אם הייתי רואה כדורגל לא הייתי רואה בערוץ הגרמני ויוטם חחח אין לך רגש אני אומר לך חחח
אבל..
לא מעניין אותי כדורגל! חחח
אם הייתי רואה כדורגל לא הייתי רואה בערוץ הגרמני ויוטם חחח אין לך רגש אני אומר לך חחח
אבל..
לא מעניין אותי כדורגל! חחח
|
|
אני עדיין מיתלבט אם ליראות או לא...
מצד אחד יום השואה... ערוץ גרמני...
מצד שני מישחק מעניין ואברם ויוסי...
".It always seems Impossible until it's done"
צודק ב-10000 אחוז!!!!
אין יש פה ילדים שלא מבינים שיש פה הפרדה ברורה בין נאצים וניאו נאצים לבין גרמנים.
למה כל הנאצים והניאו נאצים גרמנים?יש הרבה מאוד ניאו נאצים בצרפת,ברוסיה,באוקראינה!למה תמיד שאומרים נאצים יש מתקשר לגרמניה ואומרים שגרמנים נאצים??אני חצי גרמני אז אני נאצי?מה זה השטויות האלה?
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 30-04-2008 בשעה 19:45.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שוב--שיהיה גרמני אבל זה שהוא גרמני זה לא אומר שהוא נאצי!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אפשר להתסכל על זה גם ככבוד.
ערב יום השואה, ערוץ גרמני משדר שני ישראלים בחצי גמר ליגת האלופות.
בכל מקרה, לי יש שידור טוב באינטרנט.
בברכה, MicroT.You'll Never Walk Alone!
או סוף כל סוף דעה טובה!צודק!באמת כבוד שערוץ גרמני ביום השואה משדר משחק כ"כ גורלי שמנהיגים אותו שני ישראלים יהודים(לפחות רק בצד של צ'לסי)
טחלס אתם צודקים אבל לא יודע זה מוזר כזה .
Siete
נפתח אטרף TV מוזמנים לראות שם את המשחק P:
ואני לא אומר שזה רע שערוץ גרמני משדר, פשוט לא יודע.. זה מוזר כזה ביום השואה לשמוע גרמנית וזה.. לפחות בישבילי.
למרות שכמו שאמרתי באשכול אחר גם - הראנו לכל עם בעולם שאת היהודים אי אפשר להשמיד ועובדה - 2 יהודים אולי במפעל הכי מכובד באירופה, בשלב שכל קבוצה הייהת רוצה להיות במקומה.
ולא אמרתי לכם אל תראו - אם בא לכם לראות בטלוויזה תראו שם. אני חשוב שהמשחק משודר גם באיזה ערוץ טורקי
ומי שלא רוצה לראות שם יש באטרף TV![]()
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 30-04-2008 בשעה 20:15.
אסף וחן אתם צודקים באמת זה קצת מוזר והזוי לשמוע גרמנית בערב יום השואה אבל זה לא נגיד שאתם שומעים כרוז נאצי או את היטלר נואם.....זה פשוט שדר גרמני פשוט ואני לא מתכוון להחמיץ משחק כ"כ חשוב ודרמטי והיסטורי לישראלים בח"ול רק בגלל שהמשחק משודר בערוץ הגרמני ואפשר לראות מיזה כבוד!
טוב חלאס לריב, כל אחד יעשה מה בראש שלו.
רק רציתי לציין את העבודה שיש אפשרויות אחרות חוץ מלראות את המשחק בערוץ הגרמני.
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 30-04-2008 בשעה 20:39.
עדיף שתראה בערוץ טורקי, הוא גם משדר
בהוט 160
ביס 134
עדיף לשמוע טורקית ביום השואה מאשר גרמנית
ושוב נכון שלא כל גרמני הוא נאצי אבל בכל זאת..