|
|
השאלה שעולה לי בראש כמעט כל יום.
אין מה לעשות זה הנורמות שהחברה קבעה.
אותו חברה שהפכה את הסקס לטאבו חברתי.
למה קוראים לבחורה שאוהבת להנות ולהגיע לאורגזמה מינית "שרמוטה".?
...
נערך לאחרונה על ידי yttt; 10-04-2008 בשעה 19:10.
לא חברה ולא כלום,זה מבחינה פסיכולוגית בעיקר ובגלל איך שנוצרנו,בגלל שזה כבר נטבע לכל החברה כמעט ,מאשימים את החברה בזה שהיא הכניסה לנו את זה לראש ממתי שהיינו קטנים,אבל זה התחיל ממש ממש ממש מזמן,מה לעשות,זה הטבע,ובגלל שזה הטבע,זה גם בא בצורה פסיכולוגית,כמו שאמרתי בהתחלה.
תיהנה אתה גבר D:
לפני שאני עונה הייתי רוצה לומר משהו.
קודם כל, כל מה שיש לגברים בראש זה מין ובחורות.. ומאז ומתמיד זה היה נורמלי (בגלל שככה זה באופן טבעי) וכולם ידעו את זה.. אבל נשים לא היו אומרות כל מה שהיו חושבות, זה לא כמו עכשיו שהכל חופשי ושווה (הכי טוב!) פשוט פעם זה היה נורא שונה..
בגלל שנשים היו צריכות להיות מאופקות כל הזמן אז כל סטייה או "זרימה" שהייתה להן הייתה נחשבת לפריצות.. ולכן זה נמשך עד היום..
אני חושב שיש פה קצת חוסר צדק.. בגלל שלנשים גם יש יצרים. אבל אצלנו זה מתפרש אחרת.. כי עדיין נשארה לכולם החשיבה של פעם, אפילו שלא היינו אז. זה עובר..
אבל.......
אישה צריכה לשמור על עצמה ועל הכבוד שלה ברוךצ'וק.. יותר מגבר..
יש לכל אישה לא משנה מי גם גברת שניצלים ברוך כבוד עצמי.. צניעות זה דבר שאשה התברכה בו כמו שטמטום ריגשי זה משו שגבר התברך בו
אתה לא בחורה אז אתה לא יודע... אבל הידידה הכי טובה שלי אמרה לי את זה..
בנות צנועות מטבען..
תשאל איזה בת שאתה רוצה אבל מתוך כבוד עצמי היא לא תלך ככה וככה ותענטז
ועכשיו אתה שואל את עצמך למה יש כאלה?...
דמעת על לחץ חברתי? להשיג דברים?.. כן..? אז זה זה..
ושתדע לך שהן לא נהנות מזה אלו שהולכות ככה ברחוב..
כל עוד אני בצד של הגברים , ממש לא מעניין אותי.
תפיסת עולם של המין האנושי..
אי אפשר לשנות את זה..אלא אם כן כל העולם יהיה מלא ב"שרמוטות"..
ואז כבר לא יהיה ממש משנה..
כמו שאמרתי.. זה אלו הבנות שאין להןן ערכים שהן לא גדלו במקום עם ערכים ועם הורים שייתפסו אותה קצוץ ויילמדו אותה סדרת חינוך לבנות..
תקשיבו בת צריכה לשמור על עצמה אם היא מרשה לעצמה להסתובב ברחוב ושגברים יישרקו לה..
אין לה מה לחפש איתי.. וזו הדעה שלי.. שבחורה לא צריכה להיות ככה..
בוא אני יגיד לשתייכם משו..
הייתם רוצים שיהיה לכם חברה שתיהיה לצידכם וכו וכו.. אוקיי?..
עכשיו תסתכלו עליה.. היא היהלום שלכם.. היא הבחורה שאתם חיים לצידה יום ולי.. רוצים שהיא תיהיה לצידכם כל הזמן...
אתם מאוהבים בה עד הגג..
מי שייגע בה אתם תזיינו לו את הצורה! מזה זאת החברה שלי! תתנהגו אליה בכבוד.. אתם מגנים עליה אתם מחבקים אותה שהיא בוכה..
קיצור אלמנטים של חברה שלך..
אם מישהוא היה מניח לפנייכם וידיאו ואתם רואים בווידיאו את מה שהיא עשתה 3 חודשים לפני שהכירה אותכם שעוד הייתה ילדונת כזאת שלא מבינה כלום מהחיים שלה שעדיין אין לה גבר..
והייתם רואים אותה הולכת חשוף ברחוב וגברים שורקים לה ומסתכלים
תגידו לי בכנות מה הייתם מרגישים? איזה צביטה הייתה לכם בלב הא?
הייתם חושבים פאק זאת החברה שלי? מענטזת ברחוב וגברים מצפצפים לה? מה היא השרמוטה של מקיף ט'? מזהה?! והיייתם נגעלים ממנה באותו רגע..
אתם מבינים על מה אני מדבר איתכם..
אולי לא תגיבו למה שרשמתי אבל תחשבו על זה לפחות..
אני יודע שזה קשה לקבל אמת בפרצוף.. במיוחד מהמסך של המחשב..
אתם לא חייבים להגיב
זו לא אמת , זה שגדלת בבית דתי וקיבלת משם ערכים שונים מרוב האוכלוסיה לא אומר שזה נכון או שזה מקובל , זו השקפת העולם שלך (שד"א מוטעת - כי אתה מייחס יותר מדי חשיבות למין השני , כאשר אתה מציב את עצמך במצב נחות מהן).
אתה מדבר שטויות גבר , והגיע הזמן שתתחיל לראות את העולם האמיתי סביבך.
דוגמא קלאסית , למה נראה לך שבחורות שיש להן חבר / אפילו בחורות נשואות יוצאות למעדונים ופאבים.
אז למה הן הולכות למעדונים ? כדי להיות עם החברות שלהן? עם חברות שלהן הן יכולות גם ללכת לשבת בבית קפה , הן לא באות למעדונים כדי לנהל שיחות נפש או להיות עם חברות שלהן , הן באות למעדונים כדי שיתחילו איתן , ולבדוק כמה הן נחשקות.
וברחוב? עיקרון דומה , בחורה שיתחילו איתה ברחוב תקבל את זה בהערכה חיובית עד מאוד , יש כאלה שיזרמו , יש כאלה ש"יבהלו" , הרוב יזרמו אם אתה יודע איך לעשות את זה נכון ולא תיהיה אהבל.
נסכם בשובינסטיות כמו שאני אוהב :
כל הבחורות זונות , לא צריך להביא להן שום כבוד מיוחד כזה או אחר שלא היית מביא לחברים שלך לדוגמא , כל אחת כלבה וצריכה לקבל יחס של כלבה כי היא כזו , עושה לך חיים קשים ? דפוק אותה כל כך חזק תתעלל לה בחיים ושהיא תבין שחיים קשים לא עושים לך.
משחקת אותה סנובית? אין בעיה מותק , מבוכה מול אנשים יעלימו לך את זה בשניות..
קשה להשגה ? זאת הבעיה , שאני לא מעוניין להשיג אותך אלא את תהיי מעוננית להשיג אותי.
תפסיק לייחס לבחורות כזו חשיבות כי באיזשהוא מצב אתה תיפול על אחת שתאנוס אותך נפשית ואז תבין אולי את מה שאני רשמתי פה