נכתב במקור על ידי B-mister באיזה סרבר ומה זה ומר יותר טוב מvip? ברה, זה יותר מVIP בגלל שאנחנו חברים של ההכי סוסים בברה.
סוס 220 מיליון זה חלום
זה סוס אש אתה פשוט חזק
נכתב במקור על ידי סימון השם והכבוד!!! זה סוס אש אתה פשוט חזק חחח תודה, חברה אנחנו רמה 48! תקבלו פירסום דמות עד יום שבת, אנחנו מקבלים zhelmet
עוד פעם הוא מפרסם =/ שני חרשנים שלא עוזבים את המחשב (או יותר נכון 3?) השם שלו זה Pallate =] תציקו לו P: (מזה השם המעפן הזה) נחמד, 220M... חבל שגנבת אותם P: בהצלחה =]
נכתב במקור על ידי nathang עוד פעם הוא מפרסם =/ שני חרשנים שלא עוזבים את המחשב (או יותר נכון 3?) השם שלו זה Pallate =] תציקו לו P: (מזה השם המעפן הזה) נחמד, 220M... חבל שגנבת אותם P: בהצלחה =] הבנו שהם עשו לך משהו לא יפה.. ובצדק אתה כועס.. אבל עדיין זה רק משחק.. אבל חלאס עם זה כבר..
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 12-03-2008 בשעה 23:24.
נכתב במקור על ידי AJ45 הבנו שהם עשו לך משהו לא יפה.. ובצדק אתה כועס.. אבל עדיין זה רק משחק.. אבל חלאס עם זה כבר.. אבל עכשיו, אחרי שפרשתי, משעמם לי בחיים D: אז אני מנסה לעשות מה שאני יכול בשביל שהם לא יהנו םO
נכתב במקור על ידי nathang אבל עכשיו, אחרי שפרשתי, משעמם לי בחיים D: אז אני מנסה לעשות מה שאני יכול בשביל שהם לא יהנו םO ממממ לא הולך לך. אנשים הקשבה אלי.... רמה 50!!!! מחר אנחנו עושים zakum run מקווה שהכל ילך כמו שצריך, בעזרת השם פרסום דמות עד יום ראשון.
חוקי הפורום