אם כבר היית בים למה לא ישנת שם ?
|
|
למה כולם מתלהבים מזיקוקים.. -.- בבת ים היו 3 פעמים זיקוקים כל אחד נמשך 10 דקות. וממש ממש יפה רק חבל שראיתי רק אחד כי לא היה לי זמן.
ואללה ממה שאני זוכר היה אש
באיזה 10 יצאנו אמרנו אנחנו רוצים לשתות אבל בשביל לשתות צריך לאכול משהו לפני ואף אחד לא אכל בבית
אז זרמנו לדפוק שווארמה
אז ישבנו שתינו ואז התכלו הסיבובי סאטלה
בגיע אלי שמועה שחברים מרמים מסיבה בחוף
אמרתי יאללה נלך
עכשיו החוף רחוק פצצות כיאלו זה לא החוף שליד הבית זה חוף של איזה 40 דקות הלכיה ושעה וחצי הלכה בסטלה
קיצר הולכים כול איזה 2 דקות אנחנו פוגשים עוד אנשים שהולכים לשם
בסוף הגענו לחוף רק איזה 5 כולם פרשו בדרך ההליכה יותר מידי באסה
הגענו לחוף היה מערכת היה מוזיקה היה נחמד
נערך לאחרונה על ידי -Ron-; 08-05-2008 בשעה 12:15.
היה סבבה!
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090
שלי היה דיי משעמם
לא חשוב..
היה פשוט כל כך כיף![]()
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
אצלנו היה משעמם טיליםםם..
הלכתי ב8 חזרתי ב9 :|
אכלתי שם קצת.. ראיתי זיקוקים של שתי דק' וחצי,
והלכתי. משעמם ביותר!!!
חחחח.
אממ, שלי היה בהחלט קצר..
אבל עוד מעט בדרך להרצליה.. מסיבת בריכה אצל פדרמן. מוחעחע.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
היה נחמד.. קצת יבש השנה אבל עדיין נחמד..
היו לי יותר טובים
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 08-05-2008 בשעה 13:16.
אממ אני עבדתי כל יום העצמאות סגרתי 22 שעות על 25 לשעה ...
( מיום רביעי בצהריים עד חמישי בצהריים )
קצת באסה לעבוד ביום הזה אבל אני חייב כסף אז התפשרתי .
וואי בן זונההה של עצמאות! .אמינו לי.. אין דברים כאלה.. ולא הייתי עם החברה שלי.. חחח באנה... הייתי במושב בניה.. בערב העצמאות למי שמכיר בניה.. חח ואז היינו שם בפארק הגדול.. ואעבדתי שם נסענו עם הטנדר של הבוס שלי והעגלות מאחורה .. והעבודה שלי זה לפרוק מתנפחים לנפח אותם עם מפוחים ענקיים.. נו אתם יודעים איך זה מתנפחים חחח תאמינו לי משו לפנים..כמה המברוגר טחנתי שם.. כמה נקנקיקיות וקולה וברד טוטי פרוטי. קרפ צרפתי אחד אכלתי גם כן.. תאמינו לי טעים.. היה שם ערב קריוקי ואנשים צעקו ברמקול חחח עשו לי חור.. אחר כך העמסנו את כל הענקים האלה לעגלות וחזרנו לחצב.. [מושב חצב] וישנתי אצל דוד שלי הייתי מסריחא איזה כיף להתקלח חחח .. ואז עבודה בבוקר מ-9 עד איזה 4 / 5 בצהריים וואי איזה קשה זה היה..עשינו אירוע מתנפחים בחברת קונטרקס - זה חברה בנמל אשדוד.. של משאיות ותובלה במכליות דרך הים.. היה מצחיק.. חחחאיכס כל האפלט שם והיה מסריח.. אבל הפרגיות היו טעימותקיצור.. הרווחתי איזה 360 שקל בערך..וזהו היה נחמד =]
היה סבבבה פתחנו מנגל ב 1:00 (בלילה) ישבנו עד 4 היה אחלהה..
מעולהאוליי עושים היום שוב על האש, עם חברים הפעם
היה נחמד מאד
קודם היינו בבמה של היישוב הופיעו יוני בלוך ושלישיית פרוזק אחר כך חתכנו לים ככה ב-12 היינו איזה 20-25 ילדים חזרתי ב9 וחצי ככה וישר נסעתי עם המשפחה לחברים הלכתי לישון אתמול ב9 הייתי גמורר