נכון אתי אתה צודק..
הם סוג של אינטרסנטים..
כסף כסף זכייה הוד הדר ותהילה..
אינעל העולם משחקים בשביל הספורט..
:תומך:
נכון אתי אתה צודק..
הם סוג של אינטרסנטים..
כסף כסף זכייה הוד הדר ותהילה..
אינעל העולם משחקים בשביל הספורט..
:תומך:
|
|
זה לא קשור לשאיפה, זה עניין של סגל מתאים וראוי.
הרי איך חיפה עלתה? כמעט רק בגלל הזרים הטובים, ז'ואטוטס, ועוד כמה
טובים כשבראשם שהחלוץ מספר 1 בארץ שאין לו מחליף עד היום - יעקובו.
מה לבית"ר יש? רומלו? בחייכם, עד שלא יבואו לפה זרים ברמה גבוהה,
לעולם לא נגיע לאן שאחרות מגיעות. אבל אני מקווה, לי יש את התקווה הזאת
שאומרת בסופו של דבר זה יבוא.
אתה ממש אידיוט אה? אולי במקום לכתוב פה את כל ערימות הזבל שלך תלך כבר לבית ספר לשעורי הבעה\לשון קצת הבנת הנקרא לא תזיק לך....
אז מה אם היא כבשה הכי הרבה שערים גם בית"ר כבשה הכי הרבה שערים ועדיין נראת כמו זין, לא דיברנו על התוצאה דיברנו על הדרך.
דבר שני מתי תפסיק להזכיר את כל הפצועים האלה שבדר"כ מחממים את הספסל שלכם? לנו הייתה רשימת פצועים העונה יותר מאסיבית של שחקני מפתח ולא שמעת תלונות מאף אוהד בארסה.
וחזרה לנושא בית"ר מתחילה את העונה עם תקציב של בסביבות 120 מיליון (איזה 80 מיליון לעזאזל? ארקדי מאכיל את התקשורת בסרטים שלא יראו כמה הוא מפסיד) והוא שופך עוד כמה עשרות מיליונים בינואר בחלון העברות.
הסגל שחקנים של בית"ר ממש לא טוב לאירופה, בארץ השחקנים והקבוצות לא ממש ברמה ובגלל זה היא לוקחת אליפות בקלות..
יש הרבה שחקנים שלא מתאימים גם גרשון וזיו יכולים ללכת הביתה..
וזה שלא מביאים שחקנים טובים עם כל התקציב זה כבר בעיה של המאמן או הנהלה אני לא יודע ממש מי אבל זו אחת הסיבות שגם שום יכול ללכת הביתה..
אז 90% מפרשני הספורט מפיצים שטויות? עם תקציב של 80 מיליון חיפה מכבי והפועל בכיף היו יכולים להתחרות בהם לחיפה יש תקציב של 55-60 מיליון ולמכבי והפועל כמעט 40 מיליון כל אחת ולנתניה יש משהו בסביבות 40-50 מיליון, יש להם תקציב עצום שמאפשר להם לרכוש שחקנים ולשלם משכורות הרבה יותר גבוהות מחיפה הפועל מכבי או נתניה. אם זה אכן פערים כאלו זה היה ניתן לגישור אבל התקציב שלהם עולה על של מכבי, הפועל, נתניה וחיפה גם יחד (נכון להשנה, ובהתייחס להגדלת התקציב שלהם בחלון ההעברות).
מזה קשור חחחחחחחח........
אתה נורמלי? זה לא העניין של התקציב שנקבע לאותם שחקנים אלא אותם
סכומים שבהם נקנים. הרי אם תבוא קבוצה כמו מכבי ותציע על בואטנג 1
מיליון, לבית"ר יש את היכולת להציע לו 5 מיליון, קאפיש? זה לא העניין של
כמה תקציב, פשוט יש להם את היכולת לקנות את הסגל הכי טוב שקיים
בארץ וזה ההבדל. ושוב, לא הוכחת לי למה התקציב הוא 120 מיליון, ככה
שאין על מה לדבר בכלל, כולם יודעים שהתקציב הוא 80 מיליון לא יותר, ואם
התקציב עולה על כך זה אך ורק בגלל דברים מסביב כמו תלבושות, מגרש,
בית וגן וכ'ו וכ'ו...
בית"ר צריכה למצוא כישרונות צעירים כי שחקנים בשלים ברמה גבוהה לא ממש רוצים להגיע לישראל, אז יבוא שחקן בן 21 ככה ממש כמו יעקובו יהיה סוס, יכבוש בכמויות ויילך אחריי שנתיים ויביאו אחד חדש, ככה צריך לעשות.
יהיה כיף!
ברק אני מודה שברצלונה של 05-06 הרשימה יותר מריאל , אבל במשחק הגדולים של ריאל היא לא נפלה מהם בהרבה , אל תשכח שזאת קבוצה מאוד צעירה , ואתה תישב בשקט עכשיו דרך אגב אתה כותב שטויות .
הקטע זה לא הכסף .. כסף יש גם באוקרינה , כסף יש גם ברוסיה כסף יש בהרבה מקומות אפילו בצמפיונסשיפ ובליגה ה1 באנגליה .. הם לא ירצמו לבוא לישראל בחיים .. קאלה חייב לעוף מפה אגב.
Siete
אפילו שהרמה בליגה עלובה עדיין יש זרים שרוצים לבוא לקבוצות שמשחקות באופן קבוע באירופה....הרמה מתישהו פה צריכה להשתפר,זה צריך להתחיל מתרבות הכדורגל,למשל הליגה הבלגית היא לא יותר טובה מהליגה הישראלית אבל שם יש תרבות ספורט הרבה יותר טובה מישראל ולכן זרים יעדיפו להגיע לשם למשל.
נגיד ובית"ר תצליח במוקדמות של ליגת האלופות אז אוטומטית יותר זרים ירצו לבוא אליה
אגב,כנראה שביתר לא תהיה מדורגת בסיבוב השני והיא צפויה לקבל את : פאנתינאייקוס, סגנית סקוטלנד, באזל, פנרבחצ'ה, אנדרלכט, סגנית האלופה באוקראינה, סגנית אלופת צ'כיה, אלופת סרביה, דינמו זאגרב, ווויסלה קראקוב וברגן הנורבגית.
אני אוהד ביתר ואני היה מחר במשחק אתה צודק זה כבר נימאס שביתר פשוט הפסיקה לשחק זה הורס תליגה.