל שחורף אני לא שם קרח ואם זה קיץ ושמתי והלקוח לא רוצה אני מכין לו חדש בלי קרח ואחד אחר לוקח תמשקה הזה..
11. פרוץ בבכי כשהוא אומר שכבר לא מחלקים בובות של דרדסים עם המנות לילדים. יהיה מצחיק יותר מאשר לעצבן אותי...
12. בקש את הארוחה של ההמבורגר, אבל את ההמבורגר בצד. ואם אי אפשר אז את העגבניה, החסה והרוטב בצד. ובלי בצל. או לפחות, בלי יותר מדי בצל. אין בעיה יקח לי שלוש שניות להגיד למטבח...
13. שאל אם יש הנחה לפנסיונרים. אין
14. אמור לו לברך את השף על הארוחה הנהדרת. אני יעשה את זה..
15. בקש את ההמבורגר שלך עשוי מדיום רייר. אי אפשר כל קציצה מוכנה באותו זמן..
16. שאל אותו אם הוא לא חושב שהוא עובד בעבודה מבזה. מת להתפטר..
17. החזר את המגש והתנצל: התחרטתי. חחח בכיף אני לא מנהל מנהל צריך לעשות תביטול
18. בקש ממנו להחביא את הצעצוע בקינוח, כי אתה "רוצה להיות מופתע". סבבה
19. פתח איתו שיחה על תאגידי ענק המנצלים עובדים, "הגיע הזמן למרוד! ואתה זה שתוביל את המרד!". חחח היה לי כמה כאלה אבל לא שכנעו אותי..
20. שאל אותו: "החצ’קונים הנוראיים על הפנים שלך, זה מהאוכל כאן?" כן בעיקר בגלל זה..
איזה הקפצה וואו.
נעול+אזהרה בעל פה פעם הבאה שלא יקרא