פשוט דבר איתה תגיד לה כל מה שאתה מרגיש ..
פשוט דבר איתה תגיד לה כל מה שאתה מרגיש ..
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
|
|
תנסה להתקרב אליה.
אולי להפגש יותר פעמים,
ותאמין לי שיחות זורמות לוקחות לפחות שעתיים..
![]()
שמע אחי נראה לי שעדיין יש ביינכם איזה קיר ואתם לא מרגישים שאתם ביחד ,גם אתה וגם היא.
זה נורמלי, קרה לי פעם אחת, לא היה משהו בהתחלה אבל אחרי זה הראתי לה שאני אוהב אותה ,וכמה שהיא חשובה לי ותאמין לי זה עבר.(חוץ מזה אחי יש בנות שזה האופי שלהן להתקשר ולהתקשר פחות לדבר יותר עם חברים שלהן בכללי או לדבר פחות)
חוץ מזה אני חושב שאתה צריך נגיד להתקשר אלייה ולהגיד כזה בצחוק:"מה לא בא לך להתקשר אליי לפעמים?" או "מה את לא בקטע של להתקשר אהה?"
וכשאתה נגיד הולך הביתה אחרי שאתה פוגש אותה תגיד לה "תקשרי אלי מאמי" או משהו בסגנון.
זה לא רק הטלפון אחי...
אני מרגיש כאילו אנחנו ידידים, רק שאני יכול לנשק אותה פתאום...
חשבתי הכל יהיה קוצי מוצי כזה, וזה פשוט לא. אז מה? להיפרד ממנה? לא רוצה, כיף להיות חבר שלה, אני נהנה להיות איתה וכל. אבל זה פשוט לא מה שחשבתי =-O
לדעתי היה יותר כיף סתם לצאת עם חברים, להתחיל עם בנות ופשוט ללכת, לשים זין על הכל, אני פשוט מאוכזב כזה. חשבתי יהיה אחרת
אבל לפי חברים שלי הם אמרו כל הקוצי מוצי הזה יבוא עם הזמן, אז נחכה ונראה, מקסימום תראו עוד חודש-חודשיים נושא על איך להיפרד ממישהי רק בגלל שאני לא מהסוג ילדים שחברה זה משהו שמתאים להם![]()