קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:41
  2. למה זה לא נכנס לי למשחק?!?
    על ידי סתם שחור בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:33
  3. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:45
  4. למה ירדו לי 20 נקודות?!
    על ידי guy555 בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 20:12
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

אל תתפלאו למה יש השתמטות - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רק ההשתמטות נותנת לצבא כאפה טובה כדי שדברים ישתנו.
    חוץ מזה, צריך לכלוא את אלעזר שטרן שהורס את הדמוקרטיה במדינה. בלעדיו הצבא יהיה טוב יותר, ללא ספק.

2. קישורים ממומנים

suka, לא יודע אם להגיב בכלל למה שרשמת פה.
    אתה חושב שאם לכל אחד תהיה זכות לבחור אם להתגייס או לא מישהו יתגייס? יש מישהו שכן רוצה לרוץ כל היום בשדות לאכול אבק ולהקריב 3 שנים בשביל המדינה? אולי מורעלים מאוד וגם זה עובר אחרי שבוע בטירונות...

Snach, עצוב לי לראות שאתה לא מבין שזה לא הפיתרון אלא בדיוק הדרך לשלוח אותנו חזרה לגלות. אתה פשוט לא מבין שזה שאנשים לא מתגייסים הם פוגעים בעצמם. המשתמטים לוקחים את המדינה הזאת כמובן מאליו ולא שמים לב לזה שהמדינה הזאת היא היחידה בעולם שנמצאת באיום יום יומי ע"י כל כך הרבה מדינות ואירגונים.
    אם אנחנו לא נעשה מי יעשה?
    קל מאוד להשתמט ולהגיד "אני עושה שינוי" או "זה לטובת הצבא"... זין שלי שינוי אתה משתמט כי לא בזין שלך לתת 3 שנים מעצמך ולא בזין שלך לאכול קצת עפר. מה שאתה לא מבין שככה לא עושים שינוי וזה שאתה כן תתגייס זה בשביל להגן על המשפחה שלך.

אתה יודע מה הכי עצוב? שאני מתגייס בידיעה שאני הולך לשמור על התחת של אנשים כמוך שלא בזין שלהם לשרת ומתחבאים מאחורי התירוץ של "הצבא חרא" או "אנחנו מנסים לשנות" - לא קונה את זה.

ישי התותח

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Snach צפיה בהודעה
    וזה לא רק זה...למה שאנשים נאלחים כמו אלעזר שטרן יחליטו על עתידו האזרחי של מי שלא התגייס? זה פאשיזם, פשוט כך!

למה?בוא אני יגיד לך למה,כי האנשים שכן מתגייסים קובעים את עתידו האזרחי של כל אחד ואחד במדינה הזאת,יותר מזה,הם קובעים את עתידה של המדינה הזאת,אז תפסיק לזיין לנו בשכל כמה המערכת דפוקה כי בכל מקום אפשר למצוא פאקים וסיבות,ובזה שאתה לא מתגייס אתה לא מזיז כלום ולא עושה שום שינוי לטובה,אתה רק מזיק למדינה,לצבא,ולעצמך..וכן,בגלל שאתה משתמט ואני הולך לתת 3 שנים מהחיים שלי בשביל המדינה שלנו,מבחינתי מגיע לי יותר זכויות ממך

משתמש מתקדם האוואטר של suka
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עיברית קטן ז*ן גדול

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    suka, לא יודע אם להגיב בכלל למה שרשמת פה.
    אתה חושב שאם לכל אחד תהיה זכות לבחור אם להתגייס או לא מישהו יתגייס? יש מישהו שכן רוצה לרוץ כל היום בשדות לאכול אבק ולהקריב 3 שנים בשביל המדינה? אולי מורעלים מאוד וגם זה עובר אחרי שבוע בטירונות...

Snach, עצוב לי לראות שאתה לא מבין שזה לא הפיתרון אלא בדיוק הדרך לשלוח אותנו חזרה לגלות. אתה פשוט לא מבין שזה שאנשים לא מתגייסים הם פוגעים בעצמם. המשתמטים לוקחים את המדינה הזאת כמובן מאליו ולא שמים לב לזה שהמדינה הזאת היא היחידה בעולם שנמצאת באיום יום יומי ע"י כל כך הרבה מדינות ואירגונים.
    אם אנחנו לא נעשה מי יעשה?
    קל מאוד להשתמט ולהגיד "אני עושה שינוי" או "זה לטובת הצבא"... זין שלי שינוי אתה משתמט כי לא בזין שלך לתת 3 שנים מעצמך ולא בזין שלך לאכול קצת עפר. מה שאתה לא מבין שככה לא עושים שינוי וזה שאתה כן תתגייס זה בשביל להגן על המשפחה שלך.

אתה יודע מה הכי עצוב? שאני מתגייס בידיעה שאני הולך לשמור על התחת של אנשים כמוך שלא בזין שלהם לשרת ומתחבאים מאחורי התירוץ של "הצבא חרא" או "אנחנו מנסים לשנות" - לא קונה את זה.

אחי...כול אחד ודעתו תחשוב אים אתה רוצה להגיד לי ותגיד....אני יקבל זאת-זכותך!
    אני טוחן כבר חרא ואני לא אומר כלום..............אני מקבל זאת כאנשים מיסכנים ואין לי מה להגיד עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני לא מיתבכיין על כך שאני משרת בקרבי....ואחרים לא משרתים ביכלל.....
    אני מאמין בלב מלא שאני עושה את העבודה שלהם!!!!!!!!!!
    הרי זה ברור שאף פעם לא יהיה 100% משרתים במחזור...תמיד יהיה אחד חסר..........
    תן לי דוגמא איך המישתמטים יכולים לעזור למדינה???!!!!!

באמת שאני לא קונה את כל הטענות של היפי נפש שלא רוצים להתגייס לצבא כדי ל"עשות שינוי". אתם פשוט כפויי טובה. עליכם להגן על המדינה שלכם ולהתגייס לצבא , ולא להפקיר אותה. וחבל לי שאני הולך להגן על אנשים כמוכם , שפשוט לא מגיע להם.

בכל מקרה אבי עשה פה עבודה מצויינת. אבל אין פה דעה קובעת. כל אחד ודעתו שלו. אני ואבי הולכים על פי ההיגיון הישר , על פי חוקי מדינת ישראל ועל פי הערכים שהיא קמה עליהם. יש לכם בעייה עם זה ? תגישו בג"ץ!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הצבא דואג טוב מאד לנכי צה"ל אל תשמיץ סתם

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    באמת שאני לא קונה את כל הטענות של היפי נפש שלא רוצים להתגייס לצבא כדי ל"עשות שינוי". אתם פשוט כפויי טובה. עליכם להגן על המדינה שלכם ולהתגייס לצבא , ולא להפקיר אותה. וחבל לי שאני הולך להגן על אנשים כמוכם , שפשוט לא מגיע להם.

בכל מקרה אבי עשה פה עבודה מצויינת. אבל אין פה דעה קובעת. כל אחד ודעתו שלו. אני ואבי הולכים על פי ההיגיון הישר , על פי חוקי מדינת ישראל ועל פי הערכים שהיא קמה עליהם. יש לכם בעייה עם זה ? תגישו בג"ץ!

suka, אתה בטוח שקראת נכון מה שכתבתי והבנת מה שכתבתי? אני אמרתי שלהשתמט זאת לא דרך לשנות ולא הפוך. :\

ובקשר לנכי צה"ל, כמו ש - yoniwsx אמר, אני מכיר רק מקרים שצה"ל כן דאג לנכי צה"ל ולא מקרים הפוכים.
    כנראה שהתקשורת מוצאת מקרה אחד ומנפחת אותו כל כך שזה נראה שצה"ל לא דואג לנכי צה"ל.

ישי התותח

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

ציטוט נכתב במקור על ידי Snach צפיה בהודעה
    רק ההשתמטות נותנת לצבא כאפה טובה כדי שדברים ישתנו.
    חוץ מזה, צריך לכלוא את אלעזר שטרן שהורס את הדמוקרטיה במדינה. בלעדיו הצבא יהיה טוב יותר, ללא ספק.
    תפסיק לבלבל את המח... אליעזר שטרן הוא ראש אמ"ש כבר כמה שנים טובות אלוף בצה"ל.. תאמין לי בגלל שהפעולות שהוא עושה קריטיות יש מיליארד יועצים לפני שהוא מוציא מילה מהפה.

ומה שהוא מנסה לעשות עם הצבעים של התעודות שחרור וכל החוקים נגד המשתמטים הוא להחזיר את מה שהיה פעם - 0 השתמטות + יותר מוטיבציה לקרבי. זה שחייל היום הולך לקרבי רק אחרי כמה חודשים של כלא זה מאוד עצוב. בזיון לדור של היום.
    זה לא המקום לדון בזה. צה"ל הוא מסגרת, וכמו כל מסגרת, יש דברים שימצאו חן בעינינו יותר ופחות. ויש מקרים שנופלים בין הכסאות. אין מה לעשות.

לבוא ולהתחבא מאחורי זה זה חרטא ברטא.. תפסיקו לתפוס תירוצים מסריחים כאלה. אין שום סיבה בעולם להשתמט.

אזרח ישראלי = חייל בצה"ל = אם יכול יהיה לוחם.

להחזיר את ימי שנות ה 70-80 שלהיות לוחם היה כבוד ולא הרגשה של פראייר.

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

אני רואה שיש כאן הרבה אנשים שפשוט שטפו להם את המוח.
    קודם כל, מספיק להגיד מדינה, שאתם אומרים מדינה למי אתם מתכוונים מדינה? כל אחד כאן אחראי על החיים שלו..! ועל המשפחה שלו! כמו שקרה באותו מקרה שאיזה רוכב אופנוע נדרס בכביש מהיר ואנשים פשוט התסכלו עליו והתעלמו ממנו שהוא גוסס ככה גם יעשו לכל אחד אחר ואין זה משנה אם הוא עשה צבא או לא כי בחיים האלה כל אחד אחראי לכיסוי התחת שלו.. וזה לא אני קבעתי, זה לא אני רציתי, אלה הם פשוט עובדות שאי אפשר להתעלם מהם. דבר שני, אין זכות לאף אחד לפגוע בחירות ובחופש הבחירה של כל בן אדם איך הוא חי, לא מקובל עלי שישלחו חיילים לשתוף את המוח לתלמידי תיכון שנמצאים בשלב לא קל בחייהם, הם צריכים לקבל הרבה מאוד החלטות בקשר לחייהם, להבין איפה ולשם מה הם חייכים ואז פתאום באים קצינים מהצבא ושותלים להם את האידיאולוגיה שלהם והערכים. אם אני קבעתי שב80 שנה ומשהו בממוצע שבני אדם חיים על הכוכב הזה אני רוצה רק להנות ולכייף, מי יחלוק עלי?? אני קבעתי דרך חיים כזאת לעצמי.. ! זכותי לחיות תחת השקפת עולם כזאת..! ואם בן אדם מאמין שהוא יכול לתרום בדרך שלו ולא תרומה כתוצאה מכך שמכריחים אותך לעשות משהו לדעתי זה יהיה הרבה יותר מועיל בשביל כולנו.
    DimA

ציטוט נכתב במקור על ידי K~C צפיה בהודעה
    אני רואה שיש כאן הרבה אנשים שפשוט שטפו להם את המוח.
    קודם כל, מספיק להגיד מדינה, שאתם אומרים מדינה למי אתם מתכוונים מדינה? כל אחד כאן אחראי על החיים שלו..! ועל המשפחה שלו! כמו שקרה באותו מקרה שאיזה רוכב אופנוע נדרס בכביש מהיר ואנשים פשוט התסכלו עליו והתעלמו ממנו שהוא גוסס ככה גם יעשו לכל אחד אחר ואין זה משנה אם הוא עשה צבא או לא כי בחיים האלה כל אחד אחראי לכיסוי התחת שלו.. וזה לא אני קבעתי, זה לא אני רציתי, אלה הם פשוט עובדות שאי אפשר להתעלם מהם. דבר שני, אין זכות לאף אחד לפגוע בחירות ובחופש הבחירה של כל בן אדם איך הוא חי, לא מקובל עלי שישלחו חיילים לשתוף את המוח לתלמידי תיכון שנמצאים בשלב לא קל בחייהם, הם צריכים לקבל הרבה מאוד החלטות בקשר לחייהם, להבין איפה ולשם מה הם חייכים ואז פתאום באים קצינים מהצבא ושותלים להם את האידיאולוגיה שלהם והערכים. אם אני קבעתי שב80 שנה ומשהו בממוצע שבני אדם חיים על הכוכב הזה אני רוצה רק להנות ולכייף, מי יחלוק עלי?? אני קבעתי דרך חיים כזאת לעצמי.. ! זכותי לחיות תחת השקפת עולם כזאת..! ואם בן אדם מאמין שהוא יכול לתרום בדרך שלו ולא תרומה כתוצאה מכך שמכריחים אותך לעשות משהו לדעתי זה יהיה הרבה יותר מועיל בשביל כולנו.
    עצוב לראות את הכמות שטויות שכתבת בהודעה אחת.
    אני לא מוצא אפילו טיפה של היגיון במה שכתבת כאן.

כשאירן תזרוק לפה טילים אתה תגן על עצמך ועל המשפחה שלך? תזרוק אבנים על הטיל בתקווה שהוא לא יפגע בכם? מי יגן עליכם אם לא הצבא?
    ואיך לעזאזל אתה משווה תאונת אופנוע לשירות צבאי? ומה הקשר בין הדברים? מקרה מגעיל ללא ספק אבל איך זה קשור לנושא?
    מהשאלות ששאלתי אני מניח שהבנת שאתה לא מסוגל להגן על עצמך ואם אתה עדיין חושב שכן אז אני פשוט אפסיק להתאמץ.

לא יודע כמה זמן אתה חי וכמה זמן אתה גר בישראל (ראיתי שקוראים לך דימה) אבל אתה פה בגלל שיש צבא ששומר לך על התחת.
    איזה עוד מדינה בעולם יש שכ"כ הרבה מדינות ואירגונים מאיימים עליה איומים יום יומיים?
    אתה רוצה לחיות פה? תעבוד בשביל זה.
    חתיכת אגואיסט העיקר שאנשים ילכו לצבא ויקריבו את עצמם בשביל התחת שלך.

אף אחד לא שותף את המוח אני מתגייס מרצון ומתוך הבנה - דבר שאין אצלך.

ישי התותח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

אני חי במדינה מספיק זמן, אני פשוט רואה את התמונה המלאה של הדברים. קודם כל אני לא מאמין שהפתרון הוא לתקוף אחד את השני כל הזמן- זמנים הוכיחו לא? יש בשטח הזה מלחמות מאז ימי התנ"ך.
    בקשר לצבא, אילו ההית חי בשדרות ההיתי רוצה לראות אותך מדבר בצורה כזאת שאתה מדבר פה, אתה לא יודע מה אתה מדבר ואת מי אתה מגן. אילו ההיתי יודע שאם ההיתי מתגייס לצבא וזה היה פותר את כל הבעיות ולא תמות נפש חייה אצלנו ההיתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים, אבל המציאות היא שונה, זה נקרא ללכת ראש בקיר. בנוסף לכך אני לא סומך על המערכת הפיקודית של צה"ל, מלחמת לבנון השניה אין מה לדבר בכלל, יש הרבה אנשים שלא לקחו אחריות על טעויות..! ואף אחד לא רוצה להשתפר, לא בממשלה ולא בשום מקום אחר אז אני לא רואה איך אני יכול לעזור פה.
    הסכמתי עם אחד שאמר לי "אם לא מתאים לך מה שקורה פה? אז תגרום לשינוי".. עכשיו פה אני מסכים בהחלט, אך זה גדול עלי, ואני לא מוכן ללכת על זה וזאת החלטה שלי, היו אנשים מעטים שניסו לעשות זאת בסופו של דבר או שנהרגו או שנכנעו לשחיטות ולחוסר צדק.
    DimA

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ravid צפיה בהודעה
    תפסיק לבלבל את המח... אליעזר שטרן הוא ראש אמ"ש כבר כמה שנים טובות אלוף בצה"ל.. תאמין לי בגלל שהפעולות שהוא עושה קריטיות יש מיליארד יועצים לפני שהוא מוציא מילה מהפה.

ומה שהוא מנסה לעשות עם הצבעים של התעודות שחרור וכל החוקים נגד המשתמטים הוא להחזיר את מה שהיה פעם - 0 השתמטות + יותר מוטיבציה לקרבי. זה שחייל היום הולך לקרבי רק אחרי כמה חודשים של כלא זה מאוד עצוב. בזיון לדור של היום.
    זה לא המקום לדון בזה. צה"ל הוא מסגרת, וכמו כל מסגרת, יש דברים שימצאו חן בעינינו יותר ופחות. ויש מקרים שנופלים בין הכסאות. אין מה לעשות.

לבוא ולהתחבא מאחורי זה זה חרטא ברטא.. תפסיקו לתפוס תירוצים מסריחים כאלה. אין שום סיבה בעולם להשתמט.

אזרח ישראלי = חייל בצה"ל = אם יכול יהיה לוחם.

להחזיר את ימי שנות ה 70-80 שלהיות לוחם היה כבוד ולא הרגשה של פראייר.
    שטרן הוא אחד האנשים הידועים לשמצה בחלקים גדולים של הציבור, הן מהימין החרדי והן מהשמאל הרדיקלי.
    מבחינתו, להפוך את המדינה שלנו ממדינה דמוקרטית למדינה פאשיסטית ומיליטריסטית. אם זה היה תלוי בו, כל המשתמטים היו מסתובבים עם טלאי מזהה על הבגד כדי שהחברה תדע אם להוקיע אותם או לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי K~C צפיה בהודעה
    אני חי במדינה מספיק זמן, אני פשוט רואה את התמונה המלאה של הדברים. קודם כל אני לא מאמין שהפתרון הוא לתקוף אחד את השני כל הזמן- זמנים הוכיחו לא? יש בשטח הזה מלחמות מאז ימי התנ"ך.
    בקשר לצבא, אילו ההית חי בשדרות ההיתי רוצה לראות אותך מדבר בצורה כזאת שאתה מדבר פה, אתה לא יודע מה אתה מדבר ואת מי אתה מגן. אילו ההיתי יודע שאם ההיתי מתגייס לצבא וזה היה פותר את כל הבעיות ולא תמות נפש חייה אצלנו ההיתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים, אבל המציאות היא שונה, זה נקרא ללכת ראש בקיר. בנוסף לכך אני לא סומך על המערכת הפיקודית של צה"ל, מלחמת לבנון השניה אין מה לדבר בכלל, יש הרבה אנשים שלא לקחו אחריות על טעויות..! ואף אחד לא רוצה להשתפר, לא בממשלה ולא בשום מקום אחר אז אני לא רואה איך אני יכול לעזור פה.
    הסכמתי עם אחד שאמר לי "אם לא מתאים לך מה שקורה פה? אז תגרום לשינוי".. עכשיו פה אני מסכים בהחלט, אך זה גדול עלי, ואני לא מוכן ללכת על זה וזאת החלטה שלי, היו אנשים מעטים שניסו לעשות זאת בסופו של דבר או שנהרגו או שנכנעו לשחיטות ולחוסר צדק.
    אני אמרתי לך לתקוף? שמעתי אותי מזכיר את המילה הזאת?
    אני אגיד לך מה אני כן רוצה להגיד.
    אירן מפתחת נשק אטומי (קורבה להצלחה) ואומרת שהיא רוצה להשמיד את ישראל. ואני אחזור עכשיו לשאלה ששאלתי אותך כבר, איך תגן על עצמך? מי יגן עליך אם לא הצבא?
    ולא הבנתי מה הקשר בין איך שאני מדבר למה שקורה בשדרות? אם נשתמט הטילים יפסיקו? לא מבין אותך...
    הבעיה שלך שאתה לא עושה הפרדה נכונה, אתה צריך להפריד בין הממשלה לצבא. אתה לא מסכים למדיניות של הממשלה שקובעת את דרכיו של הצבא ובעצם מפיל את האשמה על הצבא. למקרה שאתה לא יודע, הצבא רק ממליץ לממשלה מה לעשות, הוא לא קובע בעצמו.

בקשר למלחמות לבנון, לפני כמה ימים אלוף בא ודיבר אצלנו בביצפר ודיבר על העניין הזה. הוא אמר שצה"ל למד מהטעויות שלו, שלא היו חסרות כאלה אגב ואני מסכים בנושא הזה, והיום אנחנו מתגייסים לצבא שלמד מהטעויות שהוא עשה.
    להוכיח לך? אין בעיה, מכיר מישהו שמבצע מילואים? תשאל אותו והוא יגיד לך שעכשיו קוראים לו יותר פעמים למילואים מאשר לפני המלחמה. תשאל אותו מה עושים שם והוא יגיד לך שהאימונים יותר קשים.
    התפקוד של הצבא נבע גם מכך שהחיילים הורגלו ללחימה שונה לגמרי. הם הורגלו לשמור על מחסומים ולשמור על התנחלויות ולא התעסקו בלחימה - עוד דבר שהצבא משפר כרגע.
    כל עניין המפקיד והפלאזמות שמפקדים יושבים במשרד ממוזג ומנהלים את הקרב דרך תמונה של מזל"ט - העניין הזה יעבור שינוי.
    המלחמה הוכיחה שזה לא עובד במלחמה ובפעם הבאה המח"ט יהיה בקו הראשון, יהיה רעב כמו שאר החיילים ירגיש מה שהם מרגישים ויראה מה שהם רואים.

ולסוף התגובה שלך שזה חלק שמאוד הגעיל אותי... כמו שאמרתי על הרבה משתמטים - קצת קשה אז שוברים את הכלים ולא משחקים.
    התמימים לא מבינים שזה לא משחק אלא החיים שלהם.
    יש את אלה שלא מתגייסים ואומרים "אני אעשה שינוי"... מה שהם לא מבינים זה שהם רק מזיקים לצבא. כמו שכבר אמרתי, נורא קל להגיד "אני עושה שינוי" לא להתגייס לא לתרום 3 שנים ולהתחבא מאחורי השינוי שאתה "עושה". אתם לא עושים כלום רק יושבים בבית מגרדים בביצים ואל תגידו שלא. לפחות אתה מודה בזה בניגוד לרוב שלא מתגייס.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

רביד תפסיק לזיין תמח וכמה שלא תרצה הצבא שם זין על החיילים שלו ולא מענין אותו אם הם חיים או מתים.
    הצבא נותן חרא יחס לחיילים שלו וכן אני מבין את המשתמטים אתה נותן 3 שנים מהחיים שלך ואתה מקבל זין ענק מהצבא. מפקדים ממורמרים עם בעיות בטחון עצמע מוציאים את זה על החיילים שלהם. מאמני כושר שההכשרה שלהם שווה לתחת. יחס מבזה כלפי אנשים עם כשרון וכאלה שמסוגלים לתרום. רצון ברור של ניצול מינימום לתת מקסימום לקחת מהחייל קצינים שהגיעו לקצונה בלי לעבור קורס קצונה, רק במדינה כזאת מפגרת יש קורס קצונה ואין בית ספר צבאי אמיתי של קצונה יעודית שבו התלמידים לומדית טקטיקות מהלכים חשיבה נכונה וערכים. תפקיד של קצין זה לא משהו שבונים במשך מספר חודשים זה משהו שלוקח מספר שנים של החדרת הערכים והידע. הצבא הישראלי מיום הקמתו בנוי לפי המודל החובבני של הפלמח ולא בצורה מקצועית ונורמלית אולי צהל אימץ לעצמו שיטות וטקטיקות מלחמה מערביות אבל המבנה הצבאי נשאר במאה הקודמת והתפסיה שהציבור מטומטמם נקח כמה שיותר וניתן כמה שפחות מתחילה לחזור אליהם חזרה.

לגבי האיום האיראני על פניו וכמו שזה נראה כרגע שום גיוס של חייל או אומה שלמה לא ישנה דבר שכן המדינה וצהל לא עושים דבר או חצי דבר על מנת לעצור את האיראנים.

אני לא מאשים את הצבא עצמו הכל זה מדיניות של הממשלה שבמשך שנים הושרשה לתוך הצבא ועדיין הממשלה אשמה ברגעשהממשלה תשנה ותבין את הטעות שלה הצבא ישתנה גם כן.

למען הסר ספק אני נגד השתמטות ולא משנה הסיבה, ואני עדיין לא החלטתי אם ללכת לקרבי.

משתמש מתחיל האוואטר של Walker
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כולנו בני אדם כולנו טועים וכולם משלמים

תשמע אנשים לא מתגייסים בישביל הטבות ופינוקים..
    הם מתגייסים בישביל לשמור לך על התחת אז אל תיילל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,869 | הודעות: 8,173,456 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect