מפעל עלוב
לחלק כסף
חחח תחלק אתה חוצפן
מפעל עלוב
לחלק כסף
חחח תחלק אתה חוצפן
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
הקבוצה לא זכתה בליגת האלוופת 10 שנים על מה אתה מדבר ? אני אומר מה שהרבה מאוד חושבים .. בשביל לחזק את הכדורגל זה מה שצריכים לעשות(ותעשה טובה אתה יודע שריאל לקחה 3 פעמים ליגת אלופות בעשור הזה אז חלאס ) זה מפעל שלא משקף כלום וזו האמת , בגלל זה ליברפול הגיעה לאן שהיא הגיעה ובגלל זה שנה שעברה מילאן הגיעה לאן שהיא הגיעה .. משחק אחד יכול לשנות הכל חח .. אוהדי מנצסטר יונייטד יכולים להעיד על זה (אתה מדבר על האוהדים של ריאל מדריד , קודם כל תסתכל על עצמך ) .
Siete
מה זה פה כדורסל?
בוא נעשה סדרה הטוב מ7
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אין לי מושג על מה אתה מדבר ולא אכפת לי .. ואת האמת אני מת שיהיה 3 עולות מ8 או מ8 יכול ליהיות נדיר ויותר מהנה( עוד משחקים עוד כסף הכל יופי טופי ) מקוה שההצעה של קלדרון ואמבמוביץ תתקבל בסופו של דבר אצל נשיא ואפה החדש (שיהיה חדש ).
Siete
הבעלים של ריאל בזמנו שיכנע את ראש ההתאחות לכדורגל האירופאית אז לפתוח טורניר של אלופות מרחבי אירופה
בהתחלה היו משהו כמו 4 קבוצות
שמתוכן ריאל הייתה היחידה ששווה משהו
קיצר הם זכו כמה פעמים בלי בעיה ומאז יש להם את מספר הזכיות הגדול ביותר
עריכה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%99%D7%92%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA#.D7.94.D7.99 .D7.A1.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.94
רד למטה לאלופות...
תראה שבחמשת הגמרים הראשונים אתם ניצחתם
חוץ ממילאן אני לא רואה יריב גדול ומוכר
וגם אותם ניצחתם בהארכה
נערך לאחרונה על ידי ItayTheMan; 21-05-2008 בשעה 00:50.
מקשור ביתר?
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הצלחת לבלבל אותי אחרי כל השטויות שך באייסי
איזה שחצנות מה אתה סתם מדבר הוא אחד המאמנים שלא מדברים הרבה והסיבה היחידה שהוא מדבר הרבה זה כי הוא בקבוצה כמו צ'לסי שהיא קבוצה גדולה מאוד והוא צריך לשדר ביטחון...וגם כשהוא מדבר הוא לא מזיין תמוח...עלאק שחצנות מוריניו היה שחצן ענק
וצ'לסי רק צריכה לנטרל את רונאלדו, שישימו את אסיין עליו ושיפעילו את דרוגבה וזהו הם ניצחו את המשחק זה כזה פשוט.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
desire אתה יודע עוד כמה אנשים אומרים את זה ? זה מפעל חמוד אבל רציכים לשפר אותו ודחוף (אני לא אומר שאני לא מתרגש שאני רואה את הגמרים , אני חולה על ליגת האלופות ולא יודע מה הייתי עושה בלי המפעל הזה ) אבל כמו שאמרתי וכמו שהרבה אומרים (וגם יש הרבה מתנגדים) צריכים שיפור במפעל הזה כדי לשפר את הכדורגל גם .
ואיתי תעשה לי טובהה כל הקבצות האלה היו טובות אז , חוץ מפרנפורט .. ראיתי כתבה על זה יש שם גם את פיורנטינה והכל .. בקיצור לא אכפת לי כי לא רק ב100 האחרונה ריאל שלטה בכדורגל גם בעשור האחרון .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-05-2008 בשעה 08:15.
Siete
אם כמה שאני מחזיק אצבעות לצ'לסי בגלל אברם ואני רוצה שהוא ישאר גם שנה הבאה
לדעתי מנצ'סטר תיקח עוד לפני ההארכה למרות שיש גם סיכוי להפתעה מצידם של הכחולים מלונדון
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שיהיה בהצלחה לשתי הקבוצות .... בטחלס לצלסי יש שחקנים יותר טובים וראו את זה גם ביעילות של סוף העונה ( מאז שגרנט הגיע הצבירה מדהימה ומאז שהפצועים חזרו בכלל ) אבל פרגוסון עשה מהם קבצה יעילה , חזקה .. שגםיודעת להבריק שצריך ... ויש להם גם את רונאלדו .... הם פיבוריטים .
Siete