קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-09-2008, 14:36
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-08-2008, 18:49
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-02-2008, 00:42
  4. הפסד שלישי רצוף לריאל מדריד
    על ידי Meshuggah בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:28
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

[דיון] אחד ההעברות הגדולות - זלאטן לריאל מדריד? - עמוד 2

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בואנה AZAX ? 35 משחקים בליגה 17 שערים רק בליגה אתה עושה צחוק , 10 בישולים .
    שנה אחרי זה הוא התקשה לכבוש אבל הוא בישל 18 שערים אתה מבין מה זה ?(+9 שערים בעונה השניה שלו באיטליה) מי שצריך קצת להבין מה שאתה רושם הוא אתה , וברור שהתכונתי שהוא קטן בשנתיים .
    באינטר הוא שם יותר שערים אבל לדעתי היכולת שלו לא היתה שונה בכלום , בעונה אחת כבש 15 בשניה 20 .
    הוא צריך לצאת מאיטליה לדעתי .
    וPSESEX ברור שהוא לא היה כזה כוכב כי הוא בא כולה מאיאקס וקשה להתרגל לליגה .
    ב70 מיליון יורו אפשר לקנות רק את דייגו ועוד חלוץ צעיר אתה עושה צחוק ?.
    ואני לא יודע עם מה שאמרת זה נכון שהוא יבוא רק כתוספת לרוד כמו שאמרו פה בנושא רוד
    בחופש יחגוג 32 זה כבר גיל , שלא נדבר שראול יחגוג 31 ,
    סקוררים הם ישארו תמיד אבל רק הזמן יגיד את שלו .
    מה שאי בא לומר זה שנראה לי שזלטן יגיע וישחק כן בהרכב הראשון , עם הוא יוכיח את עצמו אז בכלל יכול ליהיות טוב כי לא נראה לי שרובן ישאר בסנטיאגו ברנבאו ואולי שוסטר ישנה מערך .
    ובמה שאמרתי על מנהיגות גם בזה אני טועה לדעתך ?
    מי ינהיג את אינטר ויירה ? זנטי הוותיק ?
    צריך מנהיג שם נקודה , ורונלדיניו גם בגיל 28 יכול להנהיג קבוצה עם הוא יחזור לכושר וכולם
    פה יאמרו לך את זה , שלא נדבר על דרוגבה שהוא פיבורית רציני להגיע לאינטר בקיץ .
    גם אני במקומך הייתי מעדיף להביא חלוץ צעיר כמו בנזמה או הונטלאר אבל השאלה זה איזה הצלחה אינטר מחפשת , שוב אליפות משעממת בלי מתחרות ( ושנה הבאה תיהיה ליגה קשה יותר אני מאמין ) , או לרוץ גם בליגה קשה מקוה שנה הבאה+ ליגת האלופות שלא הגיע אליה כבר הרבה זמן ( את האמת בגלל קיפוח שופטים הרבה לדעתי) .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 18-04-2008 בשעה 13:39.
    Siete

2. קישורים ממומנים

לאינטר יש מנהיג זאנטי הוא אחלה מנהיג ואחלה קפטן אבל הוא לא יכול לסחוב קבוצה על הגב שלו,
    אינטר צריכה שחקן בעמדת הפליימייקר סטייל רונאלדיניו אבל אני מעדיף את דייגו או נאסרי עליו.

זלאטן שהוא מגיע לריאל הוא לא צריך להוכיח שום דבר הוא כבר הוכיח ממזמן שהוא אחד החלוצים הטובים בעולם.
    אינטר בונה עליו הרבה יותר מאשר ריאל בונה עליו.

אני לא חושב שהכסף זה הדבר הקובע פה אני בטוח שאם זלאטן יבקש לעזוב אז לא יעמדו בדרכו אבל טוב לו באינטר והוא ביצע קפיצת מדרגה גדולה השנה למרות שעכשיו עם הפציעה לא רואים אותו משחק.

אני חושב שמוראטי מאוד ישמח לראות את איברה ואת באלוטלי משחקים ביחד זה באמת יכול ליהיות שילוב ענק.

לפני פחות מחודש פורסמו מילים של אחד מהאנשים שאחראים על העברות באופ"א הוא אמר:"אינטר החתימה שם גדול בחלון העברות של הקיץ" אותו בן אדם היה מקורב פעם לאתלטיקו מדריד, אני לא יודע אם זה מצביע על זה שהאגווארו יבוא אבל בכל מקרה שחקן גדול יגיע בקיץ ואני מאמין שהוא גם צעיר.

הולכת ליהיות ליגה איטלקית מאוד מרתקת בשנה הבאה ומוראטי לא יזרוק את אחד הקלפים החשובים שלו בקבוצה(לך תמצא חלוץ צעיר וברמה של איברה)

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אגאורו יהיה אחד הטובים בעולם ... לריאל הוא הודיע לפני מספר ימים שהוא לעולם לא יגיע , צלסי הכי חזק על הכוונת בנתיים יכול ליהיות חזק אה ?
    ולדעתי זה לא נכון שעם זלטן בא לריאל לא יבנו אליו , בטח שיבנו אליו 26 זה כלום לחלוץ פשוט כלום .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 18-04-2008 בשעה 13:50.
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אגאורו יהיה אחד הטובים בעולם ... לריאל הוא הודיע לפני מספר ימים שהוא לעולם לא יגיע , צלסי הכי חזק על הכוונת בנתיים יכול ליהיות חזק אה ?
    ולדעתי זה לא נכון שעם זלטן בא לריאל לא יבנו אליו , בטח שיבנו אליו 26 זה כלום לחלוץ פשוט כלום .
    ברור שזה כלום , לא אמרתי שהם לא יבנו עליו אמרתי שהם לא יבנו עליו
    כמו שאינטר בונה עליו כיום

I LOVE INTER

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,023 | הודעות: 8,173,610 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect