תביא את ההורים שלך לבית הספר ותעשה פגישה אם המנהל והמורה ואז תגיד לה שאתה רוצה ללכת לאוניברסיטה ושתעשה הכל כדי לעלות את הממוצע.
ולבעיה שלך אני קורא "בעיות של מחוננים" חחח אני לא העלבתי אותך נכון זה סתם בצחוק
תביא את ההורים שלך לבית הספר ותעשה פגישה אם המנהל והמורה ואז תגיד לה שאתה רוצה ללכת לאוניברסיטה ושתעשה הכל כדי לעלות את הממוצע.
ולבעיה שלך אני קורא "בעיות של מחוננים" חחח אני לא העלבתי אותך נכון זה סתם בצחוק
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!
הלך העתיד עלקקק..
אחי בן כמה אתה? 13-14?
אני בגיל הזה חשבתי איך לא ללמוד :|
תגיע לכיתה ט'\י' אז אתה תתחיל באמת ללמוד.
The Pod
לא יודע מה איתך, החסכון הזה של ה3 שנים לא שווה את זה שתקרע את התחת שלך בשנים שאתה אמור להנות (מה לעשות, בינינו תואר לא בא בקלות).
Bring the Violence-
טוב, אם אנשים פה מניאקים אז לנעול...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
כל מי שקרא לו חנון הושעה ליומיים.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח אשכול אחד המצחיקים..טוב שלא נלחצת יותר מדי רק שלא תתחיל לחתוך ורידים.
תואר ראשון תוכל לעשות תמיד זה לא סוף העולם יא מחונן (כאחד שייך ל5% המובחרים של האוכלוסיה לא היתי מצפה ממך לתגובה כזאת)
גם אני אותו דבר , שנה הבאה יהיה כיתה אקדמית שבאים ללמד מאוניברסיטת בר-אילן .
עשינו מבחנים והכל , עדיין אין תוצאות , ואפילו אם אני יעבור אני יסתפק בזה שעברתי , אני לא מעוניין ללכת לכיתה הזו מספיק לי מדעית , יש לי את הכדורגל שלי ואת החיים שלי אני לומד ושואף להכי גבוה מקווה שיצא לי מזה משהו עד לבגרויות יש לי עוד איזה 4 שנים טובות .
בקיצר שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה .
מה הקשר חנון יא ילדים מסכנים תנו לי להתחלף איתו ואני עושה אתזה בשמחה
כן נכון הלכו החיים
כל אלה שהצליחו בחיים הם אלה שעשו 3 שנים אוניברסיטה על חשבון תיכון ..
בכלל אני לא מבין עם ממוצע 80 איך אתה מתכוון לשרוד באוניברסיטה?
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 04-06-2008 בשעה 21:47.
כל מי שכתב פה חנון.. רק מראה שכולכם תהיו מקסימום מוכרי פלאפל.. מי שאבא שלו מוכר פלאפל שלא יעלב חס וחלילה.. במידה ובנאדם עושה את זה מרצון זה לא רע.. אבל במידה ובנאדם עושה את זה כי זה מה שהוא יכול מכורך חוסר השקעה בלימודים זה רע מאוד!
תן לי לנחש..
היא רוסיה נכון?
תמיד המורות הרוסיות דופקות תתלמידים,חח אותי במיוחד D: