נכתב במקור על ידי
Moshe
אני לא מתעצל , אני פשוט לא אוהב יש הבדל.
אני לא יעשה משהו שאני לא אוהב , אני כן אוהב להתאמן , אני כן אוהב לאכול נכון , אני כן אוהב לזיין , אני כן אוהב ללכת למסיבות , אני כן אוהב ללכת לפאבים .
אני לא אלך לעשות דברים שאני לא אוהב ובחיים לא אעשה כי "ככה אמרו לי".
בקשר לזה ש"רואים" ומה "לא רואים" .
אני מתאמן 90% בשביל ההרגשה העצמית שלי , ורק שלי.
לא מתאמן בשביל בנות , לא מתאמן בשביל אנשים אחרים בכלל , לא מתאמן בשביל שיתחילו לזיין לי את השכל ואי איזה "סוס" או איזה "עגלה".
אני מתאמן כי אני התאהבתי בזה וזה נהייה תחביב.
כמו ששחקן כדורגל משחק בשביל הכיף שלו ככה גם אני.
ה10% האחרים כמובן זה להראות "טוב" בפני החבר'ה בפרט כי מראה חיצוני יכול להתפרש בהרבה מובנים ויכול גם להשיג לך דברים ואולי גם לעשות קיצורי דרך כאלו ואחרים , אז למה לא...
זה ממש מעצבן אותי לראות תגובות על אנשים שלא עושים רגליים כי כשאתה עושה רגליים אתה נחשב "גבר" בתחום וכולם מתחילים להתלהב מהסקוואטים שלהם ומאלוהים יודע מה שלהם , אני לא כזה ואני גאה בזה.
אני לא מתיימר להיות באדיבילדר , אני חובבן וכחובבן אני לא רואה טעם לעשות רגליים , אני לא הולך לעמוד על במה ולהתחיל לעשות פוזינג מול קהל ולא הולך לקבל ציונים על הקוואדס או על התאומים שלי.
אני רוצה להשאר בטווח מידות בג'ינס של ~32 עד 34 ולא יותר , למה? כי אני אוהב בגדים ואת הבגדים שאני אוהב אי אפשר להשיג במידות יותר מזה , אז למה לי לוותר על משהו שאני אוהב בשביל משהו דפוק כמו לעשות רגליים? נעזוב את זה שיש לי רגליים יחסית גדולות גנטית אבל זה פשוט לא מעניין אותי , זה רק הורס לי את התאוששות שלי לאחר האימון במיוחד באימונים שאני עושה הרבה אירובי , ואני לא אהיה מהמסכנים שאבוא למכון כדי לעשות 3-4 תרגלים של רגליים ואלך הביתה.
בקשר לגב ומה ש"לא " רואים , שוב אני אומר לא אכפת לי מה רואים ומה לא , ד"א גב מקנה לך גודל ויזואלי לכל הגוף בפרט ומביא פרופורציות לכל האיברים העליונים בגוף , אתה לא אוהב גב? אל תעבוד על גב , תעשה דברים שאתה אוהב ולא דברים שאתה חייב כי ככה צריך , זה גם כלל לחיים.
דברים שאתה לא אוהב לא תעמוד בהם לאורך זמן ובסופו של דבר תתייאש מהם , אולי תצליח להחזיק בהם לדוגמא שנה או שנתיים וזה יראה לך הרבה זמן אבל טווח ארוך יותר אתה תתחיל להזניח וזה בכל דבר בחיים שלך , או שתנסה לשנות את אותם הדברים לדרך שאתה תאהב לעשות אותם או שלא תעשה אותם בכלל.
בזה סיימתי את דיון הרגלים , בקשר ל GH זה לא נכון , אתה מוזמן להיכנס לסקולר גוגל ולחפש מחקרים בעצמך , ההפרשות במילא מזעריות ואימון משקולות בפרט מעלה את הרמות הללו.
אתה רוצה GH שבאמת ישפיע לך על ההתקדמות תתחיל להזריק ,
יום טוב.