קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]האם היא מעוניינת בי?
    על ידי atrafmail בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 21-04-2009, 15:34
  2. [דיון] האם היא באמת מתה? *ספוילרים*
    על ידי -iDo- בפורום גיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 17:07
  3. השאלה שלי היא האם אנשים באמת יכולים להשתנות?
    על ידי Mosko121 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 18:10
  4. חייב שתגידו לי אם היא אוהבת אותי או לא
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 24-06-2006, 16:40
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 19:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[עזרה] האם היא באמת אוהבת אותי? - עמוד 2

נראה לי שיש לכם בעיה בתקשורת ואתם לא מדברים מספיק. תנסה לצאת איתה לטיילת / פארק / אנערף במקום שקט שזה יהיה רק שניכם ופשוט תדברו זה נשמע דבילי אבל זה מאוד מקרב. ואם אתה מרגיש שיש לכם איזשהי בעיה זה גם לגיטימי וטבעי, צריך לדבר על דברים והם יפתרו. מה שכן זה רק יחמיר אם לא תדברו, ובדיוק בשביל זה אתם חברים- שיהיה לכם את מי לשתף.
    ניסיתי לעזור מהנסיון שלי ובאמת שלהציג את הבעיות זה רק עוזר וגם מבחינה הגיונית זה לא יפתור כלום אם היא לא תדע... אם אתה רוצה להמשיך לדבר אתה מוזמן בפרטי

נ.ב

אני מבין את ההרגשה שלך לא לסמוך עליה אבל אם לא עליה אז על מי כן ? אמרת שאתה אוהב אותה... זה כמו לעמוד על הסף של הבריכה כשאתה לא יודע מה הטמפרטורה בפנים ... פשוט תקפוץ פנימה ולאט לאט תתרגל ...
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 31-03-2008 בשעה 05:38.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אויש איך גם אני הייתי פעם ככה..
    אני אוהב אותה כןןן זה בטוח אבל היא? מה איתה? חחח
    תאמין לי שאם בחרת בבחורה לעיניין הדבר הראשון שהיא תעשה כשהיא תגלה שהיא לא אוהבת אותך היא תגיד לך את זה ותיפרד ממך..
    תפסיק להיות פרנואאיד זה רק ייפגע בך אתה תיהיה בדיכאון תייאש את החברה שלך וגם אם היא אהבה אותך היא תיפרד ממך כי זה ממש קשה לחיות עם פרנואידים..

זרום זרום זרום.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי MaTaN_O צפיה בהודעה
    נראה לי שיש לכם בעיה בתקשורת ואתם לא מדברים מספיק. תנסה לצאת איתה לטיילת / פארק / אנערף במקום שקט שזה יהיה רק שניכם ופשוט תדברו זה נשמע דבילי אבל זה מאוד מקרב. ואם אתה מרגיש שיש לכם איזשהי בעיה זה גם לגיטימי וטבעי, צריך לדבר על דברים והם יפתרו. מה שכן זה רק יחמיר אם לא תדברו, ובדיוק בשביל זה אתם חברים- שיהיה לכם את מי לשתף.
    ניסיתי לעזור מהנסיון שלי ובאמת שלהציג את הבעיות זה רק עוזר וגם מבחינה הגיונית זה לא יפתור כלום אם היא לא תדע... אם אתה רוצה להמשיך לדבר אתה מוזמן בפרטי

נ.ב

אני מבין את ההרגשה שלך לא לסמוך עליה אבל אם לא עליה אז על מי כן ? אמרת שאתה אוהב אותה... זה כמו לעמוד על הסף של הבריכה כשאתה לא יודע מה הטמפרטורה בפנים ... פשוט תקפוץ פנימה ולאט לאט תתרגל ...

אם אני אדבר איתה, אז כאילו מה אני אגיד לה? אני חושב שאת לא אוהבת אותי? קצת מוזר לדעתי, כי אנלא בטוח בבעיות שיש ביננו, אני פותר את הבעיות שאני רואה... אבל זה כבר משו אחר..

ציטוט נכתב במקור על ידי בני =\ צפיה בהודעה
    חח למה מה זה 4 חודש?! ניראה לך בכזה פרק זמן אפשר לאהוב מישו? לא!
    לוקח שנים כדי לפתח אהבה אמיתי.

כמו שאמרתי , אל תעשה מבחנים או משו שזה לא יהיה שאמרו לך פה. כי אז סתם תצא מושפל. פשוט תזרום איתה , אם אתה רואה שזה לא זה אז תחתוך...
    כן צודק!!! לוקח שניםםםםםםםםםםםם עד שאתה מתאהב במישהי שאתה מזיין כל יום.
    עכשיו הכל ברור!!
    בני אתה דפוק במוח באמת הקפה שלי לא עושה לך טוב :\

ישי התותח

מה שאתה מרגיש...
    וזה יכול להיות גם סתם שיחה על החיים ועל רצונות/שאיפות שיש לכם. נראה לי שאתה לא בטוח שהיא עדיין אוהבת אותך כי אתם לא מכירים מספיק / לא בשלים לקשר רציני. אני יוצא מהנחה שאתם כן בשלים לקשר ושאף אחד מהצדדים לא באמת נפתח אל השני ...
    אמרת לה מתישהו מאיזה דברים אתה באמת מפחד? על החלומות שאתה רוצה לעשות אבל בחיים לא נראה לך שיצא לך? על היחסים עם המשפחה? על רגעים כיפיים שרק אתה חווית ולא סיפרת לאף אחד ?
    מקווה שנתתי לך רעיונות לדבר עליהם ואם לא אתה מוזמן להמשיך ולשרשר נמשיך לעקוב אחרי האשכול...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תקשיב למתן פה הוא מדבר מנסיון אישי וגם אני...

אני יודע שזה נראה לך דיי מוזר לדבר איתה על דברים אישיים,אבל אם אתם כבר 4 חודשים ביחד ועדיין לא ישבתם דיברתם על דברים אישיים ככה אז המצב לא משהו בכלל...

פשוט תזמין אותה לפארק והכול תשבו תדברו תקנה לה גלידה או משהו ותדברו פשוט..אתה לא בא "למה את לא אוהבת אותי ?! " ודופק לה מבט מפחיד...פשוט תשב תדבר איתה על דברים שקרו לך היום,אחר כך תזרום לדיבורים על חברים שלך וחברות שלה (לא לרחל יותר מידי...) ואז תחתוך אליכם תשאל אותה מה היא רוצה להיות בעוד כמה שנים,מי החברה הכי טובה שלה ,מה היא באמת הכי אוהבת לעשות ,אם יש משהו אישי כזה שהיא לא סיפרה לאפחד (אתה יכול לספר לה משהו אישי משלך אם היא לא נפתחת כל כך)...ואז תשאל אותה מה היא באמת מרגישה אליך,כי אתה פשוט רוצה לדעת...אחרי שיחה כזאת אני מבטיח לך שהיא לא תשקר...

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי MaTaN_O צפיה בהודעה
    מה שאתה מרגיש...
    וזה יכול להיות גם סתם שיחה על החיים ועל רצונות/שאיפות שיש לכם. נראה לי שאתה לא בטוח שהיא עדיין אוהבת אותך כי אתם לא מכירים מספיק / לא בשלים לקשר רציני. אני יוצא מהנחה שאתם כן בשלים לקשר ושאף אחד מהצדדים לא באמת נפתח אל השני ...
    אמרת לה מתישהו מאיזה דברים אתה באמת מפחד? על החלומות שאתה רוצה לעשות אבל בחיים לא נראה לך שיצא לך? על היחסים עם המשפחה? על רגעים כיפיים שרק אתה חווית ולא סיפרת לאף אחד ?
    מקווה שנתתי לך רעיונות לדבר עליהם ואם לא אתה מוזמן להמשיך ולשרשר נמשיך לעקוב אחרי האשכול...
    דווקא כן דיברתי איתה על כל אחד מהדברים האלה, כן אמרתי לה מה הייתי רוצה שיצא לי מהחיים וכאלה.. אנלא חושב שהיא כ"כ אמרה לי, אבל עד כמה שאני יודע אנלא חושב שהיא בדיוק חושבת על זה כ"כ הרבה... היא לא סיפרה לי גם על היחסים שלה עם המשפחה... ועכשיו שאני חושב על זה היא באמת לא מספרת לי כ"כ הרבה למרות שאני כן מספר לה, וגם זה אחד הדברים שגורמים לי לפקפק בהכל...

אז תדברו על זה ...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,653 | הודעות: 8,173,240 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect