בטח שיש דבר כזה אהבה.
אם קשר בין בחור לבחורה מבוסס על אופי ולא על נתונים חיצוניים הוא יוביל בסופו של דבר לאהבה.
בקשר לבעיה, אל תדאג אתה כולה בן 14. אתה עוד תתאהב![]()
בטח שיש דבר כזה אהבה.
אם קשר בין בחור לבחורה מבוסס על אופי ולא על נתונים חיצוניים הוא יוביל בסופו של דבר לאהבה.
בקשר לבעיה, אל תדאג אתה כולה בן 14. אתה עוד תתאהב![]()
|
|
בוא אני אצטט את עצמי שוב מאשכול אחר :
אהבה? בוא נקח דברים שהגבר צריך מהאישה נרכז אותם :
1. סקס (נו איך לא)
2. תמיכה והבנה (משהו אמר פעם חפירות?, אבל הפעם מצד הגבר)
3.ילדים ומשפחה (בכל בחורה גם מהגיל הכי קטן יש את היצר הזה )
4."יופי לעיניים" - משהו שיהיה אפשר להתגאות איתו ברחוב/חברים (בקיצור מישהי כוסית)
5.אהבה
תקח מצב היפוטתי , בחורה נכנסת לדיכאון (משהו נפוץ מאוד) , אותה בחורה מוגדרת אצלך כ"אהובה" או קיימת אהבה בינכם , לפחות ככה אתה טוען.. היא עכשיו בדיכאון עקב הדיכאון אין לה כוח להזדיין איתך , אז סקס הורדנו , בסדר בטווח הקרוב זה לא מפריע לך , אבל בטווח הרחוק אתה מתחיל להשתגע כי אתה צריך את זה , אז אתה מתחיל להתעצבן ותמיכה והבנה כבר פה גם כן אין כי התקשורת בינכם לקויה , היא בדיכאון אין לה כוח לדבר אתה מתעצבן רבים פה ושם הלך גם כן , כנראה שגם ילדים ומשפחה לא יהיה מזה כי אתם לא עושים סקס (כל החכמולוגים שיגידו הפרייה מלאכותית תקבלו כאפה) , ועכשיו גם "יופי לעיניים" לא נשאר לך כי הבת זונה הדיכאונית לא יוצאת מהבית וגם אין לך חשק לצאת איתה מהבית כי היא מכניסה אותך לסוג של DOWN , אז אם אחרי כל זה אתה עדיין אוהב אותה , זו באמת אהבה , אם לא זו תיהיה אהבה אפלטונית משהו באוויר ומתקיים ברגע מסויים
99.9 אחוז מאלה שאמרו לך שהם מאוהבים מבלבלים את המוח.. לפחות בגיל הזה..
ואתה יכול להיות רגוע.. אני גדול ממך ב10 שנים והתאהבתי באמת רק פעם וזה היה לפני שנים בודדות..
אהבה לדעתי, זה מצב פסיכולוגי ולא ריגשי..
נשים אגב, נוטות להתאהב יותר מגברים ומאינות במושג הזה הרבה יותר (מוכח מחקרית..) ויש לא מעט שמנצלים את זה כדי לשכב עם בחורות רק בגלל שהם אמרו שהם "אוהבים".
אבל בלי להיכנס לכל הוויכוח האין סופי של קיום אהבה.. קח את זה באיזי.. מקסימום, עוד 10-20 שנה תרגיש אותו דבר, תזמין כלה קוראינית בדואר![]()
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 27-03-2008 בשעה 10:25.
בטח שיש אהבה!
ועוד איך יש אהבה!
ומי שאמר פה שאין, כנראה עדיין לא התאהב..
גם אני חשבתי ככה לפני חבר שלי, חשבתי שהכל בולשיט וצחקתי על אלה שאשכרה חושבים שדבר כזה קיים.
אבל הנה, הגיעה האהבה הכי גדולה שלי..פתאום.
אתה רק בן 14..יש לך עוד מללללא זמן, וזה נורא הגיוני שלא חווית את התחושה הזאת.
מה הלחץ?![]()
לנשים יש את המושג אהבה כי הן חושבות ברגשות (מה שאומר שאין הגיון)
לגברים אין דבר כזה אהבה יש דבר כזה צרכים
ניסו זה לא מספיק שיוכיחו
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 27-03-2008 בשעה 13:50.
חחח אחי אני מכיר את זה
אני בן 17 ורק עכשיו התאהבתי במישהי...
אחי אתה לא רוצה אהבה כי זה יסחוט אותך
ולדעתי אהבה זאת מילה שהתאגידים פיתחו כדי למכור שוקולד
אבל זאת רק דעתי