המשמעות האמיתית של החוק:
קצת רקע למי שעוד לא למד אזרחות:
כדי שתהיה ממשלה בישראל היא חייבת שיהיה לה רוב בכנסת - 61 חברים התומכים בה.
מכיוון שאין כזה דבר בישראל מפלגה שקיבלה 61 מנדטים (61 חברי כנסת) כדי שהממשלה לא תיפול היא עושה הסכמים עם מפלגות שונות כדי ליצור את הרוב הדרוש שיתמוך בה.
כמובן שכל מפלגה דורשת דבר מה בהתאם לאינטרסים שלה בתמורה לתמיכה שלה בממשלה עד שלבסוף הכנסת מתחלקת לשני חלקים שאחד מעט יותר גדול מהשני - קואליציה (החלק המעט יותר גדול בעד וממשלה) ואופוזיציה (ההפך).
מכיוון שההבדל בינהם הוא קטן גם מפלגה קטנה ומטומטמת כמו ש"ס יכולה להוות את ההבדל בין רוב שתומך בממשלה ובין מצב שאין בו רוב והממשלה קורסת - בחירות.
ש"ס הבני זונות שדואגים לאינטרסים של הציבור החרדי מזרחי בלבד ורוצים שנהיה מדינת תורה דיקטטורית כמו השכנים המוסלמים מנצלים את המצב וסוחטים את הממשלה בתמורה לתמיכה שלהם.
ש"ס רוצה שהנוער החרדי ישאר במסגרת המדכאת חסרת חופש הביטוי והחופש לידע שהוא נמצא בו כיום אבל לצערה האינטרנט עומד בדרכה. כרגיל כמו שהיא תמיד עושה היא סוחטת את הממשלה, מה שקורה הוא שבערך 5% מהציבור כן מעוניין בחוק לעומת 95% שלא מעוניינים ובגלל האגואיסטיות של האנשים האלו עובר חוק שמחייב את כולם.
אני רוצה להוסיף שהם מנצלים את המצב הזה בכך שהם דרשו מהממשלה שר תקשורת מטעמם (שבחיים לא ראה טלויזיה) וגם דרשו חצי מיליארד שקל בשנה לעניינים שלהם כמו משרד הדתות וכו.
בשורה התחתונה: בן אדם שלמד קשה כל החיים ולמד שנים על שנים ועבד קשה והתקדם בעבודה הגיע למצב שהוא מרוויח 14000 שקל בחודש.
47% מהם לוקחת לו המדינה. המדינה לקחה מהבחור המסכן בערך 6900 שקל. עכשיו במקום שכל הכסף הזה יושקע בדברים חשובים כגון מיגון הבתים בשדרות או תתבורה ציבורית חלק מאד גדול ממנו הולך למימון של מוסדות דת שמשמשים את הציבור החרדי המזרחי בלבד (שהוא כמובן לא עובד ולא משלם מס) או לקצבאות ילדים לציבור החרדי. אה כן ושהמסכן חוזר הביתה אחרי העבודה רוצה להירגע קצת על המחשב גם את זה הם לקחו ממנו...
זו הדרך החוקית של הדתיים לגנוב ממכם כסף. בקנות, אם הייתי ראש ממשלה הייתי מעדיף שהממשלה תיפול מאשר להיענות לסחיטה שלהם.

ציטוט ההודעה

King
<