טוב אחי אני ידבר איתך מחר תודה על כל התשובות
טוב אחי אני ידבר איתך מחר תודה על כל התשובות
|
|
אתה לא חנות שיש לך למי ללכת עם בעיה.
אתה לא חנות עם חשבונית וקבלה
אתה לא חנות, אתה "חאפר"
אפחד לא מכיר אותך, והפעם היחידה שיראו אותך זה כשאתה תקח מהם 200 שקל+ על חרא ככל הנראה.
מקווה שאני טועה, אבל זה לא נראה ככה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
King
המלך חזר
אני הזמנתי ממנו (טל) ואני מחכה לחולצה...
ועוד הרבה אנשים שאני מכיר הזמינו.
כן זה גם לא כ"כ מנומס אולי זה ממש טוב?לפי התמונות זה נראה ככה
ומה זה המנשאפט שאתה מדבר עליו זה אוהדים של ברמן או של שוודיה?-כי את שניהם אני אוהד XD!
ואם אני מזמין תוך כמה זמן זה מגיע ואיך?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
1.אני לא חאפר ולא רמאי - יש לי המון לקוחות מרוצים שיעידו על איכות המוצרים
2.החולצה תגיע אליכם תוך שלושה שבועות לכל היותר.
3.מנשאפט = Nationalelf הנבחרת הגרמנית
נערך לאחרונה על ידי Tr3X; 18-06-2008 בשעה 00:01.
אה סבבה אז אני כן מנשאפט!!גרמניה ניצחה 3-2!
ואני צריך לדבר עם אבא שלי אפילו שאני משלם סיכוי גבוה מאוד שאני אקנה ממך ואפילו כמה!
אתה נראה לי בן אדם אמין מאוד....
ואיך זה יגיע אליי?בדואר,אתה תבוא אליי,אני אבוא אלך?איך?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
דרך התשלום היא דרך הדואר באופציה שנקראת "מזומן בזמן" או בדואר רשום או שתפגוש אותי אם אתה גר באיזור המרכז.
שליחת החולצה תתבצע בדואר רשום או ביד.
לכל שאלה נוספת אנא פנה באימייל.
נערך לאחרונה על ידי Tr3X; 20-06-2008 בשעה 15:53.
טוב אני אהיה כנראה במרכז יום ראשון....
אני יכול לשלוח לך הודעותפרטיות בנוגע לזה?
שמע אחי אני רוצה חולצה של פורטו ריקארדו קוארסמה כמה עולה?