פנאן ^^
פנאן ^^
|
|
החודש האחרון הולך די מעפן. הטיול לפולין שחזרתי ממנו אתמול היה שבוע כזה של שבירה, היה כיף.. אבל עכשיו כשחזרתי מרגישים גם את המעפן שחוזר X:
Bring the Violence-
בינונית לא איזה משהו מיוחד...
כל נקודה תתקבל בברכה
תודה לתומר על החתימה!!!!!!!
באסה אחת ענקית
לי יש בעיה מוזרה עכשיו עם בנות,כל איזה חודש,אני נדלק על מישהי אחרת מחדש,ואוכל סרטים שהיא רוצה אותי ואז לא עושה עם זה כלום כי אני רואה שבעצם היא לא רוצה אותי (יותר נכון מחפש סיבות למה היא לא רוצה אותי) ואז מוותר....
אבל היום שברתי את השרשרת והתחלתי עם מישהי שרציתי סוף סוף,וזה עוד לפני שהפכתי לידיד,אני דיי מבסוט מזה D:
אממ אבל יש הרבה דברים מבאסים כמו לימודים שלא הכי הולך לי...ממש קשה לי בלשון ובהיסטוריה וזה מבאס לא משנה כמה אני מנסה והכול ,לא הולך לי :\
מנסה לשלב בין הכול....ומנסה להתמקד בעיקר בחיובי =]
החיים יפים :]]
אני ברוך השם חי על המשפט dont worry be happy..
מנסה להתעלם מדאגות כמה שיותר (לא להעלים, להתעלם זתומרת לא להלחץ ולטפל בהם בראש שקט וכמו שצריך-no panic)..אין מה להגיד..אין משהו יותר טוב מהחיים בכל שלב, אולי אני אומר את זה עכשיו כי טוב לי לא יודע..אבל אני לא זוכר הרבה מצבים של דכאונות בתקופה האחרונה..אם בכלל..ועכשיו בכלל שהקיץ מתקרב ואני רואה הרבה ים וחול..ומה שים עושה לי אתם לא יודעים בכלל..קיצור דירוג 10..
פיצול אישיות חביבה? =]
מבאסים, כל הזמן למודים, כל הזמן חושב אם אני לא יצליח וכו'..
פשוא אין מנוח מהלימודים..וזה אשכרה מכניס אותי לדיכיי.. :\
בכל מקרה הייתי אמור לסיים בצפר השנה, אבל ההורים לוחצים עלי להשאר ולהמשיך י'ג י'ד , וזה נשמע הזויי אבל אני מקשיב להם :\
בכל מקרה לא משהו..
The Pod
לפעמים אני לא מוצא את עצמי...
בתחילת שנה נפרדתי מחברה שלי..היינו ביחד שנה וחודשיים... [תחילת שנת הלימודים..]
אחר כך התחלתי לחפש בנות אחרות...
הייתי עם אחת...גדולה ממני בשנה...ואחרי יומיים חתכה את הקשר..
אחר כך עברתי לחברה שלה חחח
היינו ביחד אומנם חודש וחצי...אבל לא הרגיש ככה כי לא נפגשנו הרבה...לא אהבתי אותה...אבל רציתי לתת לזה צ'אנס...
ועכשיו אני עם מישהי אחרת פחות או יותר...יצאנו לפני יומיים והתנשקנו...אני לא בטוח מה אני רוצה ממנה...
מה שבטוח..התקופה האחרונה שלי..אני זורם..
אבל מצד שני אני לא מוצא את עצמי...
אני מחפש בנות ואני לא יודע מה אני מחפש...
מגיע יום שישי...לא תמיד בא לי להיות עם חברים אלא בא לי בחורה...רק שאני לא מצליח למצוא את המודל שאני באמת רוצה...
קיצר קצת מבולבל..
אבל אל תחשבו אני דכאוני וכאלה...להפך..משתדל להינות כמה שיותר...[=
אחלה תקופה,חוץ מהקטע שמשעמם בבית (שחוזרים מהבצפר ועד שיוצאים וזה)ובשבוע האחרון לא יצאתי למה אני חולה,אבל חוץ מהתעודה הכל טוב ברוך השם.
אצלי היא מעולה=]]
גיליתי כמה וכמה דברים על עצמי ש...לאידע איך הסתדרתי בלעדייהם עד היום..
בנו,צחוקים,לימודים,חברים..פ'וי הכל הולך מעולה![]()