אין בעיה אחי אבל כל 3 דק' הוא נזכר להוסיף משו? חח לא משנה ערכתי את ההודעה שלי ואגב מי שכתב יפאקינג ילד "מטומטם מי נתן לך לנהל" זה "שאולי"(הבעלים) שערך לי תהודעה עזוב אני לא יגיב לו על זה אין לי עצבים
אין בעיה אחי אבל כל 3 דק' הוא נזכר להוסיף משו? חח לא משנה ערכתי את ההודעה שלי ואגב מי שכתב יפאקינג ילד "מטומטם מי נתן לך לנהל" זה "שאולי"(הבעלים) שערך לי תהודעה עזוב אני לא יגיב לו על זה אין לי עצבים
נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 08-03-2008 בשעה 20:02.
|
|
חי מה לא הבנת? הבנאדם טעה, הערתי לו ובזה זה נגמר!
לא מבין למה אתה צריך להגיב גם, לא ביקשתי שתסביר את עצמך לא מעניין אותי מה שאולי ערך או לא ערך.
לא רוצה לראות יותר תגובות שלא קשורות לנושא.
ישי התותח
אוקיייייייי ילדון...
אני לא יודע מה לימדו אותך על יחסים שבינו לבינה...אם זה יחסי מין, רגישות או סתם קשר הדדי בין השניים...
ובין היתר...גם כבוד.
אתה שם לב איך אתה מדבר? כאילו בנאדם...חברה שלך!
מיילא אחת שהכרת באיזה מועדון אנערף וזיינת אותה בשירותים או סתם הכרת אותה ופגשת אותה יום אחרי זיינת והלכת..
אבל בנאדם! שלושה חודשים אתה משחק אותה חבר שלה בשביל פאקינג סקס?
כאילו..מה אתה ילד עצוב? אתה ילד מסכן?
ועוד מין אנאלי...דבר שאני חושב שאני בחיים לא יעשה..זה דוחה אותי..
היא פאקינג חברה שלך! תבין...כבוד בראש ובראשונה...
אני לא חושב שעל חברים שלך אתה מדבר ככה..כמובן שלא באותם נושאים אבל באותו סגנון...כי הם חברים שלך...
היא הלכה לך באמצע?
דבר איתה על זה...תגיד לה שמעי לא מתאים כל העניין וזה בלה בלה בלה...
אתם שלושה חודשים ולא אוהבים אחד את השני? ולפי איך שאתה מדבר גם אין שום כבוד סנטימנטלי אחד לשני...תפרדו! כאילו...אין שום קשר בינכם!
זהו..
מה שאני ממליץ לך חד וחלק...תגמור את הקשר וזהו. אתה לא ראוי לה..היא לא ראויה לך...
תתבגר קצת...אתה בינתיים ממש ממש רדוד.
מה הבעיות שלך?
היא לא מרגישה בנוח עם עצמה אז היא לא רוצה שתראה את הגוף שלה..כל כך קשה להבין את זה לבד?
במקום להתלונן דבר איתה על זה...
זה בכלל נראה שאתה לא אוהב אותה ורק בגלל הזיונים נשארת..(זה נראה שהיא עושה את זה רק בגלל שאתה רוצה ולא בגלל שהיא רוצה)
אם אתה איתה רק בשביל הסקס תיפרדו..אתה המניאק פה..