אוי אני מתה על זה(:
backstreet boys - as long as you love me ,
וסגנון -דדדיייייסססקקקקוווו)))
|
|
אממממממ....
Daddy Yankee-Gazolina פעם שמעתי את הדברים האלה ביסודי....אוי הבושה הבושה!
סגנון:
האבי ומטאל
ולשאלתכם פאנק זה באמת מהיר ו-MCR זהלא פאנק זה אימו נראה לי פאנק זה sum 41
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 23-04-2008 בשעה 12:29.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח MCR זה אימו .
אוקיי ,
Black Sabbath - Paranoid
סגנון - ערבית D:
מה ערבית??
בואנה אתם בכוונה תוקעים פה את כולם עם סגנונות שאף אחד לא מקשיב להם, אהה?
כע .
אני אמשיך את זה .
דלאל אבו אמנה - ואין לי מושג איך קוראים לשירים הכל כתוב באתר שלה בערבית .
סגנון : הבי מטאל (של הסיקסטיז)
נערך לאחרונה על ידי MorBsh; 23-04-2008 בשעה 14:55.
חחחחחחחחח
שריף הילד הדרוזי-בסבוסה די-נחשב?
סגנון:
היפ הופ וראפ
MCR=אימו,מור(הבן)!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
FloRida - Low
ואני יודע שMCR זה אימו זה מה שרשמתי לא ?
סגנון : הבי מטאל בסיקסטיז .
אה חשבתי שצחקת על זה שזה לא נכון סליחה....לא חשוב
Led Zeppelin-Stairway To Heaven
סגנון:סקא(מאדנס והספיישלס בעיקר...)
Ska-P - Welcome To Hell
סגנון - דת' (אני שונא גם את זה)
Lamb Of God-Laid To Rest
סגנון:ניו גראנג'
Nirvana - Lithium
סגנון : רוק פופ
מקווה שלא התבלבלתי:
linkin park - leave out all the rest
סגנון = רוק כבד
רוק פופ הכוונה יותר ללהקות בסגנון של פול אאוט בוי וכו' , אממ נמשיך עם הסגנון שאני הצעתי ?