|
|
במבטים D:
מספיק בשביל לרמוז לי על מה מדובר
אני מעדיפה ישיר, אבל שלא ישלחו יידיים..
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
ממ לא משנה לי איך יתחילו איתי, העיקר שהבנאדם יהיה נחמד ויהיה כיף לדבר איתו גם אם הוא התחיל איתי בדרך נדושה לאללה.
אתה: "בובה תגידי,אבא שלך גנן?"
היא: " תאמת..כן !! "
אתה: "ואיי סבבה חיפשתי עבודה לחופש,תני לי תפלא שלו"
סתם,אני מעדיף להתחיל עם בנות,ולהתחיל בצורה הכי הזויה שאפשר,לתת לבת לחשוב שהיא מובילה כשבעצם אני מוביל את השיחה...
למשל בפורים מישהי שרציתי להתחיל לדבר איתה התחפשתה לנסיכה,אז באתי אליה כזה "נו ואיפה האביר שהציל אותך מהדרקון הזועם... ? ^^ " היא הייתה חייבת לומר שאני הוא האביר,ומשם התחלנו לדבר על זה והבאתי לה סיטואציה אחרת והכול....הקטע זה להביא נושא מגניב לשיחה ולזרום איתו =]
ולא לשכוח שהיא רוצה את זה בדיוק כמו שאתה רוצה
טוב שאתה לא מנסה להיות משה.
אממ לגבי הנושא, לדעתי להתחיל עם מישהי זה מאה אחוז עקיף אלא אם כן היא פרחה פוסטמה ות'רוצה לשים אותה במיטה. בחיים אל תתן לבחורה את התענוג לדעת מה אתה רוצה ממנה.
תשחק איתה עד שזה כבר יהיה אידיוטי להמשיך ושניכם תהיו בעניינים.
לגבי מתחילות איתי, ת'אמת לא מתחילות איתי יותר מדי. אבל אם כן, אני חושב שכל הסיבובים סביבי לא יעזרו, אני מבין מהר לאן החתירה, אז לא אכפת לי איך.
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 20-03-2008 בשעה 20:03.
מה זה ישירות בשבילי? ישירות זה : "את נראית לי ממש חמודה..יש מצב להכיר אותך?" זה ישירות.
סתם דוגמה- התחפשתי למלחית, איזה אחד בא אליי ואמר לי : "איזו מלחית..יש מצב לשוט באונייה שלך?" את זה אני שונאת. כאילו מה? חחחח מה זה המשפט הזה? מה הוא מצפה שאני אגיד לו?
אם מישהו רוצה אותי, שידבר ישר ולעניין.
(בד"כ מי שאומר את המשפטים האלה זה ילדים בני 16-17. אני כבר לא שומעת כ"כ הרבה משפטים כאלה כי מתחילים איתי בני 20+ אז ככה שזה לא כזה קריטי..אבל עדיין, זה חרא של משפטים, באמת חח)
מממ להתחיל עם בנות זה הכיהכי..זתומרת,לומדים מזה מלאא (אהמאהמ)
ואמרתם משו על להיות ישירים וכאלה..זה גם תלוי בסיטואציה...
ואם כבר מישהי תתחיל איתי אז...לאידע,לדעתי שלא תהיה ישירה כלכך...