תשמע גבר עם אתה רוצה להשתנות בשביל משהו אז אל תעשה את זה כי אף אחד לא שווה שתשתנה בשבילו...
אני חושב שאם אתה רוצה להשתנות תסתובב עם ילדים שהם בוגרים תראה איך הם מתנהגים ותתנהג פחות או יותר כמוהם!!
תשמע גבר עם אתה רוצה להשתנות בשביל משהו אז אל תעשה את זה כי אף אחד לא שווה שתשתנה בשבילו...
אני חושב שאם אתה רוצה להשתנות תסתובב עם ילדים שהם בוגרים תראה איך הם מתנהגים ותתנהג פחות או יותר כמוהם!!
|
|
תעשה מה שבראש שלך ועם אתה אומר לאנשים הכל פנים וכו' ואומר למה עשיתי וזה אז פשוט תגיד בדרך טובה
מה לא נכון
ואני הייתי בבעיה הזאת ואמרתי לעכצמי
למה מי הם שיגידו לי לשנות את האופי שלי אני זה אני ואני לא צריך להשתנות בשביל מישהו .
כניראה מישהו אמר לך שאתה צריך לשנות הכל מהקנאה
Xaimxy
משתמש על רמה : )מנצ'סטר יונייטד הייתה ותמיד תהיה האהבה שלי
אבל אני מהזה לא שלם עם עצמי, אני לא אני בכלל. אני האמיתי זה איך שאני רוצה להיות, איך שהייתי פעם.
עד כיתה ז' אני הייתי מתוק אהוב רגיש שיחקתי כדורסל והצלחתי בהכל.
אבל עכשיו אני אחרת לגמרי.. אני בינוני בלימודים
לא הצלחתי להתקבל לקורס טיס
אני אדיש
אני לא עושה שום ספורט
אני בדד לפעמים
אני מוצא את עצמי מביא ביד משעמום ומתחרמן מידידות שלי.. זה כלכך מגעיל
ואני פשוט מרגיש מגעיל, בכל הדברים שאני עושה.. אבל זה לא אני באמת
אני מרגיש שאני חייב שינוי.
אף אחד לא ביקש ממני להשתנות או לשנות משהו בי, זה רק אני
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 12-06-2008 בשעה 00:40.
פיווו חשבתי הוא אומר איך משתינים חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח איזה סרוט באמא שליייי
ולנושא,תראה בנדאם אתה אומר פה דברים שממש מתארים את גיל ההתבגרות
ילדותי,מחורמן מידידות,עושה ביד משעמום,בדד,לא עושה ספורט (בעיקר כי אתה מתעצל,וזה בא ביחד עם הבדד).
לדעתי ? תשיג חברה,זה כבר יפתור לך חצי מהבעיות (אתה תרצה לעשות ספורט בשביל להיראות טוב בשבילה ועם הזמן אתה תמשיך כי זה כיף,אתה תכיר עוד אנשים וידידים שלה ולא תיהיה לבד וזה יעזור לך למצוא עוד אנשים לשחק איתם כדורסל,בנות בדרך כלל פחות ילדותיות ובגלל זה אתה תיהיה פחות ילדותי,ואתה תיהיה מחורמן רק ממנה,בקשר לעושה ביד,כנראה שפחות ).
תישאל פסיכולוג
אתה בן אדם מסובך.
תגיד מאיזה בחינה אתה רוצה להשתנותת
Its All aBouT BsketBaLL