כרגיל... כולם היו רעבים אז מדי פעם חטפנו איזה מצה או תפוח אדמה או חסה וקראנו גם עד למצב של האוכל והאכלנו ואכלנו והיה טעים ..
שיחקתי עם ילד בן 2 .. , שרקתי לו ובכל שריקה הוא קפץ קפיצת התאבדות של הספה
זה היה מצחיק
כרגיל... כולם היו רעבים אז מדי פעם חטפנו איזה מצה או תפוח אדמה או חסה וקראנו גם עד למצב של האוכל והאכלנו ואכלנו והיה טעים ..
שיחקתי עם ילד בן 2 .. , שרקתי לו ובכל שריקה הוא קפץ קפיצת התאבדות של הספה
זה היה מצחיק
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
|
|
משפחה חפרנית..
היה נחמד+
הביאו לי 300 שקל =]
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 20-04-2008 בשעה 18:33.
The Pod
עשינו מצומצם... פעם ראשונה נכנסנו בשולחן אחד..
שוב סיפרו את הבדיחה של הביצה.. =[
אכלנו המון אוכל שאמא שלי הכינה [המון זה רק בגלל שהיא שמה פי 7 ממה שמבקשים ממנה..חח]
וסיימנו את ההגדה כמו כל שנה..
אבל לפחות אצלנו לא שרים בסוף... רק מדקלמים.. חח
באנה יבשים..
אנ יאישית הייתי מבועס תחת בליל סדר אבל היה מצחיק עש כשאני מסתכל על זה לאחור..
כזה קראנו את ההגדה ועכשיו המשפחה שלי תימנים דתיים לא פינגווינים אבל דתיים..
ואף אחד לא יודע במשפחה שלי לקרוא תימנית מובהקת ממש רק אני ואבא.. קיצור אז אבא אמר יאללה דרור תקרא
מה אכ'בר דיליילה.. ואני גם מבין תימנית תחשבו כל שבת אני מתרגם מעיברית מהתנ"ך לארמית/תימנית כזאתי
חחח אז אני די מבין מה שאני אומר..
ואני קורא בטילים.. מה אכבר דיליילה די לא יידעתיה וככה מהר ובתימנית וכולם כזה נסים לעקוב ואחותי צועקת שזה משעמם ואני כזה אדיש ממשיך לקרוא חחחח היה מצחיק עש..
בקטע של האפיקומן...
אבא שלי מזה תחמנוביץ'!!! הוא כזה מרים את המצה רואים ילדים חביבים זה האפיקומן ובמשך ההגדה אני חביא אותה..
"בסדר אבא אנחנו רעבים תמשיך" וכל אחד מסתכל על אבא לראות מה הוא עושה ככה כום בוחנים אותו והוא ממשיך... חח הוא לא מכיר אותי.. השתניתי מהשנה שעברה.. באתי כזה "סבא אתה צריך נר להעביר מאש לאש לסיגריה" "כן עיוני תביא לי יאיבני" אנ יהולך לשיש ושהגשתי לו הגשתי לו מהצד הרחוק של השולחן ככה שכל הגוף שלי שפשף את השולחן ואף אחד לא ראה כלום יד אחת אני מגיש לו את הנר ישד שנייה לוקחת את האפיקומן ואז שהזדקפתי מהר הוסתתי את היד לגב והתיישבתי במקום היכ קרוב שהיד תחובה לתחת.. ואז שמתי את זה מתחת לכיסא שכולם קו לאכול אני רואה את אבא שלי ככה ::ד על השולחן לא מבין איפה האפיקומן נעלם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה 2 מטר לידו.. חחחחח
וזה לא קרה לו שום שנה.. ואני הולך לחדר שלי לאט לאט שם את האפיקומן מתחת לכרית
עכשיו תבינו שחייבים לאכול את האפיקומן שהכריזו עליו כאפיקומן עד 00:00 בלילה..
ואבא שלי מתחיל לשנות צבעים חחחחחחחח
ואז אני מסתכל על אבא ואומר לו מאמי מה קרה אז הוא אומר לא יודע נעלם האפיקומן פתאום עוכולם מסתכלים עליו
והוא כזה דיי זה לא מצחיק מי לקח את האפיקומן..? ככה שעה.. ועוד שעה
השעה עכשיו 23:15 - ואז אני קם אבאל'ה.. האפיקומן בידיי.. פתאום כולם מתנפלים עליי אני כזה שו שו שושו ..
"אבא.. אני אף פעם לא מתפנק ומבקש בקשות.. אבל כרגע.. יש בידי קלף מיקוח מאוד חזק מוחהחהחה..
אם אתה תתן לי ***** ** *** ** אני יחזיר את האפיקומן.."
והוא כזה :o בסדר בסדר.. עכשיו תביא מהר למה ולם עייפים ורוצים ללכת לישון..
ואז אני רואה אותו מחייך אנ יאומר לו למה אתה מחייך?.. חחח אתה תביא לי נכון?.. לא!
מה ההה טוב!! אנחנו לא אוכלים אפיקומן ונצטרך לחכות ליו"ט שני של פסח לעשות שוב ליל סדר שלם..
איי איי איי יאיבני לא לימדתי אותך מספיק הלכות? בוא נסתכל בספר..
ואז ראיתי משו שגרם לי להחליף צבעים - "ואם אבד לו האפיקומן או שאינו מוצאו יוכל להכריז על מצה אחרת ובכך לצאת ידי חובה" לאאאאאאאאאא..!!
לא אבל אל תדאג אני יביא לך את מה שביקשת רק בל שאתה תחמן כמוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
ייצאנו שתינו מורווחים ואני גוי טיפש |חבול עם בוקס בפרצוף|