תודה על ההמלצה, אני לא משתמש בנעלי ריצה, פשוט רץ יחף בחוף!
תודה על ההמלצה, אני לא משתמש בנעלי ריצה, פשוט רץ יחף בחוף!
|
|
תודה אחי..
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח
נייק פגסוס חרא של נעל ( קיבלתי אותה לצערי ) , שלא יעבדו עליכם .
היא ממש איטית אי אפשר להגיע איתה למהירות , יותר מידי רכה וסולייה עבה מידי.
אני עכשיו רץ עם http://www.shoebuy.com/brooks-t3-racer/34511
אולי צריך כל 80 קמ ריצה על כביש להחליף אותה
אבל על חול ומסלול אין כמוהה , ממש ממש קלה , מהירה , מאווררת
פשוט מושלמת
קרא חוקים
800 ק"מ אולי , אין נעל שמחזיקה רק ל80 ק"מ אלא אם היא מקלקר
יכול להיות שאתה צודק
אבל אני יכול להגיד לך מניסיון וגם מאוד אנשים
שאחרי 80 קמ ( ריצה מהירה על כביש 15-17 קמש בערך ) הנעל נשחקת ולא בריא לרוץ איתה כי זה ידפוק את הברכיים , זה רק בנעל הזאת כי היא מיועדת ל 2-5 תחרויות ריצה ואז זורקים אותה .
אבל בגלל שעל חול ועל מסלול הנעל לא נשחקת אני ממליץ לרוץ איתה ( במיוחד באימונים של עמית ולכושר וכאלה ) .
אבל אתם צריכים לדעת איך לרוץ על כף הרגל ולא על העקב כי אז הנעל לא תתאים לכם.
קרא חוקים
אין דבר כזה נעליים ל2-7 תחרויות אלא אם עושים אותה במיוחד בשבילך כמו לאצנים בארה"ב לאולימפידה.
אם היו זורקים נעל כל 80 ק"מ בממוצע רצים 10 ק"מ אחרי כל 8 פעם שאני רץ לזרוק נעל ? אתה מתבלבל , זה 800 ק"מ ויש כאלה שיותר זה הכל תלוי.
בכל מקרה אתה בחיים לא רץ על 15-17 80 ק"מ גם לא במצטבר אתה תחזיק במהירויות האלה גג 5 דקות
800 ק"מ לא 80 וזה בדוק.
אני רץ 8-16 קילומטר כל פעם שאני רץ... תוך 5-10 פעמים לזרוק תנעל? אתה טועה.
ישי התותח
מצטער , מודה בטעות , התבלבתי .
אבל עדיין הנעל הזאת מתאימה למרחק מצטבר של 270-300 קמ
קרא חוקים
יש מלא מלא נעלי ריצה מצוינות , אתה נפלת על דגם בן זונה ...
יש חברות ממש טובות כמו :
אסיקס
סאקוני
ברוקס
ומיזונו - מיזונו לא מכירים בארץ אבל בעולם יש לזה שם טוב .
שמעע .. יש איזה נעליים של נייק שלפני איזה שנה קניתי אותם ב 350 או 400 הם דומות קצת לנעלים שיש בתמונהה והם הנעליים הכיי קלות והכי טובות לריצה אתה מרגיש כאילו שאתה בלי נעליים והם נוחות .. אבל אני לא יכול להגיד לך מה הסוג שלהם כי אני לא זוכר תחפש נעליים של נייק אייר כאלה ניראות פשוטות בלי הקפיצים ובלי כלום ויש אותם בצבע אדום ואפור..
אני עוד מעט קונה Nike Structure Triax 10+ הייתי ב pro sport והציעו לי שם את האינפיניטי של ברוקס, משהו מטורף, וגם המחיר - 900 שקל, הם גם הציעו לי את הנייקי האלו, יש לי זווית ברגל תוך כדי ריצה ואני צריך סטביליטי בנעל.
אני קונה את הנייקי בקומבינה, במקום ב660 ב390, ככה שזה יוצא ממש משתלם.
אני לא מחפש מהירויות גבוהות, רק לריצות של 6-9 ק"מ לריצה.
רציתי סאקוני אבל הנייק נוחה מאוד, מדדתי גם אסיקס וגם סאקוני שלצערי לא היה במידה שלי ולא בא לי לשלם על נעל ריצה בסביבות ה700 שקל.
אם למישהו יש הנחה משמעותית בחנות כלשהיא אני אשמח אם הוא יכתוב פה, 700 שקל משקיעים בנעל ליום יום ולא בנעל שאני שם בידיוק ל45-60 דקות 3-4 פעמים בשבוע.
במצב של השומן שלך זה יותר בקטע של 5-6 פעם בשבוע ...![]()
שוקס טוחנת תרגל אחים שלי לא לרוץ איתה אני אומר לכם DC יותר נוחה לריצה... רצתי עם השוקס 2 ק"מ הורדתי תרגל ... כולה התנפחה לי כאבה אחושרמוטה...
רצתי עם שוקס, ואחרי זה לא רצתי שבוע, לא נעים.
ירדתי מהנייקי, הן לא כאלו נוחות באמת סתם השלתי את עצמי.
יש מלא הנחות ביבואנים של ברוקס וסאקוני אבל הכלבים לא מוכנים להוריד למי שלא חבר באירגונים, וההנחה היא אישית, ז"א שמתאימים לכם לרגל נעל ואי אפשר להביא חבר\בן משפחה ולקנות לו נעל, הם לא יתנו לכם.
אולי מישהו פה יודע איך דואגים להנחה? הבנתי שבברוקס מגיעים גם להנחות של 40% לחברי האירגונים המתאימים.
החנות טיים טרייל עושה הנחה של משהו כמו 25% על ברוקס, ברוקס אדרנלין תעלה במקום 650 , 490, שזה יפה, וזו נעל מעולה, אבל אני צריך לסוע עד רישפון, וזה לא הכי קרוב אלי.
אני יודע שלחברי כוחות הבטחון עושים 40% בחנות המפעל של ברוקס, שזה מטורף על נעל ברמה כזאת, אבל ההנחה אישית וצריך לראות מה נקמבן.