אריזמנדי הגיע על ספינת הדייגים שלו
אפילו ולנסיה חוגגת על ברצלונה שאיבדה עוד תואר,אולי יהיה לולנסיה גביע אופ"א שנה הבאה למרות הכל...עדיין קומאן חייב לעוף וגם כל המאסטייה חושב ככה עם המטפחות הלבנות.
אריזמנדי הגיע על ספינת הדייגים שלו
אפילו ולנסיה חוגגת על ברצלונה שאיבדה עוד תואר,אולי יהיה לולנסיה גביע אופ"א שנה הבאה למרות הכל...עדיין קומאן חייב לעוף וגם כל המאסטייה חושב ככה עם המטפחות הלבנות.
|
|
מצטער אבל חטאפה לא פריארית לא ואפה ולא בטיח אתה יכול ליהיות בטוח בזה , למרות שזה יהיה נחמד עם ולנסיה תעלה לואפה גם ככה חטאפה תעלה נראה לי עם איך שהיא נראית עכשיו , פששש חטאפה באמת שאפו למיכאל לאודרופ , מתחרה על מקום בואפה , גביע , וגביע ואפה פשש........
ושוב אני אומר חואן מאטה יהיה כזה שחקן + אבר בנגה , זה המזל של ולנסיה עם הצעירים עכשיו , מוריינטס חזר כמו שאמרת , קומאן רק עכשיו בא מקריירה בהולנד הוא עוד לא מנוסה.. אני מאמין שיהיה מאמן טוב עוד 4-5 שנים , לא כרגע ועוד אני זוכר איך קללת את קיקה פלורס אי שם בנובמבר אני בטוח שאתה מתגעגע.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-03-2008 בשעה 00:26.
Siete
מה קשה לכתוב אופא ולא ואפה?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מזההה משנה ?? מה ? מדבר כאילו זה מילה בעברית .
לסיכום רק היום דברנו על ההגנה של ברסה.. הנה זה חוזר שוב זמברוטה ילך הביתה שנה שעברה אתמול זה היה מופע אימים שלו פשוט מזכיר קצת את מיטצל , שעולה להתקפה אתה יודע שהוא לא יחזור לפחות למיטצל יש יותר חשק.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-03-2008 בשעה 13:30.
Siete
באמא שלי מה אתם קשורים עכשיו פורום כדורגל מה אתם רוצים
Siete
ולנסיה שיחקה עם כל הלב והקריבה מעצמה ורק ככה היא הצליחה לתת פייט ולנצח את בארסה כל הכבוד להם המשימה הבאה זה ריאל.
Celsea Is My Love
ולנסיה צריכה להודות רק לשוער שלה שהשאיר אותה בתמונה במשחק הראשון כי היא הייתה צריכה לקבל שם חמישייה לפחות. אני מקווה בשביל קומאן שהוא יזכה עכשיו בגביע