אני לא מאמין לך שזה עובד...
שלח את התוכנה ועם התוכנה באמת עובדת אני שולח לך 500 נק' ואולי יותר...
לא רוצה לא צריך...
אני לא מאמין לך שזה עובד...
שלח את התוכנה ועם התוכנה באמת עובדת אני שולח לך 500 נק' ואולי יותר...
לא רוצה לא צריך...
".It always seems Impossible until it's done"
|
|
יודע מה
עם 2 יקנו ממך ויגידו שזה באמת עובד אז אני יקנה ממך
(בנתיים 1 מתוך 1 אמר שזה לא עובד אז זה לא ניראה אמין כל כך...)
בהצלחה
".It always seems Impossible until it's done"
תחזיר לי תנק' הלינקים לא פועלים.
נשמע יותר מדי טוב בכדי להיות אמיתי..
שאף אחד לא יקנה הוא רמאי.
אני מחכה שיעבור 24 שעות ומגיש תלונה .
500 נק' גנב לי.
איזה חרטה זה זה היה עובד פעם איזה ישן זה !!! אל תקנו זו רמאות 100% תגיש תלונה מהר על החרטה הזאת אני ניסיתי וזה לא עובד!!! אני יודע מאיפו להשיג את זה וזה לא עובד!
חתימתך לא ראויה ולא הולמת, ולכן הוסרה.
רק שתבין איך עובדת המערכת, כשמישהו שולח הזמנה , המידע על ההזמנה והמפתח נוצרים בבסיס הנתונים, סבבה? ואז שמישהו בא להירשם הוא שם בכתובת &code=fgsgdfgdf או משהו כזה, כדי לוודאות שאכן קיימת כזאת הזמנה, סבבה? אחרי ההרשמה הקוד: א. או נמחק מבסיס הנתונים. ב. או הופך להיות לא פעיל כדי שלא ישתמשו בו שוב.
הדרך היחידה להירשם היא:
1. לאתר במזל קוד של הזמנה ממישהו שקיימת בבסיס הנתונים ולהשתמש בו("לגנוב לו תקוד").
2. לפרוץ למסד נתונים ו"ליצור" הזמנה חדשה או פשוט לאתר קוד הזמנה קיימת(SELECT bla from bla).
עכשיו התוכנה שלך לא יכולה לעשות את זה 2 כי אם כן מי שכתב אותה לא היה צריך בשביל זה תוכנה הוא היה עושה את זה לבד.
מה שנותר זה 1, מה שבעצם אומר שהיא משתמשת בכוח גס בשביל לאתר קוד שקיים, יענטו, תדליק תתוכנה בלילה, תשאיר אותה דולקת איזה חודשיים, ואז דבר איתי.
משתמש VIP/PU, הורדה, העלאה - כל המידע הזה נשמר בבסיס נתונים שצריך לדעת את הסיסמא אליו, אי אפשר ליצור עם הזמנה משתמש VIP עם העלאה של 261651.
המשתמש מורחק
חיים תגיש תלונה תבקש תנקודות חזרה