ואחרי זה שואלים למה יש כל כך הרבה תאונות דרכים במדינה:\
אתה עושה סרטון חד פעמי ועוד מישו עושה סרטון חד פעמי ו1:10 זה נגמר בתאונה ובמהירות כזאת אתה לא מת לבד אתה הורג משפחה שלמה איתך
אנשים לא מתבגרים שיכלית
ואחרי זה שואלים למה יש כל כך הרבה תאונות דרכים במדינה:\
אתה עושה סרטון חד פעמי ועוד מישו עושה סרטון חד פעמי ו1:10 זה נגמר בתאונה ובמהירות כזאת אתה לא מת לבד אתה הורג משפחה שלמה איתך
אנשים לא מתבגרים שיכלית
|
|
אני עוד עבריין מקלדת סתכל איך אתה מקלל, רואים שאתה בן 14
ולגביי ההוא שהגיב מעליו, מה אתה סטלן הא? עלאק הורג משפחה שלמה
אחייי תענה תענה מהר מתקשרים אליך... זה מהבלובסטר, הם רוצים שתחזיר ת'סרט שאתה חי בו
הנסיעה הייתה ב4 וחצי בבוקר, בכביש ללא רמזורים, אהה וכל אחד עושה מה שבראש שלו אני בחרתי לעשות את זה וזהו, למי שלא נאה לראות את זה מוזמן לצאת מהנושא
אתה יודע מה ההבדל ביני ובינך? שאתה ילד פורומים, ואני סתם כאן חזרתי בשביל שיהיה לי יותר פרסום לסירטון שלי, אז לא מעניין אותי מה תגיד מצידי אתה יכול לקפוץ, בהצלחה בקפיצות![]()
מה הקשר יא ייצור, אני רשום פה עוד מלפני המון זמן, תסתכל בכל ההודעות שלי ותסתכל על ה30 הודעות האחרונות ותראי איזה הפרשים יש ביניהן של זמנים, תפסיק להיות ילד פורומים צא מהבית, לך תחפש ידידות וחברה יא מוזר, אתה בטח יושב עם משקפיי ראייה כמו חננה רושם לי שאתה גיבור, שאני אחזור לקונכייה אבל אתה בעצם סתם ילדון מפגר בן 14 שעדיין לא גילה את הבולבול שלו
חחח ועוד דבר יא טמבל, יש לך 2000 הודעות, אני 1000 הודעות עשיתי עוד לפני שנודלת, את ה50 האחרות עשיתי בשנה האחרונה, ייצור ...
נערך לאחרונה על ידי MotoGp; 28-05-2008 בשעה 16:47.
חחח מירוצי אנדגראונד בניד פור ספיד לא נחשבים
בני, תנעל כבר ת'נושא הזה או שתזהיר את החופרים האלה..
איפה אלכס שידבר איתו על מהירות מופרזת..
אגב, כביש ללא רמזורים, 4 וחצי בלילה.. זה אומר ש100 אחוז אין אוטו אחר על הכביש? Oo
זה ממש לא בסדר מה שעשית שם ..
חובש קרבי
אתה כזה מאאאאגניב אפשר להיות כמוך?
לעע..
אחי חבל
היו תופסים אותך הלך עליך
נכון תמיד רושמים פה איזה שורת מחץ שאמורה להיות מקורית ? אז זאת שלי..
אני רואה איזה אנשים אתם, פשוט גועל נפש לא יודעים לפרגן, ואחר כך אנחנו לא מבינים למה יש שנאה אחד בין השני במדינה שלנו...