קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-05-2011, 21:29
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-12-2010, 15:12
  3. [סרטון] אחד הסרטונים היפים שעשיתי
    על ידי edenraymond בפורום סרטונים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 15:34
  4. [קונה] קידום סרטון ביוטיוב|תציעו נק'
    על ידי Crazy בפורום קנייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-04-2009, 17:41
  5. [פיווט] סרטון UNLUCKY ביש מזל שעשיתי [כנס טוקס]
    על ידי ilikepivot בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-03-2008, 22:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

סרטון ביוטיוב על השינוי שעשיתי - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    למה זה בדיוק מוסיף?
    לפרופורציות אולי , אבל לא יותר מזה.
    אנשים שעובדים רגליים בצורה מטורפת מגיעים למצבים שהם קונים ג'ינסים בחנויות של מידות גדולות ולא מסוגלים לקנות בגדים נורמאלים וזה לא מצב שאני ארצה להגיע אליו אי פעם מצידי להיות כמו האיש הזה של יומטוב לא אכפת לי , וכן אימוני רגליים אלו אימונים מגעילים (עכשיו יקפצו כל האלו שיגידו שזה מפריש GH , וגם כשמתחילים לעבוד רגליים כל הגוף עובד ובלה בלה בלה חרתא כולשהוא )
    אין מה לעשות זה נכון , באמת מופרש החומר הזה וקורים עוד כל מיני דברים בגוף וגם איזה מאמן אמר לי בוא נגיד שזה מזרז את פיתוח הגוף אבל עזוב אתה צודק בכל מילה על הקטע של פיתוח רגליים זה מגעיל ודוחה ואני לא יכול ליראות מפתחי גוף כשהם עושים "פוזות" של רגליים , זה השריר הכי דוחה כשהוא מפותח ממש.
    קיצור בחירה של כל אחד לעשות עם זה מה שהוא רוצה..

2. קישורים ממומנים

למה זה בדיוק מוסיף?
    לפרופורציות אולי , אבל לא יותר מזה.
    אנשים שעובדים רגליים בצורה מטורפת מגיעים למצבים שהם קונים ג'ינסים בחנויות של מידות גדולות ולא מסוגלים לקנות בגדים נורמאלים וזה לא מצב שאני ארצה להגיע אליו אי פעם מצידי להיות כמו האיש הזה של יומטוב לא אכפת לי , וכן אימוני רגליים אלו אימונים מגעילים (עכשיו יקפצו כל האלו שיגידו שזה מפריש GH , וגם כשמתחילים לעבוד רגליים כל הגוף עובד ובלה בלה בלה חרתא כולשהוא )
    אני מתפלא עליך אחרי כל הזיוני השכל שלך על כמה שאתה מבין בנושא וכמה כל המאמנים לא יודעים כלום בסוף אתה לא עושה רגליים, ואל תגיד לי עכשיו אין שום קשר בין זה שאתה מבין לזה שאתה לא עושה רגליים כי יש קשר אותו דבר כמו שלא תוכאל טוב.
    ואל תשאל העלק מידות גדולות כיאילו אתה תגיע למידות כאלה גדולות שלא יעלה עליך ג'ינס, אתה יודע אתה מזכיר לי ילדים כאלה מתחילים כמו שפעם הייתי במכון ושעמתי איזה ילד אחד אומר לחבר שלו "אתה יודע כל האלה שעושים "ניפוח" סתם הומואים כי הם סתם "מתנפחים" אבל לא מתחזקים", קיצור כזה אחד.
    נערך לאחרונה על ידי system32-; 20-04-2008 בשעה 23:44.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

התוצאה שלך זה הנקודת התחלה של רוב האנשים

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי system32- צפיה בהודעה
    אני מתפלא עליך אחרי כל הזיוני השכל שלך על כמה שאתה מבין בנושא וכמה כל המאמנים לא יודעים כלום בסוף אתה לא עושה רגליים, ואל תגיד לי עכשיו אין שום קשר בין זה שאתה מבין לזה שאתה לא עושה רגליים כי יש קשר אותו דבר כמו שלא תוכאל טוב.
    ואל תשאל העלק מידות גדולות כיאילו אתה תגיע למידות כאלה גדולות שלא יעלה עליך ג'ינס, אתה יודע אתה מזכיר לי ילדים כאלה מתחילים כמו שפעם הייתי במכון ושעמתי איזה ילד אחד אומר לחבר שלו "אתה יודע כל האלה שעושים "ניפוח" סתם הומואים כי הם סתם "מתנפחים" אבל לא מתחזקים", קיצור כזה אחד.
    בוא תסביר לי למה כ-ן לעשות רגליים ?
    בקשר להפרשת GH אין שום הפרשה כזו או אחרת שונה מכל אימון ששונה מרגליים (לדוגמא גב) , GH מופרש בכל מקרה והרוב בכלל מופרש בשינה ולא באימון.
    בקשר לזה שאני "מבין" , אני יכול להביא לך 10 תזונאי ספורט בארץ שלא מתאמנים בכלל והם "מבינים" , אז למה זה הופך אותם?

בוא תסביר לי למה כ-ן לעשות רגליים ?
    בקשר להפרשת GH אין שום הפרשה כזו או אחרת שונה מכל אימון ששונה מרגליים (לדוגמא גב) , GH מופרש בכל מקרה והרוב בכלל מופרש בשינה ולא באימון.
    בקשר לזה שאני "מבין" , אני יכול להביא לך 10 תזונאי ספורט בארץ שלא מתאמנים בכלל והם "מבינים" , אז למה זה הופך אותם?
    מה אתה אומר אני זוכר שאמרת שברגליים יש הכי הרבה הפרשת GH ועזוב מה שאתה אמרת אני גם בלי שתואמר יודע ברגליים יש הכי הרבה הפרשה.
    ועכשיו אתה אומר "למה לי כן לעשות רגליים" למה לא?! למה לך לעשות חזה?! למה לך לעשות יד קידמית? למה לך לעשות גב? גב זה כמו רגליים ילדים או חברים אף פעם לא מתסכלים על הגב או על הטפזים אז למה לך לעשות את זה? אני רואה שאתה פשוט מתעצל לעשות כי רגליים זה באמת אימון מעוד קשה ומעייף.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

מה אתה אומר אני זוכר שאמרת שברגליים יש הכי הרבה הפרשת GH ועזוב מה שאתה אמרת אני גם בלי שתואמר יודע ברגליים יש הכי הרבה הפרשה.
    ועכשיו אתה אומר "למה לי כן לעשות רגליים" למה לא?! למה לך לעשות חזה?! למה לך לעשות יד קידמית? למה לך לעשות גב? גב זה כמו רגליים ילדים או חברים אף פעם לא מתסכלים על הגב או על הטפזים אז למה לך לעשות את זה? אני רואה שאתה פשוט מתעצל לעשות כי רגליים זה באמת אימון מעוד קשה ומעייף.
    אני לא מתעצל , אני פשוט לא אוהב יש הבדל.
    אני לא יעשה משהו שאני לא אוהב , אני כן אוהב להתאמן , אני כן אוהב לאכול נכון , אני כן אוהב לזיין , אני כן אוהב ללכת למסיבות , אני כן אוהב ללכת לפאבים .
    אני לא אלך לעשות דברים שאני לא אוהב ובחיים לא אעשה כי "ככה אמרו לי".
    בקשר לזה ש"רואים" ומה "לא רואים" .
    אני מתאמן 90% בשביל ההרגשה העצמית שלי , ורק שלי.
    לא מתאמן בשביל בנות , לא מתאמן בשביל אנשים אחרים בכלל , לא מתאמן בשביל שיתחילו לזיין לי את השכל ואי איזה "סוס" או איזה "עגלה".
    אני מתאמן כי אני התאהבתי בזה וזה נהייה תחביב.
    כמו ששחקן כדורגל משחק בשביל הכיף שלו ככה גם אני.
    ה10% האחרים כמובן זה להראות "טוב" בפני החבר'ה בפרט כי מראה חיצוני יכול להתפרש בהרבה מובנים ויכול גם להשיג לך דברים ואולי גם לעשות קיצורי דרך כאלו ואחרים , אז למה לא...
    זה ממש מעצבן אותי לראות תגובות על אנשים שלא עושים רגליים כי כשאתה עושה רגליים אתה נחשב "גבר" בתחום וכולם מתחילים להתלהב מהסקוואטים שלהם ומאלוהים יודע מה שלהם , אני לא כזה ואני גאה בזה.
    אני לא מתיימר להיות באדיבילדר , אני חובבן וכחובבן אני לא רואה טעם לעשות רגליים , אני לא הולך לעמוד על במה ולהתחיל לעשות פוזינג מול קהל ולא הולך לקבל ציונים על הקוואדס או על התאומים שלי.
    אני רוצה להשאר בטווח מידות בג'ינס של ~32 עד 34 ולא יותר , למה? כי אני אוהב בגדים ואת הבגדים שאני אוהב אי אפשר להשיג במידות יותר מזה , אז למה לי לוותר על משהו שאני אוהב בשביל משהו דפוק כמו לעשות רגליים? נעזוב את זה שיש לי רגליים יחסית גדולות גנטית אבל זה פשוט לא מעניין אותי , זה רק הורס לי את התאוששות שלי לאחר האימון במיוחד באימונים שאני עושה הרבה אירובי , ואני לא אהיה מהמסכנים שאבוא למכון כדי לעשות 3-4 תרגלים של רגליים ואלך הביתה.
    בקשר לגב ומה ש"לא " רואים , שוב אני אומר לא אכפת לי מה רואים ומה לא , ד"א גב מקנה לך גודל ויזואלי לכל הגוף בפרט ומביא פרופורציות לכל האיברים העליונים בגוף , אתה לא אוהב גב? אל תעבוד על גב , תעשה דברים שאתה אוהב ולא דברים שאתה חייב כי ככה צריך , זה גם כלל לחיים.
    דברים שאתה לא אוהב לא תעמוד בהם לאורך זמן ובסופו של דבר תתייאש מהם , אולי תצליח להחזיק בהם לדוגמא שנה או שנתיים וזה יראה לך הרבה זמן אבל טווח ארוך יותר אתה תתחיל להזניח וזה בכל דבר בחיים שלך , או שתנסה לשנות את אותם הדברים לדרך שאתה תאהב לעשות אותם או שלא תעשה אותם בכלל.
    בזה סיימתי את דיון הרגלים , בקשר ל GH זה לא נכון , אתה מוזמן להיכנס לסקולר גוגל ולחפש מחקרים בעצמך , ההפרשות במילא מזעריות ואימון משקולות בפרט מעלה את הרמות הללו.
    אתה רוצה GH שבאמת ישפיע לך על ההתקדמות תתחיל להזריק ,
    יום טוב.

אני לא מתעצל , אני פשוט לא אוהב יש הבדל.
    אני לא יעשה משהו שאני לא אוהב , אני כן אוהב להתאמן , אני כן אוהב לאכול נכון , אני כן אוהב לזיין , אני כן אוהב ללכת למסיבות , אני כן אוהב ללכת לפאבים .
    אני לא אלך לעשות דברים שאני לא אוהב ובחיים לא אעשה כי "ככה אמרו לי".
    בקשר לזה ש"רואים" ומה "לא רואים" .
    אני מתאמן 90% בשביל ההרגשה העצמית שלי , ורק שלי.
    לא מתאמן בשביל בנות , לא מתאמן בשביל אנשים אחרים בכלל , לא מתאמן בשביל שיתחילו לזיין לי את השכל ואי איזה "סוס" או איזה "עגלה".
    אני מתאמן כי אני התאהבתי בזה וזה נהייה תחביב.
    כמו ששחקן כדורגל משחק בשביל הכיף שלו ככה גם אני.
    ה10% האחרים כמובן זה להראות "טוב" בפני החבר'ה בפרט כי מראה חיצוני יכול להתפרש בהרבה מובנים ויכול גם להשיג לך דברים ואולי גם לעשות קיצורי דרך כאלו ואחרים , אז למה לא...
    זה ממש מעצבן אותי לראות תגובות על אנשים שלא עושים רגליים כי כשאתה עושה רגליים אתה נחשב "גבר" בתחום וכולם מתחילים להתלהב מהסקוואטים שלהם ומאלוהים יודע מה שלהם , אני לא כזה ואני גאה בזה.
    אני לא מתיימר להיות באדיבילדר , אני חובבן וכחובבן אני לא רואה טעם לעשות רגליים , אני לא הולך לעמוד על במה ולהתחיל לעשות פוזינג מול קהל ולא הולך לקבל ציונים על הקוואדס או על התאומים שלי.
    אני רוצה להשאר בטווח מידות בג'ינס של ~32 עד 34 ולא יותר , למה? כי אני אוהב בגדים ואת הבגדים שאני אוהב אי אפשר להשיג במידות יותר מזה , אז למה לי לוותר על משהו שאני אוהב בשביל משהו דפוק כמו לעשות רגליים? נעזוב את זה שיש לי רגליים יחסית גדולות גנטית אבל זה פשוט לא מעניין אותי , זה רק הורס לי את התאוששות שלי לאחר האימון במיוחד באימונים שאני עושה הרבה אירובי , ואני לא אהיה מהמסכנים שאבוא למכון כדי לעשות 3-4 תרגלים של רגליים ואלך הביתה.
    בקשר לגב ומה ש"לא " רואים , שוב אני אומר לא אכפת לי מה רואים ומה לא , ד"א גב מקנה לך גודל ויזואלי לכל הגוף בפרט ומביא פרופורציות לכל האיברים העליונים בגוף , אתה לא אוהב גב? אל תעבוד על גב , תעשה דברים שאתה אוהב ולא דברים שאתה חייב כי ככה צריך , זה גם כלל לחיים.
    דברים שאתה לא אוהב לא תעמוד בהם לאורך זמן ובסופו של דבר תתייאש מהם , אולי תצליח להחזיק בהם לדוגמא שנה או שנתיים וזה יראה לך הרבה זמן אבל טווח ארוך יותר אתה תתחיל להזניח וזה בכל דבר בחיים שלך , או שתנסה לשנות את אותם הדברים לדרך שאתה תאהב לעשות אותם או שלא תעשה אותם בכלל.
    בזה סיימתי את דיון הרגלים , בקשר ל GH זה לא נכון , אתה מוזמן להיכנס לסקולר גוגל ולחפש מחקרים בעצמך , ההפרשות במילא מזעריות ואימון משקולות בפרט מעלה את הרמות הללו.
    אתה רוצה GH שבאמת ישפיע לך על ההתקדמות תתחיל להזריק ,
    יום טוב.
    דבר ראשון איפה ראית שאני לא אוהב גב?! הבאתי את זה כדוגמא...
    אחרי זה אני גם לא אוהב מי יודע מה לעשות רגליים אבל אני בכל זאת עושה.
    ההבדל בין מה שכתכת עכשיו לתגובה הקודמת הוא שתגובה הקודמת אתה כיאילו אומר "וואלה מי צריך רגליים ?! זה לא חושב, זה לא תורם (כי למה לי לעשות רגליים אם גם גב מפריש הרבה GH) אתה יענו אומר רגליים זה רק בשביל פרופורציות זהו נקודה רק פרופורציות וזה לא נכון ובגלל זה גם הגבתי לך ופה בתגובה הזאת כתבת שאתה לא רוצה לעשות רגליים, לא רוצה לעשות רגליים אל תעשה אכפת לי כיאילו, וסיכמת בקיצור פה מה שאתה חושב וגם אני אז אני לא חושב שיש עוד מה להגיב.....
    ועוד משהו קטן לא קשור אתה עדין מתאמן בספרינט?
    נערך לאחרונה על ידי system32-; 21-04-2008 בשעה 13:02.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

דבר ראשון איפה ראית שאני לא אוהב גב?! הבאתי את זה כדוגמא...
    אחרי זה אני גם לא אוהב מי יודע מה לעשות רגליים אבל אני בכל זאת עושה.
    ההבדל בין מה שכתכת עכשיו לתגובה הקודמת הוא שתגובה הקודמת אתה כיאילו אומר "וואלה מי צריך רגליים ?! זה לא חושב, זה לא תורם (כי למה לי לעשות רגליים אם גם גב מפריש הרבה GH) אתה יענו אומר רגליים זה רק בשביל פרופורציות זהו נקודה רק פרופורציות וזה לא נכון ובגלל זה גם הגבתי לך ופה בתגובה הזאת כתבת שאתה לא רוצה לעשות רגליים, לא רוצה לעשות רגליים אל תעשה אכפת לי כיאילו, וסיכמת בקיצור פה מה שאתה חושב וגם אני אז אני לא חושב שיש עוד מה להגיב.....
    ועוד משהו קטן לא קשור אתה עדין מתאמן בספרינט?
    אף פעם לא אמרתי שרגליים זה לא חשוב בצורה גלובלית , אני רק אמרתי שאני לא מייחס להן חשיבות מיוחדת.
    תגיד לי אתה באמת חושב שאם תעשה רגליים אתה תפריש יותר GH וזה מה שיעזור לך לגדול יותר? אתה מבין על מה אתה נכנס איתי פה ועל איזה גורמים? אני גם יכול לומר לך שכפית של קינמון מגבירה את הרגישות לאינסולין ומקנה ל GH קו זרימה טוב יותר , אתה חושב שתגדל מזה יותר? כמה מסכנים בישראל קאקי פתחו על זה דיון ועל הדיון הזה פשוט נפלתי מצחוק כשראיתי את זה , תפסיק להתעסק בקקה חביבי ותתחיל להרים ברזלים , לאכול כמו חזיר , ולישון כמו דוב.
    אני הרבה התעסקתי בקקה בעבר , הרבה מאוד , הבנתי שאין בזה טעם ואין בזה שום יעול , אני כן אוהב להתעדכן בדברים כאלה ואחרים , אבל ממש לא מייחס חשיבות לדברים הקטנים כי הנושא הזה כל כך גמיש ששום דבר לא ישנה אם תאכל לדוגמא בחיטוב עוד איזה דנונה מסכן כי אתה רעב , אנשים מתחילים להגזים ואלו דברים שאני לא אוהב כי האובססיה הזו בסופו של דבר דופקת אותם ואת ההתקדמות שלהם.
    רגליים זה לא בשביל פורופורציות בלבד , אבל בשביל זה 90% מהמתאמנים מתאמנים על רגליים כדי לא לאבד את הפרופורציות של הגוף העליון עם התחתון.
    לרגליים יש עוד המון אספקטים חיוביים אבל גם שליילים בעיקר מחוץ למכון.
    החיובי הכי גדול של אימוני רגליים שבתרגילי עמידה , רגליים משחקות תפקיד מאוד דומיננטי באחיזה , יציבות , ואפילו יכולה לעזור לך להרים משקל רב יותר בפלג גוף עליון בתרגילי עמידה כאשר חלק מהעומס עובר לרגליים , מה שמאוד גם עוזר לגב התחתון ועוד בלה בלה אני יכול להמשיך אין סוף זה לא מעניין כבר ..
    אבל שוב , לדעתי האישית זה מגביל בצורה כבדה את הבגדים שאתה לובש , אפילו אני אגיד לך את הדבר הכי דפוק שיש , בצילומים כשאתה מצלם את כל הגוף עם בגדים אתה נראה ר-ע , לא יודע תגיד שאני שרוט לי זה מציק .
    בוא גם לא נזכיר את הג'ינסים שצריך לזרוק (ובכאב לב ) כשאתה מפתח רגליים = עולה במידות = חבל.
    וכן אני מתאמן בספרינט (לצערי?)

ציטוט נכתב במקור על ידי Frenzy צפיה בהודעה
    התוצאה שלך זה הנקודת התחלה של רוב האנשים
    איך אני אוהב ילדי כפות כמוך שעושים פוזות מאחורי המחשב ועוד אפשר לחשוב שהם איזה מפתחי גוף של מינימום 5 שנים .
    יא מאפן עלק התוצאה שלי עכשיו זה מה שרוב האנשים מתחילים להיתאמן , לך לישון אתה בטח איזה נוזלי שיושב כל היום בבית ובוכה למה הוא לא מזיין ואין לו חברה מהגן , ואז נכנס לאיזה פורום ומוציא שם את העצבים בליכתוב שטויות אז חסר חיים סע מפה ואל תגיב יותר, אתה לא מעניין אף אחד ואני בטוח שהגוף שלי גדול משלך פי 2

וד"א מושה אני מחזק כל מילה שלך , ועזוב מה אתה מנסה לחנך פה את כולם , גם ככה אף אחד פה לא מבין או מבין ומשחק אותה מינימום עבר הכשרה בווינגיט
    נערך לאחרונה על ידי gal_gal; 21-04-2008 בשעה 14:34.

אף פעם לא אמרתי שרגליים זה לא חשוב בצורה גלובלית , אני רק אמרתי שאני לא מייחס להן חשיבות מיוחדת.
    תגיד לי אתה באמת חושב שאם תעשה רגליים אתה תפריש יותר GH וזה מה שיעזור לך לגדול יותר? אתה מבין על מה אתה נכנס איתי פה ועל איזה גורמים? אני גם יכול לומר לך שכפית של קינמון מגבירה את הרגישות לאינסולין ומקנה ל GH קו זרימה טוב יותר , אתה חושב שתגדל מזה יותר? כמה מסכנים בישראל קאקי פתחו על זה דיון ועל הדיון הזה פשוט נפלתי מצחוק כשראיתי את זה , תפסיק להתעסק בקקה חביבי ותתחיל להרים ברזלים , לאכול כמו חזיר , ולישון כמו דוב.
    אני הרבה התעסקתי בקקה בעבר , הרבה מאוד , הבנתי שאין בזה טעם ואין בזה שום יעול , אני כן אוהב להתעדכן בדברים כאלה ואחרים , אבל ממש לא מייחס חשיבות לדברים הקטנים כי הנושא הזה כל כך גמיש ששום דבר לא ישנה אם תאכל לדוגמא בחיטוב עוד איזה דנונה מסכן כי אתה רעב , אנשים מתחילים להגזים ואלו דברים שאני לא אוהב כי האובססיה הזו בסופו של דבר דופקת אותם ואת ההתקדמות שלהם.
    רגליים זה לא בשביל פורופורציות בלבד , אבל בשביל זה 90% מהמתאמנים מתאמנים על רגליים כדי לא לאבד את הפרופורציות של הגוף העליון עם התחתון.
    לרגליים יש עוד המון אספקטים חיוביים אבל גם שליילים בעיקר מחוץ למכון.
    החיובי הכי גדול של אימוני רגליים שבתרגילי עמידה , רגליים משחקות תפקיד מאוד דומיננטי באחיזה , יציבות , ואפילו יכולה לעזור לך להרים משקל רב יותר בפלג גוף עליון בתרגילי עמידה כאשר חלק מהעומס עובר לרגליים , מה שמאוד גם עוזר לגב התחתון ועוד בלה בלה אני יכול להמשיך אין סוף זה לא מעניין כבר ..
    אבל שוב , לדעתי האישית זה מגביל בצורה כבדה את הבגדים שאתה לובש , אפילו אני אגיד לך את הדבר הכי דפוק שיש , בצילומים כשאתה מצלם את כל הגוף עם בגדים אתה נראה ר-ע , לא יודע תגיד שאני שרוט לי זה מציק .
    בוא גם לא נזכיר את הג'ינסים שצריך לזרוק (ובכאב לב ) כשאתה מפתח רגליים = עולה במידות = חבל.
    וכן אני מתאמן בספרינט (לצערי?)
    לא אמרתי שאני יגדל יותר, אני בכל זאת לא מסכים איתך בקשר לתמונות וזריקות ג'ינסים אבל עזוב סגרנו.
    וכן נירא לי שלצערך.... \:

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לא אמרתי שאני יגדל יותר, אני בכל זאת לא מסכים איתך בקשר לתמונות וזריקות ג'ינסים אבל עזוב סגרנו.
    וכן נירא לי שלצערך.... \:
    למה ?
    תאמת זה 2 מטר מהבית שלי אז זו הסיבה היחידה שאני הולך לשם
    אבל בלי שום קשר באזור המרכז זה המכון הכי טוב.
    יש כמה מובילים בראשון , יש את הגו אקטיב , ONE , ספרינט וחיטובים

למה ?
    תאמת זה 2 מטר מהבית שלי אז זו הסיבה היחידה שאני הולך לשם
    אבל בלי שום קשר באזור המרכז זה המכון הכי טוב.
    יש כמה מובילים בראשון , יש את הגו אקטיב , ONE , ספרינט וחיטובים
    אממ בעקרון שמעתי ספרינט זה שכונה נכנסים שמה בלי להראות תכרטיס הזה או שמשנים תתאריך חצי מהבית ספר (עמית עמל) שלי הולך לשמה אתה יודע כל כאלה ששומעים שחבר שלהם נרשם ישר גם נרשמים כדי להגיד שהם "מתאמנים" אבל בעקרון המכון הכי טוב בראשון זה גו אקטיב נירא לי אבל עכשיו בונים בקאנטרי מכון חדש גדול אז הוא יהיה הכי טוב.
    נערך לאחרונה על ידי system32-; 21-04-2008 בשעה 14:44.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אממ בעקרון שמעתי ספרינט זה שכונה נכנסים שמה בלי להראות תכרטיס הזה או שמשנים תתאריך חצי מהבית ספר (עמית עמל) שלי הולך לשמה אתה יודע כל כאלה ששומעים שחבר שלהם נרשם ישר גם נרשמים כדי להגיד שהם "מתאמנים" אבל בעקרון המכון הכי טוב בראשון זה גו אקטיב נירא לי אבל עכשיו בונים בקאנטרי מכון חדש גדול אז הוא יהיה הכי טוב.
    בעיקרון כן זה שכונה אפשר לשנות תאריך וכאלה.
    חח גם אני למדתי בעמית עמל איזה כיתה אתה ? אני מכיר שם משהו מי'ב אופיר מטכ"מ , מי המורים שלך ? אם תמכיר את אמיל תמסור לו ד"ש בטח לא יזכור אותי

בעיקרון כן זה שכונה אפשר לשנות תאריך וכאלה.
    חח גם אני למדתי בעמית עמל איזה כיתה אתה ? אני מכיר שם משהו מי'ב אופיר מטכ"מ , מי המורים שלך ? אם תמכיר את אמיל תמסור לו ד"ש בטח לא יזכור אותי
    אני יא' 7 אממ המחנכת שלי רנטה והמורים ניסים,מרינה ועוד... באיזה כיתה היית כי אם נגיד היית במדעי החברה או משהו אז היו לך מורים אחרים.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אני יא' 7 אממ המחנכת שלי רנטה והמורים ניסים,מרינה ועוד... באיזה כיתה היית כי אם נגיד היית במדעי החברה או משהו אז היו לך מורים אחרים.
    הייתי בטכ"מ , מרינה אני מכיר - מתמטיקה , נראה לי רכזת
    ניסים חחחחחחחח אלקטרוניקה וזיהרות בדרכים משהו כזה אחד המורים הסטלנים שאני מכיר רנטה אין לי מושג מי זו
    מי שאני זוכר זה ככה:
    מחנך בכיתה י' - שיבר (אף פעם לא היה בא )
    מחנכת יא-יב - מירי (מורה לפיזיקה)
    היו עוד כמה :אמיל , טלי , יעל , רויטל (לא בלציאנו) , יוחנן , אירית , אלונה משהו כזה לא זוכר רכזת אנגלית , יניב שלומי ועוד כמה לא זוכר כבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect