סעמק איזה מבאס זה... אני לא זוכר כבר מתי בית"ר הפסידה להפועל אבל זה לא קרה הרבה זמן, איך הם מפסידים לערבים המגעילים האלה.
סעמק איזה מבאס זה... אני לא זוכר כבר מתי בית"ר הפסידה להפועל אבל זה לא קרה הרבה זמן, איך הם מפסידים לערבים המגעילים האלה.
יהיה כיף!
|
|
שאלה חשובה - האם אי פעם הקבוצה הזאת שנקראת הפועל ת"א תפסיק לקבל
מתנות? גם שער חוקי, גם פנדל שלא היה ולא נברא, יענתו מה מה, שופט זבל יקח אותו
אלוהים... בסדר תנצחו בכבוד, באמת שלא אכפת לי, אבל למה בעזרת השופט ההומו הזה.
וגוטמן חחחח 90 דקות משחק לי בונקר כמו כלב, איזה מאמן מגעיל באמא שלי. אפילו הגול
האחרון ממתפרצת. לגבי קאלה, אם הוא יישאר גם בעונה הבאה, אין ספק שליגת אלופות לא תהיה
הרבה שנים, ואולי גם אליפות מי יודע..
בכל מקרה, לא נורא, הם חטפו השנה 5-0 בטדי, והפסידו את כל המשחקים, מגיע להם פעם אחת
לנצח..
אני בשוק! הפועל ניצחה 3-1!
טובנ ו.. בית"ר גם ככה תזכה באליפות והפועל תישאר בליגה.
השופט הוזכר במשחק כמצוין, מדויק...
עם כל הכבוד ליורם ארבל ואיציק זוהר, הפנדל היה הצגה, צהוב לשחקן על הצגה כמו שדגו נתן ברחבה.
והשער החוקי שנפסל, השופט לא יכול לקבל במשחק עם 2 טעויות מכריעות ציון גבוה.
בכל מקרה אני לא יפול עכשיו ויחפור הרבה על השיפוט, אני מתבייש שככה בית"ר נראתה, זה גועל נפש והם בזבזו הזדמנות לחגוג על חשבון הבועל אליפות.
הלוואי והייתי יכול להגיד "לא נורא".
אני מקווה שההפסד הזה ישכח עד יום ראשון הבא והשחקנים יפצו את האוהדים על ההפסד המביש הזה באיזה רביעייה נחמדה להרצליה בטדי וחגיגת אליפות שתשכיח את האיכסה הזה שהיה היום.
יהיה כיף!
מה שנכון, נכון.
אבל לא צריך להיכנס בהם יותר מדי, שמע גם שבוע שעבר מול מכבי
היה צריך להיגמר באיזה רביעיה, והשבוע אם לא היה השופט ההומו הזה,
זה היה נגמר אחרת. אי אפשר להאשים כל הזמן את השחקנים ואת המאמן,
לפעמים זה הגורל מה לעשות. הרי אם לא היו 6 משחקים לסיום, בית"ר
גם לא הייתה מזלזלת כפי שהיא זילזלה היום, ככה שאתה יודע איפה הנקמה
תבוא, ואני כמעט בטוח שזה יקרה, בגמר גביע המדינה במידה ובית"ר והבועל יפגשו, כמובן שאז יביאו את מאיר לוי או אלון יפת ככה שתלונות על שיפוט לא נראה לי שנראה.
אוהדי בית"ר במפגן של חיות ובבונים קראו "ביברס ילד יתום" ו"אמא של ביברס אלמנה". יופי. העיקר שהשחלנו בכם שלישיה.
נשיקות לגרשון.
http://www.youtube.com/watch?v=_TZv0MV3wME
תהנו
הייתי רושם משהו על הקהל של ביטר אם היה לכם קהל...שלט מסכן לא הצלחתם לתלות
גול ענקי של טלקיסקי,ניצחון ענקי על הבבונים הכורדים...יאללה מחר לחזור לשוק ולבאסטה
מצטער דיסייר,מי זאת ביטר? מי? יש לכם את מספר התארים שיש להפועל? יש לכם אירופה? מה יש לכם,מה?
ביטר היא כלום
נערך לאחרונה על ידי Silva; 07-04-2008 בשעה 01:14.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תגידו מה שתגידו כל הזונות פה..
ואללה הרימון נפתח לי בתוך הפנים חשבתי אני מת יקח אלוהים תבן זונה שעשה את זה הנקניק ברח לשוטרים ואמר להם שזה הוא, וכולם ראו איך הוא בכה מחוץ לאיצטדיון מוקף באיזה 30 יס"מ.. עשה לנו בלאגן ביציע עשו לינץ' על אחד שבכלל אוהד בית"ר חשבו שהוא פתח תרימון..
אבל מהה אין כמו לראות אוהדי הפועל חוזרים עם דם כל הגוף אחחחח כל פינה שזזתי ראיתי אוהדים שלכם שוכבים על הריצפה בני זונות!!..
ניצחתם נכון.. פתחתם עלינו רימון..
שבו בשקט אנחנו אלופים ואתם תמשיכו להתעסק איך לא לרדת ליגה..
עד המוות בית"ר!!!!!!!
אוהדי בית"ר,
נכון דגו עשה הצגה בנפילה אבל מבחינה חוקית הפנדל הזה מוצדק בגלל שקאלה כמו מפגר תפס את דגו ביד
והשופט זכותו לשרוק על זה פנדל ,טעות אין פה.
בקשר לשער שנפסל לבית"ר אין לי מושג לא ראיתי את כל המשחק.
אבל בשער השני השמירה על פאביו ג'וניור הייתה ביזיונית איך אפשר להשאיר אותו ככה פנוי?!
ובשער השלישי פשוט בושה איך נותנים לטלקיסקי לרוץ יותר מחצי מגרש שרק אלברמן מנסה לעצור אותו וגם אותו הוא מנפנף?
ד"א שער מדהים וטעות של קאלה שעמד מחוץ לשער.
ההפסד הזה בהחלט יכול ליהיות רשום על קאלה.
I LOVE INTER
היה לי טיול שנתי חברים שלי אוהדי ביתר מתחילים לחגוג וזה מהצד השני יש מלא אוהדי הפועל שאומרים איך הם הולכים לחטוף בראש היום , סבבה דברנו עם השומר הבאנו בנות השומר ארגן טלויזיה משהו פצצה הינו 20 ילד במין סלון היה אחד הפצצות , בית רהתחילה תמשחק טובבב כמעט היה שם מכות בחדר אוהדי ביתר נגד הפועל אני שמחתי(אני רוצה שהפועל תירד כבר ליגה ) , אחרי הגול בא הגול שנפסל שאנשים עוד אמרו נו טוב זה ביתר היא תשים עוד אחד , אחרי זה בא קאלה שנכון שלא היה עבירה אבל למה הוא נגע בו ? ( ודרך אגב עם הוא נגע בו מצטער זה אדום לא צהוב והוא לא נגע בו) , אחרי זה גם היה עוד ועוד שריקות נגד ביתר , ביום האלה ראיתי יותר מדי טעויות שיפוט מגעילות שהחתימו את המשחק כולנו יודעים שביתר היתה צריכה לנצח אתמול למרות שהפועל שחקה משחק טקטי טוב מאוד ( בונקר) .ודרך אגב שמעתי שאוהדי ביתר פתחו מנגלים בפארק בבלומפילד מהצהרים חח ... ביתר היתה צריכה לנצח על פי המחצית השניה להפועל היה מגיעה אבל היה צריך ליהיות 2-0 לביתר שהיה חותם את המשחק , לא היה פנדל ואוהדי הפועל צריכים להודות בזה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 07-04-2008 בשעה 22:23.
Siete