אני רואה שאף אחד לא תירגם עדיין אז ננסה:
*חשוב- אם לא התעסקת עם עורך הרישום (Regedit) לפני, צור גיבוי שלו. על מנת ליצור גיבוי, כנס לעורך הרישום (Start> Run> regedit), סמן בתוכו את My Computer, לחץ על File> Export ושמור.
*יכול להיות שתרגומים מסויימים של 'משימות' שוינדוס עצמו לא יהיו מדוייקים, זאת בגלל שאני עם וינדוס באנגלית ואין לי מושג איך תרגמו בדיוק.
תוודא שכל התהליך מבוצע דרך האדמיניסטרטור בוינדוס.
1. העתק את כל השמירות שתצטרך (אם תצטרך) לתיקייה חדשה. השמירות נמצאות ב " C:\Documents and Settings\Username\My Documents\My Games\Oblivion\Saves ".
2. העתק ושמור כל מוד שתרצה להוסיף (או לחילופין תוריד מחדש על מנת להבטיח שיהיו לך הגרסאות האחרונות של אותו מוד).
3. קבע נקודת שיחזור מערכת. על מנת לבצע זאת, גש ל"התחל" (Start)> "עזרה ותמיכה" (Help and Support). תחת "בחר מטלה" (Pick a task) בחר באפשרות "שחזר שינויים שבוצעו במחשב בעזרת שיחזור המערכת" (Undo changes to your computer with System Restore). סמן את האפשרות "צור נקודת שיחזור" (Create a restore point) ועקוב אחרי ההוראות. שלב זה מבוצע למקרה שמשהו ישתבש במערכת, רוב הסיכויים שלא תצטרך את זה.
*בשלבים 4 עד 9- אם הקובץ/תיקייה המצויינים לא נמצאים, דלג לשלב הבא.*
4. לך ל"הוספה והסרה של תוכניות" (Add/remove programs) ומחק את המשחק (אם הוא קיים ברשימה). אם מתקבלת שגיאה, המשך לשלבים הבאים, הם אמורים למחוק את המשחק.
5. אחרי הסרת המשחק, או אחרי קבלת שגיאה בניסיון להסרה, גש לעורך הרישום (התחל> הפעלה> regedit). בעורך הרישום גש ל HKEY_LOCAL_Machine, בתוכו על Software (לחיצה על ה+), אח"כ Bethesda Softworks ושם מחק את הערך Oblivion (אם קיים עדיין, לחיצה ימנית על Oblivion).
6. עדיין בעורך הרישום, לך ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{35CB6715-41F8-4F99-8881-6FC75BF054B0} ומחק אותו כמו שעשית ב5 (את ה {35CB6715-41F8-4F99-8881-6FC75BF054B0}). זהו "מפתח" ההסרה בתוך "הסרה/התקנה".
7. סגור את עורך הרישום.
8. מחק את תיקיית המשחק שלך, אם קיימת עדיין (ברירת מחדל- C:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion).
9. לך לתיקיית המשחק ב"מסמכים שלי" (C:\Documents and Settings\USERNAME\My Games\Oblivion) ומחק אותה (אותה תיקייה ממנה העתקת את השמירות). כמובן שUsername יוחלף בשם המשתמש שלך.
צעדים אלו אמורים למחוק כל זכר למשחק ממחשבך.
אם מסיבה כלשהי כל זה עדיין לא עבד, נסה שוב את החלק ש nbtk123 תרגם.
מקווה שלא פספסתי כלום ושזה יעזור. בהצלחה.