קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שלום נעים מאוד קוראים לי סהר
    על ידי sahar2051 בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-10-2009, 17:05
  2. [דיון] שלום או מלחמה?
    על ידי EMINƎM בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2009, 03:47
  3. [דיון]שלום אנד גוד איבנינג של יצפאן
    על ידי -Uriel- בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2008, 16:19
  4. [דיון]שלום אני חדש פה בפורופ LINEAGE
    על ידי AVANGER בפורום Lineage II
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 20:28
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 78

[דיון] שלום תמורת הגולן? - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא, בחיים לא.
    אתם נאיבים אם אתה חושבים שיהיה שלום אמיתי.
    הם ינסו תמיד להרוג אותנו, ומסמך מסריח לא ישנה תעובדה הזאת.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    אל תזיין תשכל, ברגע שחיילים שלנו שפכו שם דם זה שלנו.
    אני מזיין תשכל? הרי אתה מזיין את השכל.
    גבולות בין לאומיים לא נקבעים לפי כמות הדם שנשפכה עליהם, מצטער, עם כל הצער ( וגם בני משפחה שלי נהרגו במלחמות ישראל, כולל דוד שאני קרוי על שמו ), זה פשוט לא עובד ככה.

רמת הגולן נכבשה בזמן מלחמה כדי להסיר איום ממשי ומיידי שהיה קיים באותו הזמן, אם סוריה מעוניינת בשלום, אין למדינת ישראל שום הצדקה להחזיק בשטח הזה.
    זה שמדינת ישראל בחרה ליישב את הגולן לא הופך את האיזור לשלנו, וזה לא צריך לעניין את האו"ם או את סוריה שמדינת ישראל הלכה עם ראש בקיר ויישבה את הגולן.

ציטוט נכתב במקור על ידי yeahi צפיה בהודעה
    מחזק, אסור להחזיר בחיים.
    אז גם לא יהיה שלום בחיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי triki צפיה בהודעה
    אתה שמולאני מסריח ... עם ערבים עוד אפשר לדבר ולנסות להסתדר איתם אתם יותר גרועים מהם .. צרייך לטפל בכם קודם ורק אחרי זה בהם!!! בע"ה שיפול לך קסאם בבית אולי אז תשנה תדעה שלך שאבא אמא או אחד מהאחים יהרגו בפיגוע אולי אז תשתנה ...

אין ערבים אין פיגועים - משפט שמסיט אנשים לשנוא את הערבים !!
    אין שמולאינים אין פיגועים - נשמע הרבה יותר טוב ..
    קודם כל תבחר את המילים שלך.

אתה כמו רבים אחרים מעם ישראל חי בעולם שאתה בוחר בו את החוקים, חושב שהכל מותר לך והכל שלך כי אתה גדול וחזק.
    חבל שאתה ( ורבים אחרים ) לא מכירים קצת יותר את ההיסטוריה כדי לדעת שמדינת ישראל לא תמיד צודקת, ועשתה ועושה הרבה מעשים טיפשיים שמקשים עלינו במשך השנים.

אם סוריה בתמורה לגולן תענה לדרישותנו, והשלום יהיה שלום אמתי, הרי לגולן אין שום הצדקה להשאר ישראלי.

אתם חיים בתקופה שהגולן הוא חלק ממדינת ישראל, ופשוט לא מבינים שהשטח הזה, לא משנה לפני כמה זמן נכבש, פשוט לא שייך לנו.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי yttt צפיה בהודעה
    לא, בחיים לא.
    אתם נאיבים אם אתה חושבים שיהיה שלום אמיתי.
    הם ינסו תמיד להרוג אותנו, ומסמך מסריח לא ישנה תעובדה הזאת.
    זה לא משנה מה אתה חושב, אין למדינת ישראל אפשרות לסרב לתהליך שלום לעד.

הגולן הוא לא חלק ממדינת ישראל.
    ואף אחד חוץ מאיתנו לא מכיר בו כחלק ממדינת ישראל.

שטח שנכבש במלחמה הוא לא חלק מהמדינה הכובשת לעד.

זה גם לא משנה מה הכוונות האמיתיות שלהם, אנחנו חייבים לתת לשלום הזדמנות.

קודם כל, לכולכם, ולטריקי במיוחד, שמרו על הפה שלכם.
    גם אם הדעות שלכם שונות משל האחר, יש דרך להתבטא.

ולענייננו, v33t,
    חידשתי לי קצת במה שרשמת פה אבל עדיין אני לא יכול להסכים שיקחו את רמת הגולן.
    א. יש פה רגשות מעורבים, מצד אחד אתה רוצה שלום אבל מצד שני חיילים מתו שם וקשה לוותר על השטח הזה.
    ב. הערבים יצרו רושם שלא משנה מה נעשה הם תמיד ירצו להשמיד אותנו. לא יודע להגיד לך אם זה נכון או לא אבל העובדה היא שהעם לא מאמין לשלום מצד הערבים.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה

ולענייננו, v33t,
    א. יש פה רגשות מעורבים, מצד אחד אתה רוצה שלום אבל מצד שני חיילים מתו שם וקשה לוותר על השטח הזה.
    ב. הערבים יצרו רושם שלא משנה מה נעשה הם תמיד ירצו להשמיד אותנו. לא יודע להגיד לך אם זה נכון או לא אבל העובדה היא שהעם לא מאמין לשלום מצד הערבים.
    גם אני לא רוצה שייקחו את רמת הגולן, זה האיזור השני הכי אהוב עלי אחרי עמק יזרעאל.
    אבל מה אפשר לעשות? לקחנו שטח ממדינה שהשטח הזה שייך לה, נהננו 40 שנה, אבל יבוא הזמן שבו השטח הזה צריך לחזור ( \ שישראל תקבל אותו בדרך חוקית כמו החכרה ל100 שנים וכדומה ) לבעליו, ואנחנו לא יכולים להחזיק בו בכוח בלי רצון לשלום.

אנחנו מחוייבים לשלום, מחוייבים לעולם, לבני בריתנו, ובמיוחד לעצמנו.

אי אפשר ללכת עם הראש בקיר נגד כולם, העולם לא מכיר בגולן כחלק ממדינת ישראל, ושום דבר שנגיד לא ישכנע אף אחד שהשטח הזה שייך לנו, פשוט מכיוון שהוא לא.

גם עם מצרים אף אחד לא חשב שיכול להיות שלום, וגם אם מה שעכשיו זה לא "בדיוק" שלום עם גבולות פתוחים, זה שלום.
    יש הסכמי סחר, יש תיירות, ואולי בעתיד יהיה יותר מזה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    210

ולענייננו, v33t,
    מסכים איתך

v33t, הנקודה שלי היא שכרגע אם אתה נותן לי להחליט בעניין הזה, אני לא רץ לעשות שלום עם סוריה.
    המדינה משתפת פעולה עם אירן שבטוח לא בכיוון של שלום איתנו, המדינה הזאת עוזרת לחמש את החיזבאללה שלא נראה שיש לו כוונות חוץ מלהשמיד אותנו.
    אני לא רואה בסוריה מדינה שבאמת מעוניינת בשלום אמיתי, תאכלס הם בשמחה היו מעיפים אותנו מכאן אם הייתה להם היכולת וגם מצרים ככה.
    הרי הסיבה שמצרים עשו איתנו שלום היא אינטרסים, הם מקבלים מליארדים מארה"ב כדי לשמור על השלום הזה.

אנחנו הצד היחיד שבאמת מוכן לבוא בגישה של שלום אמיתי.

ושוב, יכול להיות שאני טועה בכל מה שרשמתי פה, אבל זה הרושם שהעם קיבל לגבי הערבים.
    לא יודע אם אפשרי לשנות את זה, לפחות לא בזמן הקרוב.
    נערך לאחרונה על ידי A.C.K; 22-05-2008 בשעה 14:29.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

v33t, הנקודה שלי היא שכרגע אם אתה נותן לי להחליט בעניין הזה, אני לא רץ לעשות שלום עם סוריה.
    המדינה משתפת פעולה עם אירן שבטוח לא בכיוון של שלום איתנו, המדינה הזאת עוזרת לחמש את החיזבאללה שלא נראה שיש לו כוונות חוץ מלהשמיד אותנו.
    אני לא רואה בסוריה מדינה שבאמת מעוניינת בשלום אמיתי, תאכלס הם בשמחה היו מעיפים אותנו מכאן אם הייתה להם היכולת וגם מצרים ככה.
    הרי הסיבה שמצרים עשו איתנו שלום היא אינטרסים, הם מקבלים מליארדים מארה"ב כדי לשמור על השלום הזה.

אנחנו הצד היחיד שבאמת מוכן לבוא בגישה של שלום אמיתי.

ושוב, יכול להיות שאני טועה בכל מה שרשמתי פה, אבל זה הרושם שהעם קיבל לגבי הערבים.
    לא יודע אם אפשרי לשנות את זה, לפחות לא בזמן הקרוב.
    כמובן שזה המצב, ואף אחד לא מצפה שנקום מחר בבוקר והגולן יהיה סורי.

זה יהיה תהליך ארוך, שיידרוש גם מישראל וגם מסוריה הרבה וויתורים, מצדנו על שטח, ומצדם על התנתקות מהצד הלא נכון של המשוואה, כמו שמצרים עשתה.

אם הם מסוגלים לכך או לא אני באמת לא יודע, אבל אי אפשר לבוא בהצהרה ימנית מגוחכת שהגולן נשאר ישראלי נקודה, כי באומרנו זאת ירינו לעצמנו ברגל.

אנחנו חייבים לתת הזדמנות לשלום, לראות לאן דברים הולכים ולהתקדם איתם לאט לאט, ובאותו הזמן להיות מוכנים לכך שיכול לבוא זמן שהגולן יחזור לידיים סוריות.

אני לא תומך בהתנתקות חד צדדים מרמת הגולן, רחוק מאוד מכך.
    אני תומך בהחזרה של רמת הגולן במסגרת הסכם שלום מחייב, ללא שום ספק שהחזרתו תביא לשלום.

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

אתה סתם שמאלני מצטער להגיד לך

אם הם רוצים שלום זה בעד שלום
    לא בעד שטחים
    נערך לאחרונה על ידי orcho; 22-05-2008 בשעה 14:47.

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    כמובן שזה המצב, ואף אחד לא מצפה שנקום מחר בבוקר והגולן יהיה סורי.

זה יהיה תהליך ארוך, שיידרוש גם מישראל וגם מסוריה הרבה וויתורים, מצדנו על שטח, ומצדם על התנתקות מהצד הלא נכון של המשוואה, כמו שמצרים עשתה.

אם הם מסוגלים לכך או לא אני באמת לא יודע, אבל אי אפשר לבוא בהצהרה ימנית מגוחכת שהגולן נשאר ישראלי נקודה, כי באומרנו זאת ירינו לעצמנו ברגל.

אנחנו חייבים לתת הזדמנות לשלום, לראות לאן דברים הולכים ולהתקדם איתם לאט לאט, ובאותו הזמן להיות מוכנים לכך שיכול לבוא זמן שהגולן יחזור לידיים סוריות.

אני לא תומך בהתנתקות חד צדדים מרמת הגולן, רחוק מאוד מכך.
    אני תומך בהחזרה של רמת הגולן במסגרת הסכם שלום מחייב, ללא שום ספק שהחזרתו תביא לשלום.
    נתנו די הרבה הזדמנויות לשלום, ואתה יודע מה? לעזזל עם השלום.
    תבין שהעולם הערבי צוחק עלינו, הם יודעים שהם יכולים לבוא ולנפנף את המילה שלום מולנו ואנחנו כמו ילדים טובים באים בריצה ונותנים שטחים.
    מי צריך שלום? הגיע הזמן להפסיק לחשוב על שלום ולכוון לניצחון.
    שלום זה לא מטרה זה תוצאה.
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 22-05-2008 בשעה 14:57.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

בטח
    לא רוצים שלום בכלל שיזדיינו
    מה יש לעשות איתם שלום הם שונאים אותנו אנחנו שונאים אותם
    תעשו הסכם ואז הממשלה המפגרת שלנו סתם תתעלם מהבעיה
    יום אחד הם יקומו ישימו לנו טיל בראש
    סתם זיוני שכל צריך להכנס בסבתא שלהם וזהו

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

v33t יש לי שאלה אחת אליך: איך אתה מגדיר את המילה שלום.
    אם מבחינתך שלום הוא "היעדר מלחמה" הרי שעכשיו אנחנו בשלום נהדר עם סוריה.

חבל שזה לא שלום, שלום זה שאני יכול לקפוץ לשוק בשמשק לקנות באקלווה. שלום זה שהמדינה השניה מכירה בבעיות שלך ועוזרת (הם דורשים את מאגרי המים למרות שאין להם כלל צורך בהם), שלום זה קשרי מסחר שללא ספק לא יתקיימו איתם.
    עם מי אתה רוצה לעשות שלום? עם בעלת הברית של איראן שכל יום מכריזה שתשמיד אותנו? עם התומכת מספר 2 באירגוני הטרור?

העם הסורי גם הוא שונא אותנו (התופעה "שמאלנית" לא קיימת אצלהם). מה שיקרה אם נמסור את הגולן הוא שהממשלה הבאה בלבנון תיתן לחיזבאללה לפעול באופן חופשי מהגולן, מה גם שיתיישבו שם אזרחים קיצוניים ולא יהיה ניתן לכבוש אותו בשנית.
    נערך לאחרונה על ידי Boom Shankar; 22-05-2008 בשעה 16:08.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי orcho צפיה בהודעה
    אתה סתם שמאלני מצטער להגיד לך

אם הם רוצים שלום זה בעד שלום
    לא בעד שטחים
    אל תדבר אלי מהפה של ההורים שלך, אם אתה חושב שאני טועה בו ותגיד לי איפה כמו בן אדם, ולא כמו ילד בן 13 שחושב שהוא יודע משהו כי ההורים שלו אמרו.

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    נתנו די הרבה הזדמנויות לשלום, ואתה יודע מה? לעזזל עם השלום.
    תבין שהעולם הערבי צוחק עלינו, הם יודעים שהם יכולים לבוא ולנפנף את המילה שלום מולנו ואנחנו כמו ילדים טובים באים בריצה ונותנים שטחים.
    מי צריך שלום? הגיע הזמן להפסיק לחשוב על שלום ולכוון לניצחון.
    שלום זה לא מטרה זה תוצאה.
    זה לא משנה אם העולם הערבי צוחק עלינו, וזה לא מתפקידנו להחליט מה יהיו גבולותיה של מדינת ישראל על חשבון גבולותיה של סוריה.
    מותר לנו להחזיק בשטח הזה כל עוד אין לנו הזדמנות לשלום והחזרת השטח מסכנת את מדינת ישראל, אם סוריה מעוניינת בשלום, אין למדינת ישראל שום מנדט לטרוק את הדלת בטענה שהגולן שלנו.

מה זה נותנים שטחים? אתה מדבר כאילו אנחנו מוותרים להם על שטחים שלנו כדי שיעשו איתנו שלום, ומפספס את הנקודה שאנחנו מחזירים להם מה ששלהם כדי לקבל שלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    בטח
    לא רוצים שלום בכלל שיזדיינו
    מה יש לעשות איתם שלום הם שונאים אותנו אנחנו שונאים אותם
    תעשו הסכם ואז הממשלה המפגרת שלנו סתם תתעלם מהבעיה
    יום אחד הם יקומו ישימו לנו טיל בראש
    סתם זיוני שכל צריך להכנס בסבתא שלהם וזהו
    תכנס בסבתא שלהם שנה אחת, תכנס בסבתא שלהם שנה הבאה, וגם אחריה.
    ואחרי שלושים שנה יגיע היום שבו הם ייכנסו באמאמא שלך, על כל אותם שנים שאנחנו הכנסו להם בסבתא.
    אתה שוכח שאנחנו המיעוט והם הרוב, אנחנו 5.5 מיליון יהודים באיזור של מאות מליונים של מוסלמים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    v33t יש לי שאלה אחת אליך: איך אתה מגדיר את המילה שלום.
    אם מבחינתך שלום הוא "היעדר מלחמה" הרי שעכשיו אנחנו בשלום נהדר עם סוריה.

חבל שזה לא שלום, שלום זה שאני יכול לקפוץ לשוק בשמשק לקנות באקלווה. שלום זה שהמדינה השניה מכירה בבעיות שלך ועוזרת (הם דורשים את מאגרי המים למרות שאין להם כלל צורך בהם), שלום זה קשרי מסחר שללא ספק לא יתקיימו איתם.
    עם מי אתה רוצה לעשות שלום? עם בעלת הברית של איראן שכל יום מכריזה שתשמיד אותנו? עם התומכת מספר 2 באירגוני הטרור?

העם הסורי גם הוא שונא אותנו (התופעה "שמאלנית" לא קיימת אצלהם). מה שיקרה אם נמסור את הגולן הוא שהממשלה הבאה בלבנון תיתן לחיזבאללה לפעול באופן חופשי מהגולן, מה גם שיתיישבו שם אזרחים קיצוניים ולא יהיה ניתן לכבוש אותו בשנית.
    אנחנו בשלום כרגע, ומה יבוא עוד כמה שנים? מי אמר שלא יכול להיות איתם שלום?

האם ראית אותי אומר שאני בעד החזרה חד צדדית של הגולן? במיוחד הדגשתי שאני לא.
    החזרת הגולן יהיה תהליך של שנים ( אם לא עשרות ), שבו סוריה תהיה חייבת לעמוד ביעדים שישראל דרשה ממנה בשביל שלום. הצעדים שישראל תדרוש אמורים להביא למצב שעם השנים היחסים שלנו יתמתנו, ולאט לאט אולי גם להגיע לקשרי מסחר ושכן תוכל לנסוע לאכול פלאפל בדמשק.

אם סוריה לא מוכנה לעמוד בתנאים של ישראל, שיביאו לשלום אמתי, אז כמו שאמר הזה פה למעלה, נכנס להם בסבתא עד שהם יסכימו.
    אבל כל עוד סוריה כן מסכימה ( או לפחות מדברת על כך ) אנחנו לא יכולים לטרוק את הדלת בטענה שהגולן שלנו.
    זה חייב להשאר על השולחן כל הזמן, ואנחנו צריכים להתכונן לאפשרות שאם סוריה תעמוד בכל הדרישות, הגולן יוחזר.

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

למה אנחנו צריכים להקריב שטחים תמורת שלום..
    ישראל חייבת לפעול הרבה יותר טוב..
    הם חוטפים לנו חייל ואז אנחנו צריכים להביא להם 1000 מחבלים תמורת החייל..כנראה שהחיים שלו יותר שווי ערך.

וכמות החיילים שנהרגו ברמת הגולן..
    שלום תמורת הגולן ? שבנתיים כל הירדן , מצרים , סוריה , לבנון ועירק אמורים להיות בכלל חלק ממדינת ישראל.

את אירן צריך להשמיד..את סוריה להשמיד... לבנון משמידים כבר את עצמם..
    והם אלה שאמורים לרצות שלום איתנו , אבל במקום זה הם רוצים לחסל אותנו , ואנחנו שותקים ומביאים להם אדמות.

כל גרגיר חול של מדינת ישראל הוא קדוש..וכל המדינה שלהם שווה לגרגיר אחד ישראלי..

יהודי!! עם סגולה!! אירן מות!! לבנון מוות!!!!!!! עירק מוות!!!! סוריה מוות!!!!!
    ישראל , לחיות לעולם ועד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערבים הם גזע נחות..
    משמידים אחד את השני בלי לדעת למה בכלל..
    רוצים להשמיד את היהודים בגלל שאנחנו יותר טובים מהם.

יאללה איזה חפירה סליחה.. פשוט עצבים..

"מוחמד עף בשמיים" ולסבתא שלי יש נייטרו בתחת..
    "ישו הלך על המים" ישו יהודי לא ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    למה אנחנו צריכים להקריב שטחים תמורת שלום..
    ישראל חייבת לפעול הרבה יותר טוב..
    הם חוטפים לנו חייל ואז אנחנו צריכים להביא להם 1000 מחבלים תמורת החייל..כנראה שהחיים שלו יותר שווי ערך.

וכמות החיילים שנהרגו ברמת הגולן..
    שלום תמורת הגולן ? שבנתיים כל הירדן , מצרים , סוריה , לבנון ועירק אמורים להיות בכלל חלק ממדינת ישראל.

את אירן צריך להשמיד..את סוריה להשמיד... לבנון משמידים כבר את עצמם..
    והם אלה שאמורים לרצות שלום איתנו , אבל במקום זה הם רוצים לחסל אותנו , ואנחנו שותקים ומביאים להם אדמות.

כל גרגיר חול של מדינת ישראל הוא קדוש..וכל המדינה שלהם שווה לגרגיר אחד ישראלי..

יהודי!! עם סגולה!! אירן מות!! לבנון מוות!!!!!!! עירק מוות!!!! סוריה מוות!!!!!
    ישראל , לחיות לעולם ועד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערבים הם גזע נחות..
    משמידים אחד את השני בלי לדעת למה בכלל..
    רוצים להשמיד את היהודים בגלל שאנחנו יותר טובים מהם.

יאללה איזה חפירה סליחה.. פשוט עצבים..

"מוחמד עף בשמיים" ולסבתא שלי יש נייטרו בתחת..
    "ישו הלך על המים" ישו יהודי לא ?
    אני מאוד, מאוד, מאוד מקווה, שדרך החשיבה שלך תשתנה, וכמה שיותר מהר.

חשיבה כמו שלך, מצטער להגיד, יכולה להביא את עם ישראל לגלות נוספת ולחורבן המדינה.
    אנחנו לא יכולים לשלוט בכולם, אנחנו לא יכולים להשמיד את כולם ( ומקווה שגם לא רוצים ), אנחנו יכולים וצריכים ללכת בדרך של שלום כמה שאפשר.

מי אנחנו בכלל? 5.5 מיליון יהודים בתוך איזור של מאות מליונים של מוסלמים, נבוא ונשמיד אותם? הם לא בני אדם?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,217 | הודעות: 8,200,810 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect