בלי קשר לחברים..
אל תיכנס לסיטואציה כזאת מראש.
הם אומרים לך משו זורקים לך מילה רעה...?
אז מה..
שחרר אותם. =/
בלי קשר לחברים..
אל תיכנס לסיטואציה כזאת מראש.
הם אומרים לך משו זורקים לך מילה רעה...?
אז מה..
שחרר אותם. =/
|
|
EggMaN מה אתה רציני אחי.?!
חח "יבוא יום ואתה תלמד לא ללכת מכות".
ומה אני תינוק ויבוא לספר לכם שהרגתי אותו, ההוא מדמם ואני עם בליטה במצח של בן זונה.
ACK צודק אחי בעיה עכשיו להחליף חברים.
וקרטר החברים שיהיו איתך תמיד זה אותם חברים שאתה יוצא איתם.?
נערך לאחרונה על ידי yttt; 27-05-2008 בשעה 13:36.
שמע, לרוב אני יוצא עם מי שאני יודע שיעמוד מאחורי אם אני אלך מכות
אבל אני שומר על עצמי, לא מתגרה באף אחד.
החלק השני, בקושי יוצאים איתו, רק מסתובבים בבצפר בשכונה...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
שמע אחי ,באמת זה סיפור עכשיו לחפש חברים אחרים.
אבל בכל זאת אני במקומך הייתי חושב מי חבר שלי באמת ומי לא ,כי אני יגיד לך ככה מי שאני מסתובב איתו בחיים שלו לא יעמוד בצד בזמן שאני מקבל מכות,ככה זה אצלנו, אם זה אחד החברים שלנו ולא משנה מי מתחיל איתו אנחנו לא עומדים בצד.
קח משפט לחיים:"מי שמפכיר-אני לא מכיר"
אני רוצה להגיד בכללי מכות זה עניין דפוק מעצמו אין פה יותר מידי חברים אמתיים לא בודקים רק על סמך דבר אחד בלבד.
אחי אתה מדבר שטויות אל תשפוט את החברים שלך בגלל דבר כזה .. אני מכיר מישהו שיש לו כוח אבל הוא פחדן ברמות כאילו הוא מסוגל לראות את אמא שלו מקבלת מכות ולא לעזור לה, יש ויש זה לא אומר שבגלל זה אני חשוב שהוא חבר פחות טוב אני פשוט יודע שהוא פחדן ברמות נכון שזה מרגיז שחברים שלך מסתכלים עלייך רב מכות ולא עושים כלום אבל לפי מה שהבנתי זה לא שהוא זיין אותך כאילו זה היה קרב שווה אני לא הייתי עושה מזה סיפור כאילו קורה אין מה לעשות .
שמע אחי בקשר לחברים אל תקח את זה כזה קשה, אתה יכול גם לדבר איתם לשאול מה קרה
אצלינו למשל אם יש משו אין מצב שחברים לא איתך... לפני כמה זמן היה כזה קטע עם אחד וכולנו באנו בריצה ראינו אותו חח זה היה כמו ספרטן והיינו איתו שם וזה..
מאיפה אתה?
לפחות דפקת למישהו פצצה 360 לפנים?
יאללה לנעול כל זה כבר לא רלוונטי.
אני בנאדם שאם אני יראה חבר שלי הולך מכות אני יתחיל להשתגע ובסוף הוא יעזוב את חבר שלי וירצה לפוצץ אותי...
אין מהלעשות אני רואה חבר (גם לא הכי טוב)שמפוצצים אותו אני מרגיש שאני חייב להתערב...
אני מכיר את זהתה מרגיש כאילו דפקו לך סכין בגב..
היה לי סיפור שחבר שלי הלך מכות עם ערס ואני לא ידעתי,בקיצור במקום להפריד קפצתי עליו ואז נכנסתי לבלאגן..חבר שלי סידר את העניין עם אותו ערס אבל הוא שכח שגם אני בעניין והערס הזה לא הרפה ממני...
ברוך ה' היום הכל טוב..בקיצור אחי אל תעזור להם אם הם ילכו מכות,תדאג לתחת שלך.
Its All aBouT BsketBaLL
אגב, ממה שאני ראיתי, אתמול ראיתי חבר מכות אני התערבתי ועוד חבר אחד התערב, אחד היה מחוק מהעולם אז אולי אפשר להבין אותו, אבל אני חושב ששניים עמדו בצד.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363