כמה אופציות :
1. לפגוע בה ובעצם לא משנה מה תעשה היא לא תרצה אותך חזרה ובכך נפתרה הבעיה אך לא תדברו יותר בחיים/תפגע בה מאוד קשה
2. תקחו פסק זמן מוסכם בין שניכם ותראו לאן זה הולך
3. תגיד לה בפנים שאתה רוצה להיפרד כי אתה לא מסוגל יותר
4. ללכת לאיזה מקום לשחרר עצבים כל פעם מחדש (מומלץ איזה אומנות לחימה , חדר כושר וכו')
5. תבדוק את המצב שלך בחיים חוץ מחברה שלך (סוציאלי , צבא אולי , משפחתי , כספי , נפשי וכו')
6. תקח אתה וחברה שלך דף , תפרידו לטבלה בת 2 עמודות , עמודה 1 תיהיה "מה אני אוהב בה/בו"
עמודה 2 - "מה אני לא אוהב/שונא בו/בה"
תרשמו את שניכם ותעבירו אחד לשני בלי בושה לרשום הכל אבל הכל כולל ביחסי מין כולל דברים הכי מפגרים כמו :"אני שונא שנשאר לה קקי במכנס אחרי שהיא חוזרת מהישורתים כשאנחנו מזדיינים" או משהו כזה להמחשה בלבד שתבין איזה דברים מפגרים לרשום ועד איזו רמה.
לחשוב להסתכל אחד על השני במשך שעה וכל פעם יצוץ לך משהו חדש לראש , לא להתייעץ פשוט להסתכל אחד על השני אם זה בבית לקחת 24 שעות ולעשות את זה ברצף כל פעם שצץ משהו חדש לרשום.
אחרי זה תעבירו את זה אחד לשני אם זה פנים מול פנים או בדואר או במייל לא משנה איך תעבירו את זה תקרוא את זה שניכם ותפתחו דף חדש , תצאו לדרך חדשה או אפילו תדברו על דברים מסויימים שנרשמו אם זה לא עובד ראה סעיפים למעלה (פאק אני מרגיש כמו פאקינג "בטיפול" או משהו )
שיהיה לך בהצלחה אח , אם אתה סובל הקשר הזה נידון לכישלון בין אם זה עכשיו או עוד X זמן , להתחתן לצערי אני יכול לומר ב99.9% לא תתחתנו.
משה ?![]()

ציטוט ההודעה

עושה תכניות, עושה תכנונים, מכין פעולה, עורך תכניות, קובע שלבי ביצוע, מארגן, יוזם