אוי לא , סוף העולם הגיע , גוג ומגוג וכל זה רק בגלל שבטעות כתבתי "עם" ולא "אם" .
די אנשים אל תעשו לי את זה אני אבכה בלילות .
אוי לא , סוף העולם הגיע , גוג ומגוג וכל זה רק בגלל שבטעות כתבתי "עם" ולא "אם" .
די אנשים אל תעשו לי את זה אני אבכה בלילות .
|
|
בוא נצטט יחדיו משפט שאתה אמרת, shall we?
אז ככה, אם אתה "הרחקת" אותו כפי שאתה אומר, למה הילדים הערסים קראו לך נאצי? אם "הרחקת" אותו.קיצר באמצע חבר שלי שם מוזיקה (עם אוזניות) וסיפר בדיחה אחת הקורעות .
בדיחה אחת הקורעות, זה לא נראה כל כך שיש פה סוג של התנגדות, להפך, זה נראה שזרמת עם הבדיחה הזו, וזה נראה שגם זרמת עם המוזיקה (אחרת היית אומר שכל זה נדחה על ידך עוד באשכול הקודם).
איפה בדיוק אתה רואה פה להרחיק אותו?
בזמן הצפירה ילד אחד הביא את הפלוץ של החיים שלו, ואף אחד לא צחק...
אתה סתם ילד קטן לדעתי שלא יכול לא לשים לב למה שקורה מולך
בנוגע לערסים ולוואנס אני מסכים איתך.
גם לי יש וואנס, וערסים צריך להרוג ולא לתת להם לדבר או לעשות לך משהו לא יפה כי אז הם ימשיכו, אם אתה מרביץ לערסים בדר"כ הם לא יביאו חברים או משהו, אלא עם הוא מסוכן כזה חחח
סתם קראתי משהו אני אגיב המקלדת אולי הומצאה אחרי 1967
רבל סידור המקשים היה כבר לפני במכונות הכתיבה.
ולא אני לא צחקתי בצפירה פעם אחת אם אתה באמת מכבד את הרגע ואת ה6 מליון ומבין מה הם עברו שום דבר לא יצחיק אותך.
מור כמה דברים.. א. הכי חשוב - נו ובסופו של דבר אנחנו נגיד אוקיי צודק אתה לא נאצי בעל כורחך צחקת וואנס בסדר גמור וכולנו שונאים ערסים..למי אתה בא להוכיח מה בדיוק? (-. כאילו בשביל זה פתחת אשכול?.. =/ ב. אתה הכי לא ערס בעולם ג. לגבי ואנס.. לא רק ואנס.. כל מה שמיוצר בגרמניה.. הם עושים את זה בלי שנרגיש בכלל.. לדוגמא - דוד שלי קנה מצלמה מחברה גרמנית ששכחתי את שמה..הוא צילם תמונה ובתמונה ראו צללים שחורים מאחרוי הרקע.. כאלה מוזרים אני אישית ראיתי.. כבר 100 תמונות בערך הוא צילם וכל פעם יש את הצללים השחורים כאילו הוא מסתכל על הנוף מצלם מסתכל במצלמה ורואה את הצללים..בהתחלה אמא שלו אמרה לו.. נהה שטויות \זה בטח משו בהגדרות של המצלמה - שום חנות לא יידעת לפתור את זה.. טכנאים בלאגנים אין.. א אחד לא יידע או הבין למה.. בסוף הוא סתם התעסק עם המצלמה וראה ממש בקטן קטן קטן קטן .. מאחורה כזה של המצלמה איפה שלא רואים..צלב על מגן דוד כאילו המגן דוד בתוספת של הצלב כזה.. נראה כאילו המגן דוד ניצלב.. לא יודע מה איתכם.. - נקודה למחשבה..עוד מקרה - קרוב משפחה שלי קנה פמוטות לשבת [הם חרדים] בערב שבת הוא חזר מהבית כנסת וגילה את התקרה שלו שחורה.. הוא שאל לפשר הדבר ואשתו אמרה שהלהבות התפשטו.. ואין לה מושג איך.. חפיף לא נורא.. שבת הבאה - חרך להם את המדף ושרף להם תוילון.. פה זה היה דרוש בדיקה.. יש צלב בתחתית של הפמוטות.. =/ על מכונות האניגמה של האס אס שמעת?.. תריץ חיפוש בגוגל "אניגמה" .. עליק מקלדת חח לגבי השואה.. מילה במילה ממה שנבו אמר..פשוט מחזק את מה שהוא אמר.. בדיוק מה שבאתי להגיד לך אחרי מה שאמרת לCarter ..
דבר ראשון - אתה דבע, נתחיל ככה.
בנוגע לשטויות שרשמת על המקלדת אז חקרת לא נכון
הייתה מכונת כתיבה אז, עם אותו הסדר.
דבר שני - אתה דבע.
מה הבעיה להגיד לחברים שלך להיות בשקט.?!
מה הבעיה לזוז קצת לצד ולהתייחד דקה אחת.?!
קיצר אל תאשים אף אחד, לא חברים שלך אשמים, אתה אשם.
13 וחצי....מה ציפיתי.
AJ45 וואה מה הייתי עושה לך אם היית פה עכשיו..
|: NVM
נערך לאחרונה על ידי Edo; 04-05-2008 בשעה 13:32.
=-O
עוד פעם אחת שאני רואה אותך מקלל לא משנה את מי..
בייחוד פה אתה מקבל דיווח קנס של 20 נק' ובאן..
נסה אותי
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 04-05-2008 בשעה 16:10.
לגבי הערסים תרביץ להם מתי שבא לך, לא באמצע יום השואה..
לגבי לצחוק ביום השואה, לא יודע מה שלא תגיד, ומה שלא תנסה להגיד יצאת פה אידיוט, כי לצחוק באמצע צפירה בגיל 13 וחצי זה דפוק לגמרי.
אממ הצפירה ביום השואה נמשכת דקה...
ביום הזכרון לחללי צה"ל היא נמשכת שתי דקות..
Yttt לא יודע מה אתה רוצה ממני, אז קפוץ לי..
קירבי,צחקת בכיתה א'? אז צחקת ביום השואה..יש הבדל רק בקטע של ההבנה ושום דבר אחר..
וואנס במקור מארה"ב..ולא מגרמניה..
מור שים זין על מה שאומרים פה, אתה לא אשם שצחקת,זה רפלקס..
יופי שהכנסת לערסים מכות
אתם יכולים לחלוק על דעתו של מור.. לגיטימי..
אבל קללות והעלבות ... לא פה! ולא בשום מקום אחר!
הבא מקבל באן...
שמע לא אכפת לי מי אומר פה מה
מור אם היית פה עכשיו ליידי תאמין לי לא היה לך טוב
דרור, אל תהיה כלכך פתטי.
אתה משאיר פה דיון פתוח, כשיש פה מישהו שמתגרה בכל מי שיש שמרגיש יהודי.
בחייאת, ילד בן 13, לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו.
הוא חושב שמה שמגניב זה לצחוק באמצע צפירה.
אני רק מקווה בשבילך שתעמוד ליד מישהו שהוא עם קצת רגישות לצה"ל בצפירה, והוא יפתח לך את הפנים.
ילד חרא.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363