לא רע בכלל..... =] הצבעתי![]()
|
|
תודה אחים שלי!!
ביזכותכם אנחנו מקום-3!!!!!
כל הצבעה חשובה!
תודה רבה!
למרות הגראדים נכסח את הערים האחרות!
הצבעתי, בהצלחה.
The Pod
הצבעתי
אבל Moon Flight היו הכי טובים :ם
תוודה לכולם!!!!!!!!!!
להמשיך להצביע חברים זה ממש עוזר! כל אחד ממכם ממש עוזר!
וואי תשמע אני מכיר את זה בניתי פעם להקה סטייל שלי.. ^^ גם רוק גם משרחית גם ישראלי וסטייל בנאיים הכל בייחד משו לפנים.. הכל בכל כינורות עם חשמליים היו לי חבל על הזמן כל הבית ספר שלי אהב אותי שהיה לנו תלהקה כל ר"ח היינו עושים הרקדה בחדר אוכל וזה היה מקפיץ אני מבין אותך.. גמנני הייתי באיזה תחרות ושברו את רוחי.. עכשיו אנחנו נפגשים פעם ב.. וגם אז סתם חובבנים כאלה.. קוראים לנו Yeshiva's boys כאילו אני בישיבה תיכונית וזה דתי..
אז הצבעתי לך ושיהיה בהצלחה אתם מנגנים פצצה אחי! אבל תשתדלו לזרום אחד עם השני זה טעות מזה גדולה של להקות רוק חדשות.. אבל יאללה קח קרדיט!!
שמע הצבעתי אבל כמו שאמרו כאן.. תכלס באמת moon light היו פצצות בסרטון שלהם..
אבל וואלה מה מייאשים אותך!!..
לבינתיים מקום אחרון זה אינדיגו ואז וואיט ליא ואז אתה.. מקום שלישי ואז ומוונ פלייט ופוט סטאש.. שאגב מוונ לייט לא רואה בעיניים את פוט סטאש במקצועיות לפי דעתי בחרו בהם הרבה בגלל שהם בנות שם וכל הפמיניזם הזה וכוליה..
כ'ל מקרה..
שלחתי לכל ה-45 אנשים שיש לי במייל להצביע לך וכמו כן פירסמתי את זה גם באיסי (101 רשומים באיסי)..
אני באמת באמת מעריך את הלהקה שלך ומקווה שתגיעו מקום גבוהה... יאללה אנשים גם אתם שלחו במייל וזה.. תשקיעו עליו!! קרדיט!!
יש לכם אחלה נגנים אבל זה לא כל כך מענין אותי הקצב מעצבן והשירה גרועה ביותר אבל אל תתבעס כולם גרועים חוץ מ White Lie שעשו קליפ נחמד
תודה לכל אלה שהצביעו!! בבקשה להמשיך להצביע אלה שלא הצביעו!