איזה משחק אדיר!!!!
ביינום,גארסיה ושארפ לא יודע צריכים לקבל מדליה איזה משחק הם דפקו!!!!
אני עדיין לא מאמין!בהתחלה לא הלך טוב למכבי אבל הם הביאו אותה בקאמבק של כל הקאמבקים במחצית השנייה וזכו בכרטיס לגמר!
איזה משחק אדיר!!!!
ביינום,גארסיה ושארפ לא יודע צריכים לקבל מדליה איזה משחק הם דפקו!!!!
אני עדיין לא מאמין!בהתחלה לא הלך טוב למכבי אבל הם הביאו אותה בקאמבק של כל הקאמבקים במחצית השנייה וזכו בכרטיס לגמר!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
ביינום, אליהו, שארפ, וגארסיה הכי השפיעו במשחק הזה!
וואי כל הכבוד למכבי, פשוט לא יכולתי לשבת בשקט בסוף הרבע השלישי וכל הרבע הרביעי, הייתי כל כך לחוץ כי ראיתי שמכבי החלו להתקדם לעבר סיינה, רק לא ידעתי אם הם יצליחו להשוות ואף לצבור יתרון עליהם עד תום המשחק.
מה שכן, אני מוריד את הכובע בפני שארפ, הוא נתן לקבוצה את האנרגיה והמורל לשחק בצורה חכמה ונכונה, הוא יודע להכניס בהם מרץ (עזבו שהוא השפיע עם הזריקות שלו), הוא פשוט גורם מכריע בכל המשחק הזה וכל הכבוד לו.
מחכה ליום ראשון, בהצלחה לשתי הקבוצות![]()
חחח אבא שלי התחיל כמעט לבכות כשהם ניצחו..
חח כמה הוא צעק על הטלויזיה..
חח משחק גדול של מכבי..
כל הכבוד..
אללה גביע אירופה ב"ה
פעם ראשונה שראיתי שיש כזה דבר ניסיון, שארפ החזיק לדעתי את מכבי במשחק הזה. הוא החדיר בשחקנים מוטיבציה ורצון לנצח למרות ההפרש הגדול שהיה. הוא היה כמו המאמן שלה בחצי השני עם הפרקט.