שטויות הוא לא יעזוב את ריאל מדריד
ויופי של קניה של אתלטיקו הולכים להיות קבוצה מצויינת הייטנחה שחקן ענק-נראה איך הוא ישחק באתלטיקו
שטויות הוא לא יעזוב את ריאל מדריד
ויופי של קניה של אתלטיקו הולכים להיות קבוצה מצויינת הייטנחה שחקן ענק-נראה איך הוא ישחק באתלטיקו
|
|
אם זה יקרה אז זה יהיה חיזוק מצויין למילאן. היא אבל צריכה יותר שחקנים בגיל 25 בערב כי רוב השחקנים שלה או צעירים וחסריי ניסיון או שממש מבוגרים ובקושי זזים.
תפסיקו לפרסם דברים מאתרים כאלה, צהובונים מגעילים!
לבי ואן ניסטלרוי, קראתי את המחירים שרצו פה 20 מליון יורו לשחקן בן 32![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מקווה שהוא יעזוב!!
אהבתי אותו שהוא היה במנצסטר!
סוף סוף שיעוף מהקבוצה המחורבנת הזאת!
אמן הוא יעזוב
OZZY טג המחיר של ואן ניסטרלוי עומד על 22 מיליון יורו .. שחקן ששם יותר מ25-30 את האמת גם עם הוא היה בן 40 ישימו לו ככה =] , אבל עם ניהיה ריאלים אני לא רואה את ואן ניסטרלוי משחזר עוד עונות כאלה .. אולי 20 שערים... כבר הוא יהיה בן 32 חודש הבא וקשה לא לראות אותו משחזר עוד עונה כזאת.
ודרך אגב עם דברנו על טג המחיר אז אחרי עונה כזאת שאפילו הוא לא פתח אותה הוא שיחק רק 28 משחקים _ כמה נכנס במחליף כבר אמרתי) בטוח הטג שלו כבר יירד שנה הבאה ... מקוה שיהיה עוד חלוץ כמוהו בעתיד .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 28-03-2008 בשעה 08:00.
Siete
בכמה ריאל הביאו אותו ממנצ'סטר ב11 מיליון לא?
הוא הגיע תמורת 19.75 מיליון יורו , 20 מיליון יורו הוא הגיע לריאל הגזמת איך 11.. זה רוד ואן ניסטרלוי.. אחרי זה הביא עוד עונה ענקית והטג שלו עלה ל22 , אני מאמין שאחרי הפציעות של השנה זה שוב ירד .. וגם הוא יהיה בן 32 .. דרך אגב עם כבר פתחו נושא אז שוסטר מתכנן מהפכה קטנה בהרכב : דניאל אלבס , הונטלר , מריו גומז , קווארסמה , פאולסן ( מסביליה) , לואיס פביאנו ודרוגבה , המארקה טוען שלפחות אחד מהאנשים האלה ינחת בברנבאו בקיץ , אחד מהם כן השאלה מי .. עם דניאל אלבס מזה יעזור יש לנו כבר את ראמוס ששם אין לנו בעיה , פאולסן אני מת שהוא יבוא מחזיק את סביליה ואת האמת אני מאמין שהוא יבוא יש לו מחיר שחרור מאוד נמוך , השמות האחרים חוץ ממריו גומז והונטלאר , מופיעים כל שנה ואני מדבר על דרוגבה , אלבס , קווארסמה וכל השמות הגדולים האלה למיניהם , לא מאמין שהם יבואו לברנבאו , לא מאמין לפחות שדרוגבה יבוא עם ואן ניסטרלוי שם , דרוגבה בכלל לא על הפרק , זה יהיה טוב להביא חלוץ כמו מריו גומז שישב על הספסל , או לואיס פביאנו שיוכל לעזור לראול ורוד עם הרוטציות , על כל השמות האחרים חוץ מפאולסן אני לא מאמין שנראה אותם , עם קווארסמה יבוא על חשבון מי הוא ישחק ? חרטות .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 28-03-2008 בשעה 12:49.
Siete