אחי אתה בן אדם כולם מזיעים לא רפואית ולא נעליים שים מיתחת לחולצה גופיה וזה סופג את כל הזעה גם בגב גם בבית השחי בהכל זה סופג תישמע לי גם אני שם גופי אבל אני לא מזיע כמו חמור פשוט אני רגיל לישם חחח... אבל תקשיב לי הגופיה תיספוג לך את כל הזיעה...
אחי אתה בן אדם כולם מזיעים לא רפואית ולא נעליים שים מיתחת לחולצה גופיה וזה סופג את כל הזעה גם בגב גם בבית השחי בהכל זה סופג תישמע לי גם אני שם גופי אבל אני לא מזיע כמו חמור פשוט אני רגיל לישם חחח... אבל תקשיב לי הגופיה תיספוג לך את כל הזיעה...
|
|
דרך אגב אתה יכול לקחת מגבת, ככה במקום להחליף חולצה ועדיין להסריח אתה ומנגב את הזיעה.ד"א אני לא מדבר על מגבת גדול שלא תתבלבת![]()
בברכה, Joni
גם לי יש את הבעיה הזו
פשוט כך חולמה להחלפה
וAXE שאתה רואה שאתה מתחיל להזיע לך לשירותים שטוף תבית שחי ותנגב עם החולצה שלבת איפה שאין זיעה
שים ת AXE ועל הדרך שטום פנים לרענן את עצמך ואז תשים תחולצה להחלפה
אני עושה את זה תמיד ולא קורה כלום
או שאם גם זה לא עוזר שים חולצה כהה ככה לא יראו תזיעה אבל יהיה יותר חם עם כהה
ובנוגע לחיבוק שים תידיים שלך מתחת לשלה ככה זה לא אמור להפריע לה
שי אתה אהבל.
ככל שהחולצה יותר ככה, הזיעה יותר בולטת.
שמע, או שתלך לעבור ניתוח(שזה צריבה של הבלוטות זיעה לפי מה שאני זוכר)
או שתשתוק ותתמודד
לא הכי כיף, לא הכי מריח טוב, אבל אין מה לעשות נגד הזיעה.
שמע, שים בבוקר Speed Stick Gel, עובד כמו גדול, כמובן שאת הזיעה זה לא יעצור, אבל אתה לא תסריח כמו חמור.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תשמע, הדעת יתר זה לא בעיה רפואית (כלומר אתה לא נפגע מזה)
אבל, אפשר לפתור את זה, פשוט מזריקים לך חומר בבית שחי (לא זכור לי איך קוראים לזה) במקומות שאתה הכי מזיע, וזה פותר. הבעיה היחידה זה שזה פתרון רק לחצי שנה (בערך), כי החומר מתפוגג ואז אתה צריך להזריק אותו שוב.
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
אם ספיד סטיק של ג'ילט לא עוזר לא יהיה מה שיעזור
תצא 5 דקות יותר מוקדם מהבית ותלך לאט, תקח איתך גם בקבוק מים קרים ותשתה בדרך, אתה לא תזיע.