|
|
שהייתי לפחות בניהול.. עשיתי ונלחמתי על הרפורמה שהייתה לגבי האשכול תלונות, אני זה שבגללו פתחו את פורום תלונות של עשינו עסק ואני הייתי האחראי לטפל בו, בזכותי יש למפקחי עשינו עסק גישה להעברת נק' + לוגים.. אני הייתי אחראי על השיפוץ של החוקים.. שהייתי בניהול רמת הרמאויות בפורום ירדה ביותר מ80% ומה שכן היה טופל תוך 24 שעות.
אז לא להגיד סתם.
הביקורות שאומרות "היית טוב, אין מה לשפר.." הן ביקורות מיותרות.. ואדם שלדוגמא לא עשה X והוא יודע שהוא צריך לעשות X והוא יודע שהוא לא עשה את הX הזה.. הוא יודע את מה שהוא לא עשה.. לא צריך להגיד לו את זה... זה לא מעמד של שוטרים וגנבים.. זה מעמד של אדם בוגר שיודע מה החובות שלו.
It's getting kind of hard to believe
things are going to get better
I've been drowning too long to believe
that the tide's going to turn
And I've been living too hard to believe
that things are going to get easier now
I'm still trying to shake off the pain
from the lessons I've learned
And if I see van Helsing, I swear
to the Lord I will slay him!
A-ha-ha-haa! Take it from me
I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!
Blood will run down his face
when he is decapitated...aah!
his head on my mantle is how
I will let this world know:
.
מה שנכון נכון,יש ביקורות מיותרות אבל אני כבר הערתי לאנשים על זה,
נחיה ונראה כבר אם יפנימו.
זה כזה נכון!
כול אחד אומר כאן:
"זה כזה נכון"
"צודק במאה אחוז"
אבל מי שאומר את זה הוא בעצמו הורס את הפורום.
זה לא נכון
אנחנו אומרים את זה כי באמת אכפת לנו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יופי גבר!!! פתחת בדיבורים כדי להראות לכולםםםםםם שאתה הכי חכםםםםםםםם יפה מאוד!
בוגר מאוד... רואים שאתה בן 15 ככה גם אתה מתנהג.
לא מתכוון להגיב לך אפילו (ויש לי מה להגיב) בגלל שפתחת את זה בדיבורים כמו מסכן במקום במשוב שזה המקום של האשכול הזה.
ישי התותח
אילן אל תנסה סתם להגן על הפורום הרי אתה יודע שהוא ניהיה חרא והידרדר אין לך שום דבר לגונן עליו כי כולם רואים את זה..
אני כבר מזמן עזבתי בגלל זה אני רק פה ושם מתעדכן בדברים וזהו אני אפילו בקושי מגיב האחוז פעילות שלי ירד ל30 לא אכפת לי כבר כי ידעתי שזה מה שיקרה סתם הכל פה חרטה ..
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 02-04-2008 בשעה 16:31.
לא היה צורך בכלל לפתוח את האשכול הזה, מי שהיה פה מהתחלה רואה את השינוי לרעה שהולך פה.
ככה זה, שכל אידיוט מקבל ניהול על זה שהוא פתח אשכול או שניים. ככה זה, שאתם מוסיפים עוד ועוד חוקים טפשיים ומיותרים, לדוגמת חוק הכותרות שכבר ראיתי אנשים מקבלים באנים בגללו על זה שלא השתמשו ב []. ככה זה, שבעקבות העלאת אידיוטים לניהול, כל אחד חושב שהפורום של אבא שלו, ורק בגלל שהוא עכשיו מנהל, הוא יכול לדבר לאחרים איך שבא לו. ככה זה, כשאנשים שפותחים את הפה שלהם פה ואומרים "צודק, צודק" ובעצמם משתפים פעולה עם השטויות שהולכות פה.
לרשימה הזאת אפשר להוסיף דברים רבים, רק שזה יקח קצת יותר מדי זמן לכתוב אותה.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
את מי זה מעניין העיצוב תגידו לי.?!
כל יום אני נכנס רואה אשכולות על כלום, להוא קרה ככה ולזה קרה ככה.
ילדים בני 13-12 השתלטו על הפורום, בודדים המנהלים בני 16+.
ואתם מתפלאים איך הרמה "ירדה ככה", אז הינה לכם הסיבה.