|
|
אין טעם לענות על זה כבר.. נאמר כי אנחנו פה בתיקון.. וזה נכון.
החיים פה זה כמו מסדרון ארוך עם המון דלתות.. ומקדימה יש לך את הדלת שאתה מועד אליה.
כל שאר הדלתות זו הבחירה שלך.. אם ללכת בדרך הנכונה או לא..
בקיצור. אני חושב שכל אחד צריך לפחד מה' ולא מהמוות.. למרות שאי אפשר למנוע את זה לפעמים..
מפחד מהמוות אחרי הכל... אני מרגיש שלא הספקתי לעשו תכאן כלוםם כאילו מה..
בקושי הגעתי לאלף ראשון שלי בפורום ו.. >< בקושי עשיתי כל מיני דברים שתמיד רק חלמתי לעשות ו..
זה לא כואב למות..
מוות זה סתם הדלת האחרונה במסדרון שלך שנקרא החיים..
כתבתי על המוות פעם ספר משל עצמי חחח דוד שלי רצה להוציא ותו לאור אבל אני לא הסכמתי.. כי..
לא יודע.. זה דברים שאני אוהב לשמור עם עצמי כל מי שקרוב אליי ייקרא אותו... לא העלתי אותו לאיזה אתר או משו כזה כדי לפרסם ולקבל תגובות..
ובקיצור המוות זה דבר שצריך לפחד ממנו וכל מי שלא מפחד ממנו לא יודע על מה הוא מדבר.. כי רגע לפני שאתה מת.. אתה רואה את כל החיים שלך עוברים לפניך.. ויודעים מה זה לא סתם.. זה בגלל שלא הספקת בכלל לעשות את מה שהיית צריך לעשות שהאל שלח אותך לעולם התחתון..
אז\ בגלל זה יש את ההרגשה הזאת..
יש ויש ויש ויש ואני יחזור על זה.. יש חיים אחרי המוות.. אנחנו לא מתים וזהו סיימנו קריירה..
יש בתוך גופינו נשמה.. שהיא מתגלגלת על גבי דורות שלמים של חיים על פני כדור הארץ..
אויש... בבקשה תעיפו מכם את החשבה של: "חיים רק פעם אחת.." כי זהמזה לא נכון ו- 1452 אנשים יעידו לכם על זה..
על מוות קליני שמעתם?.. לראות את האור לשוע קולות להרגיש אהבה עצומה שלא הרגשתם מעודכם ואז מנהרה פחד.. וקול ששואל אותך כל מיני שאלות.. ואתה רואה את סבא שלך..
לא שמעתם על מיקרים כאלה?..
ננמנמנמ.. אז שתדעו.. שיש חיים לאחר המוות והו.. יש אלוהים אני מבטיח לכם.
מהפחד אני לא מפחד...אני מפחד שמישהו קרוב אלי ימות.
אני חושב שיש משהו אחר כך...לא יודע אם גלגול נשמות
אבל גם נראלי מפגר כזה שנפגשים איפשהו אחרי המוות
מה כבר עושים שם? עוד פעם חיים רק במקום אחר? מסיבות? :/
נערך לאחרונה על ידי AnTiPpL; 30-03-2008 בשעה 17:22.
גיבורים גם כן... לא מפחדים ...
כשתרגישו סכין קרה על הצוואר שלכם תגידו לי שאתם לא מפחדים...
מישו שלא מפחד ממוות זה אחד שאין לו מה להפסיד שכבר הסתכל למוות בעניים פעם אחת ומוכן להסתכל שוב אם הוא יצטרך...
שלא תחשוב שאני אומרת שכל מה שאמרת שטויות, אבל מה שאמרת זה רק חלק מאמונות שאנשים אומרים.
אי אפשר לדדעת מה יש אחרי המוות, אלה אם כן חווית את זה בעבר. אנשים שחוו את המוות לא יכולים לחזור לספר לנו על זה.
על מוות קליני שמעתי, וחלק בי מאמין שאם לא עשית את הייעוד שלך בחיים אתה תחזור. אבל קשה להאמין במשהו כל כך גדול - כי אין מישהו שיכול לספר לך את זה, ובטוח הוא מספר אמת.. כי יכול להיות שהם חזרו מהמוות ומה שהם חוו זה חלום? או סתם אי שפיות?
כל הסיפורים של המנהרה הלבנה, זבה אתה שומע מישהו שאומר לך להיות רגוע, זה סיפורים של אנשים, אולי נכון? אולי לא?! מי בככלל יכול לקבוע אם זה נכון או לא נכון?
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪